Soolotunneilla tanssitaan yksin ilman paria. Soolotunnit ovat paitsi tehokasta tanssinopiskelua, myös erinomaista kuntoilua.

Soolotunneille voit tulla mukaan milloin vain. Soolotunneilla on joka kerta uudet sarjat, eikä sinun tarvitse tietää, mitä edellisellä kerralla on tehty. Tule kokeilemaan!

Kokeile kympillä

Jos et ole käynyt Salsa Housella aikaisemmin, pääset kokeilemaan yhtä soolotuntia vain 10 €:lla. Kokeilutunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja kokeilemaan voi tulla koska vain.

Valitse kokeilutuntisi seuraavista:

Maanantai

17.00 Reggaeton Choreo 1

Aikuisten oma, helppo koreografiatunti. Sopivasti tekniikkaa, makeaa movimientoa ja hauskat koreot.

18.00 Salsa naiset 1

Naisten oma, helppo mutta vauhdikas salsan alkeistunti.

18.00 Afrocubano

Energistä ja huumaavasti mukaansatempaavaa treeniä, jonka aikana arki unohtuu varmasti.

19.00 Cabaret tekniikka

Ripaus diivailua maanantai-iltoihin. Mahtavaa tanssitreeniä kaikille naisille, kokeile ja ihastu. Salsan perusteiden hyvä hallinta riittää pohjaksi.

Tiistai

17.45 Reggaeton aikuiset 1

Alkeita aikuisille! Sopivasti tekniikkaa, makeaa movimientoa ja armotonta bailausta.

18.00 Salsa con Timba 1

Hittitunnista nyt uusi alkeistaso! Eijan ja Bustan yhdessä pitämä superhauska menotunti, erityisesti parisalsaajille, mutta myös kaikille muille, jotka janoavat kunnon hikoilua ja aitoa Kuuba-meininkiä. Lue lisää!

Torstai

18.00 Salsa con Timba 2

Eijan ja Bustan yhdessä pitämä vauhdikas ja hauska menotunti on koulun suosituimpia tunteja. Kakkostaso sopii jatkotason parisalsaajille ja muille timbafaneille. Lue lisää!

19.00 Salsaton 1

Makea ja hikinen alkeistason fuusiotunti, jossa salsan vauhdikas askellus yhdistyy reggaetonin räheään kropan liikkeseen.