Reggaetón Choreo on aikuiseen makuun sopiva helppo ja selkeä koreografiatunti, jossa on sopivasti rähinää, kunnon bootyshakea sekä tietysti hauskat koreot!

Syysloman jälkeen Reggaetón Choreo 1 -tunnilla aloitetaan uudet sarjat – nyt kannattaa tulla mukaan! Kokeilutunti ma 23.10. klo 17, vain 5 €

Reggaetón Choreo 1

Reggaetón Choreo on aikuisille sopiva koreografisempi tanssitunti. Reggaetón on urbaania latinomusiikkia ja tanssia, joka on valloittanut huuman lailla tanssiklubit paitsi Latinalaisessa Amerikassa myös muualla maailmassa. Siinä korostuvat ennen kaikkea olkapäiden, rintakehän ja lantion eri tavoin aksentoidut liikkeet. Reggaetón on paitsi hauskaa, myös huikean hyvää kropan liikkuvuuden harjoittelua. Sitä on helppo soveltaa moneen eri musiikkityyliin tanssittavaksi ja se on upean näköistä.

Choreo-tunti aloitetaan lämmittelyllä ja lyhyellä tekniikkaosiolla, mutta tunnin pääpainotus on sarjan opettelulla. Tunti on alkeistasoinen ja sopii kaikille, aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Halukkaat pääsevät esittämään opitun koreografian kauden lopun näytöksessä. Reggaetón Choreo -tunnilla voi käydä mainiosti, vaikka ei haluaisikaan esiintymään.