Salsa con Timba 2 ti 18.00

Parisalsaajien uusi hittitunti!

Eijan ja Bustan yhdessä pitämä superhauska menotunti, joka sopii loistavasti kaikille tasojen 2-4 parisalsaajille. Tunti on tarpeeksi helppo, mutta erittäin monipuolinen. Koska tunnilla on sekä nais- että miesopettaja, treenaamme tietysti naisten ja miesten tyyliä sekä rooleilla pelaamista, vaikka tunnilla ei pareittain tanssitakaan. Hauska tunti kuluu kuin siivillä, saat paljon uusia, trendikkäitä mausteita parisalsaasi ja kehität tehokkaasti rytmiikkaa ja liikkeen rentoutta.

Salsaton 1 ke 18.00

Uusi bailutunti!

Tiian pitämä uusi Salsatón on bailutuntien aatelia: fuusiotunti, jossa salsan vauhdikas askellus yhdistetään reggaetónin räheään kropan liikkeeseen. Tunnilla tehdään helppoja sarjoja salsan perusaskeleista, mutta varsinainen suola ovat sarjoihin yhdistetyt reggaetónin makeat muuvit. Tunti on vauhdikasta bailausta alusta loppuun, jalat pysyvät liikkeessä koko ajan ja kroppa saa taatusti liikettä! Musiikkina soivat salsatón, timba ja reggaetón. Tunti on alkeistasoinen ja se sopii ihan kaikille.

Uudet Reggaeton-tunnit

Tiistain bailutunnilla makeita muuveja ja keskiviikon koreografia-tunnilla upeita tanssisarjoja. Valitse toinen tai kokeile vaikka molempia!

Tiistain tekniikkapainotteinen reggaetóntunti sopii hyvin kaiken ikäisille aikuisille. Tunnilla harjoitellaan erilaisia tapoja liikuttaa olkapäitä, rintakehää ja lantiota. Tiistain tunnilla opit tuntemaan oman kroppasi ja sen liikemahdollisuudet!

Keskiviikon uusi tunti on nuorille aikuisille sopiva koreografisempi tanssitunti, jolla pääpainotus on tanssisarjan opettelussa. Choreo-tunnin sarja vaihtuu hiihtoloman jälkeen, jolloin tunnille voi tulla uusia oppilaita. Halukkaat pääsevät esittämään tanssin tanssikoulun kevätnäytöksessä.

Cabaret tekniikka ma 19.00

Uunituoreet Kuuban tuliaiset!

Maanantait jatkuvat naisten iltoina. Klo 18.00 Salsa naiset -tunnin jälkeen kroppa on sopivasti lämmin Cabaret tekniikkaan, jolle Eija on tuonut uudet, mahtavat harjoitussarjat Havannasta. Monipuolinen ja superkehittävä tunti sopii kaikille naisille, joilla salsan perusteet ovat hyvin hallussa.

Afrocubano to 18.00

Myös torstain suositulla afrocubanotunnilla on luvassa paljon uusia Kuuban tuliaisia etenkin joruba-tansseista: uusia orishoja, rytmejä ja askeleita. Kuubalaista liikettä tehokkaasti kehittävä ja arjesta mahtavasti irrottava tunti sopii kaikille eikä edellytä mitään aiempaa kokemusta afrokuubalaisista tansseista. Tunnin teema on eri joka viikko, joten mukaan voi tulla milloin vain.

Baila con Busta 1 to 17.00

Bustan kuuma bailutunti, nyt torstaisin!

Busta soittaa taas uusimmat ja räheimmät timbat ja reggaetonit bailutunnillaan, joista ei energiaa puutu. Mahtavaa menoa, kuumaa movimientoa ja kunnon bailausta!

Valitse omasi

Katso kevään koko aikataulu!