Tanssitunnit jatkuvat Salsa Housella taas kesäkuussa. Koko kevään tanssikurssit jatkuvat siitä, mihin ne jäivät maaliskuussa ja uudet, seitsemän viikon mittaiset kurssit alkavat alusta. Tunnit porrastetaan niin, että ryhmät eivät kohtaa toisiaan koulun käytävillä. Tästä syystä osa tunneista alkaa varttia vaille, osa tasalta ja osa vartin yli.

Tarkista omien kurssiesi tarkka aika kesän aikataulusta!

Salsa Housen oppilaille on lähetetty kattava infopaketti tarkemmista menettelyistä tuntien suhteen. Tällä lomakkeella kevään kurssilaiset voivat hakea paria parisalsatunneille ja vaihtaa kursseja halutessaan.

Uudet kurssit 1.6.-16.7.

Kesän lukkarista löytyy myös uusia, seitsemän kerran kursseja sekä aloittelijoille että jatkotason harrastajille! Kurssit maksavat vain 75 € / kurssi.

Uudet alkeiskurssit

Salsa naiset alkeiskurssi ma 19.15 Täynnä!
Afrocubano alkeiskurssi ti 18.00
Reggaeton alkeiskurssi ti 20.00
Reggaeton alkeiskurssi to 17.00 Täynnä!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan alkeiskursseille!

Uudet jatkokurssit

Reggaeton Choreo ma 17.00 Täynnä!
Salsa naiset 2 ma 18.15 Täynnä!
Afrocubano 2 ma 18.00 Täynnä!
Cabaret 2 ma 19.00 Täynnä!
Rytmiikka 3-4 ke 19.00 Täynnä!
Rytmiikka 3-4 to 19.00 Täynnä!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan jatkokursseille!

Drop-in -tunnit 1.6.-16.7.

Drop-in -tunneilla voi käydä silloin kuin haluaa. Kaikkiin 14.3. voimassa olleisiin drop-in kortteihin lisätään automaattisesti kolme kuukautta lisää voimassaoloaikaa. Drop-in -kortteja ei myydä uusille asiakkaille kesän aikana, mutta nykyiset oppilaat voivat käyttää korttejaan normaaliin tapaan ja ostaa tarvittaessa uusia kortteja. Myös kurssituntien korvaajat voivat käydä drop-in -tunneilla totuttuun tapaan. Tunneille on rajoitetusti paikkoja!

Reggaeton aikuiset ti 17.45
Salsatón ke 17.45
Salsa naiset & miehet to 18.00
Latin Commercial to 18.15

Lue lisää ja varaa paikka drop-in -tunneille!

Korona-ajan 10 käskyä

Jotta tanssitunneilla käyminen olisi mahdollisimman turvallista, noudatamme koululla seuraavia käytäntöjä:

1) Tuntien alkamisaika eri saleissa on porrastettu niin, että eri ryhmät eivät kohtaa toisiaan koulun käytävillä. Tarkista oman tuntisi alkamisaika ja tule tunnille ajoissa!

2) Tunneille tullaan etuovesta. Tanssikoululle saa tulla aikaisintaan 10 minuuttia ennen omaa tuntia. Tunnin alkamista odotetaan tanssikoulun aulassa ja odottamassa on vain yksi ryhmä kerrallaan.

3) Pukuhuoneet eivät ole käytössä vaatteiden vaihtamista varten. Tule paikalle tanssivaatteissa ja vesipullo täytettynä.

4) Tunneille kirjautumiseen käytettävät tabletit on sijoitettu eri puolille aulaa ja niiden vieressä on käsidesiä. Käsienpesupiste on miesten pukuhuoneessa.

5) Kengille ja ulkovaatteille on varattu narikkatilat jokaisen salin ulkopuolelle.

6) Tunneilta poistutaan takaovesta. Poistuthan ripeästi heti tunnin päätyttyä, jotta seuraava ryhmä pääsee sisään ajallaan.

7) Tunnit kestävät 55 minuuttia, jotta ryhmien vaihtumiselle jää aikaa.

8) Osassa ryhmiä on paljon oppilaita. Pidä turvaväli mahdollisuuksien mukaan.

9) Parisalsatunneilla tanssitaan vain oman parin kanssa.

10) Jos sinulla on flunssaoireita, älä tule tunneille.