Ilmoittautuminen syyskauden 2018 parisalsan jatkoryhmiin on alkanut. Lue ohjeet alta ja varaa oma paikkasi tanssikoululla tai klikkaamalla nappia.

Pikaohje

1. Ilmoittaudu parisalsaryhmään

Kysy tasosuosituksesi koulun vastaanotosta ja ilmoittaudu sinulle suositeltuihin ryhmiin 27.5. mennessä.

2. Valitse sopiva tekniikkatunti

Tekniikkatunnit ovat syksystä alkaen yhä selvemmin osa parisalsakursseja. Valitse oma tekniikkatuntisi alustavasti aikataulusta (alla).

3. Säästä rahaa kurssimaksuissa

Parisalsakurssit muuttuvat kurssimaksullisiksi (150 € / kurssi). Osta kurssisi viimeistään 27.5. ja maksat vain 135 €.

4. Säästä rahaa tanssikorteissa

Tekniikkatunnit maksetaan edelleen tanssikortilla. Osta tanssikorttisi viimeistään 27.5. ja saat sen kevään hinnoilla ja lisäksi vielä 10 prosentin alennuksen. > Hinnastot

Esimerkki

Yksi parisalsakurssi + 10 kerran kortti (yht. 25 tanssituntia)
Yhteishinta 27.5. asti vain 222,30 €
Säästät 37,70 €

Parisalsan jatkokurssit ja tekniikkatunnit 12.8.-28.11.

Tiistai

18.00 Salsa con Timba 1
19.00 Parisalsa tekniikka 2-3
20.00 Parisalsa 2

Keskiviikko

18.00 Parisalsa tekniikka 2-3
19.00 Rueda de casino 3
20.00 Parisalsa 3

Torstai

18.00 Salsa con Timba 2
19.00 Parisalsa tekniikka 3-4
20.00 Los Timberos De Tampere (75 min.)

Sunnuntai

18.00 Parisalsa 2
19.00 Parisalsa 3
20.00 Parisalsa 4

Uutta! Tekniikkatunnit

Tekniikkatunnit ovat syksystä alkaen yhä selvemmin osa parisalsakursseja. Valitse siis vähintään yksi viikottainen tekniikkatunti ja käy sillä mahdollisimman säännöllisesti. Jos et pääse tekniikkatunneille, mutta haluaisit silti parisalsaan, neuvottele asiasta opettajien kanssa. Tekniikkatunneille ei tarvitse ilmoittautua.

Uutta! Kaksi tasoa Salsa con Timbaa

Parisalsaajien oma soolotunti, Eijan ja Bustan yhdessä pitämä Salsa con Timba, on paitsi yksi koulumme hauskimmista, myös huikean kehittävä tunti, jota suosittelemme kaikille parisalsaajille. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua.

Tiistain uusi Salsa con Timba 1 sopii kaikille vähintään tason 2 parisalsaajille, joilla ei ole yhtään tai vain vähän kokemusta soolotunneilta tai jotka pitävät helpommista tunneista.

Uutta! Parisalsan kurssimaksu

Kaikilla parisalsakursseilla on syksystä lähtien erillinen kurssimaksu 150 € / kurssi. Jos ostat kurssin jo kevätkauden viimeisellä viikolla, maksat vain 135 € / kurssi.

Kurssimaksu sisältää kaikki syyskauden aikana pidettävät 15 tanssituntia. Parisalsa 2 ja Parisalsa 3 -ryhmiin ilmoittautuneet voivat vapaasti korvata poissaoloja toisella saman tason viikkotunnilla. Muissa parisalsaryhmissä ei ole korvausmahdollisuutta.

Los Timberos De Tampere -ryhmän 75 minuutin tunteja pidetään kauden aikana 14 ja kurssimaksu on 175 € tai hulinahinta 157,50 €.

Lisäetu: Ilmaiset parisalsatunnit su 12.8.

Sunnuntaina 12.8. pidämme tanssikoululla parisalsakauden avajaiset. Avajaispäivän parisalsatunnit ovat ilmaiset kaikille kurssimaksun maksaneille. Myös ti-to ryhmiin ilmoittautuneet ovat tervetulleita mukaan oman tasonsa tunnille. Ohjelmassa on paljon muutakin hauskaa!

Lisäetu: Ilmaiset ohjatut vapaavuorot

Syksyn aikana pidämme parisalsan kurssimaksun maksaneille lisäksi kaksi ilmaista ohjattua vapaavuoroa.

Ilmoittautumisohje

Opettajat ovat koostaneet koulun vastaanottoon listan, johon on merkitty ryhmäsuositukset jokaisen oppilaan kohdalle. Kysy oma suosituksesi vastaanotossa ja ilmoittaudu mukaan. Jos tiedät jo omat ryhmäsi, voit ilmoittautua myös täällä.

Vanhat tanssikortit

Vanhojen tanssikorttien käyttämistä voi jatkaa normaaliin tapaan tekniikkatunneilla ja Salsa Housen muilla tanssitunneilla. Jos sinulla on niin paljon kertoja jäljellä, ettet arvele tarvitsevasi kaikkia tekniikka- tai muilla tunneilla, voit käyttää kortissasi jäljellä olevan summan osittain tai kokonaan parisalsakurssien maksamiseen.