Salsa & Rumba 2 ti 18.00

Kevään megasuosikki, Eijan ja Bustan yhdessä pitämä superhauska Salsa & Rumba -tunti jatkuu, tule sinäkin mukaan! Syksyllä harjoitellaan yleisön toiveesta vielä enemmän rumba guaguancóta ja treenataan salsan ja rumban luontevaa yhdistelyä. Tunti sopii loistavasti sekä parisalsaajille että soolosalsaajille. Tämä tunti sujuu kuin siivillä ja loppuu aina kesken!

Salsa naiset 2-3 ma 18.00

Paljon despelotea, entistä helpompi ja monipuolisempi!

Maanantain kestosuosikki on tällä kaudella todella monipuolinen. Tanssimme salsaa juuri niin kuin kuubalaiset tekevät eli miksaamme salsaa, despelotea, muhevaa afrokuubalaista liikettä ja herkullista rumbaa hauskoiksi tanssisarjoiksi. Tunnilla on joka maanantai uudet tehokkaat kehonkäyttöharjoitukset ja uusi tanssisarja. Tuntia on helpotettu hieman, joten pohjaksi riittää salsan perusteiden vahva hallinta, muista lajeista ei tarvitse olla kokemusta. Tule bailaamaan ja nauttimaan!

Cabaret tekniikka ma 19.00

Wow, Beethovenia ja salsaa!

Syksyn cabaret-tunneilla luvassa on mahtavia uusia tekniikkaharjoituksia. Tunnin lopuksi tehdään aina lyhyt sarja ja koko syksyn mukana kulkee upea musiikkiteema, Beethovenin 5. sinfonia tyylikkäänä salsaversiona, joka irrottaa sopivasti arjesta ja tuo maanantai-iltaan ripauksen diivailua ja draamaa. Sopii kaikille naisellista liikettä ja ryhtiä, tyylikästä kuubalaisasennetta ja monipuolista harjoittelua hakeville. Salsapohja riittää, aiempaa cabaret-kokemusta ei tarvita.

Afrocubano to 18.00

Torstain afrocubanotunneilla jatketaan totuttuun tapaan eli joka tunnilla on oma teemansa. Heti syksyn aluksi luvassa myös congoa ja araráta. Tunnin lopuksi tehdään aina uusi, lyhyt ja helppo tanssisarja harjoitelluista askeleista. Energistä ja huumaavasti mukaansatempaavaa treeniä, jonka aikana arki unohtuu kummasti. Ei ihme, että tähän on moni hurahtanut. Sopii kaikille!

Reggaeton aikuiset 1 ti 19.00

Suosittu tunti, jolla treenataan reggaetonin perusjuttuja aikuiseen makuun sopivalla tyylillä. Makeaa movimientoa ja hikistä menoa – tämä tunti saa kroppasi liikkeelle! Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita ja mukaan voi tulla koska vain. Joka tunti tehdään uusi, lyhyt ja helppo tanssisarja harjoitelluista askeleista ja muuveista.

Baila con Busta 1 ke 17.00
Baila con Busta 2 la 14.00

Busta soittaa taas uusimmat ja räheimmät timbat ja reggaetonit bailutunneillaan, joista ei energiaa puutu. Mahtavaa menoa, kuumaa movimientoa ja kunnon bailausta!

Kokeilutunnit vain 5 €

Kauden ensimmäisellä viikolla 14.-20.8. kaikki tunnit vain 5 € / tunti. Kokeile vaikka kaikkia!
Katso aikataulu!