Housen Hulinat 15.-21.5., tanssikortit -10 %

Kauden viimeinen viikko on yhtä hulinaa! Kilpailuja, arvontoja, lahjoja ja mikä parasta: kaikki tanssikortit koko viikon 10 prosentin alennuksessa! Nyt kannattaa ladata tanssikorttiin virtaa koko syksyksi. Lue lisää täältä.

Salsa & Sauna la 20.5.

19.00-20.00 Ohjattu vapaavuoro Salsa Housella
20.30-22.30 Salsa Housen Sauna Rauhaniemessä
Parisalsaajien kauden päättäjäiset: Ensin parisalsan ohjattu vapaavuoro tanssikoululla ja sen jälkeen porukalla saunomaan, uimaan ja nauttimaan pientä purtavaa Rauhaniemeen! Lue lisää täältä.

Kausi loppuu su 21.5.

Kauden viimeiset tunnit pidetään sunnuntaina Saunasalsojen jälkeen. Luvassa myös Housen Hulinoiden perinteinen grande finale, parisalsaajien “golfturnaus”. Kuka voittaa komean palkinnon?

Parisalsa haltuun kesäksi -kurssi

Touko-kesäkuussa pidetään vasta-alkajille tai kertausta kaipaaville sopiva parisalsan starttikurssi. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Kesäkuussa ei tunteja

Salsa House on lomalla kesäkuun ajan.

Ilmoittaudu heinäkuun festareille!

Ilmoittautuminen vuoden parhaille intensiivikursseille heinäkuun Habana Baila -tapahtumassa on alkanut. Varaa nopeasti oma paikkasi!

Ilmoittautuminen salsavuoden megatapahtumaan, Carnaval Cubano -festivaalille to-su 27.-30.7., alkaa touko-kesäkuun vaihteessa. Muista varata viikonloppu kalenteriisi!

Ilmoittaudu syksyn parisalsaryhmiin!

Ilmoittautuminen alkaa su 7.5. Varaamalla paikkasi toukokuun aikana varmistat, että mahdut mukaan syksyn parisalsaryhmiin.