Pähkinänkuoressa

1) Mikäli tanssikoulu joudutaan koronan takia jälleen sulkemaan, saat rahasi takaisin. Kurssimaksut palautetaan kaikille niin haluaville.

2) Koko syksyn kursseista laskutetaan ennen kauden alkua vain puolet. Loppuosan eräpäivä on vasta lokakuussa. Mikäli koronatilanne aiheuttaa muutoksia, ne otetaan huomioon loppuerän laskutuksessa.

3) Koululla jatketaan turvallisuutta lisääviä käytäntöjä koko syksyn. Käytäntöjä on muokattu kesästä, lue tarkemmin alta.

Kevään toiminnasta arvosanaksi 4,7 / 5

Kiitos kaikille koronakyselyyn vastanneille oppilaillemme! Iloksemme voimme todeta, että tekemiimme ratkaisuihin oltiin pääasiassa erittäin tyytyväisiä. Saimme runsaasti positiivista palautetta mm. selkeästä tiedottamisesta ja käytännön järjestelyistä. Erityisen tyytyväisiä oppilaamme olivat siihen, että jatkoimme kurssien pitämistä kesällä. Kesätunneista tykättiin niin paljon, että niitä toivottiin vakituisesti ohjelmaan.

Online-opetuksen suhteen mielipiteet jakautuivat. Jotkut toivoivat etäopetusta verkon kautta, kun taas toiset olivat päinvastoin kiitollisia siitä, ettei tunteja korvattu etäopetuksella. Taukojumpat sen sijaan olivat koronakevään hitti, niitä on vedetty ahkerasti etätyöpisteillä ja kesämökeillä ja niistä saatiin paljon kiitosta.

Koronan takia muuttuneista opetuskäytännöistä tuli myös runsaasti positiivista palautetta. Me opettajatkin huomasimme monet käytännöt pedagogisesti erittäin toimiviksi ja saimme niistä uutta inspiraatiota opetuksen kehittämiseen.

Olemme lukeneet kaikki vastaukset ja toiveet tarkkaan ja saaneet niistä hyviä vinkkejä syksyn varalle. Kiitos vielä!

Syksyn koronakäytännöt

1) Tuntien osallistujamääriä on rajoitettu huomattavasti entisestä. Salikohtaisia rajoja noudatetaan sekä kursseilla että drop-in -tunneilla.

2) Drop-in -tunneille voi varata paikan. Varausmahdollisuus avataan pian.

3) Tuntien alkamisaika eri saleissa on edelleen porrastettu ruuhkien välttämiseksi.

4) Tunnit kestävät 55 minuuttia, jotta ryhmien vaihtumiselle jää aikaa.

5) Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta tuntien porrastuksen ja pienempien ryhmäkokojen vuoksi niissä on väljempää.

6) Parisalsakursseille pyritään saamaan tasaparit. Lisäksi tunneilla tanssii entistä enemmän assistentteja, jotka pystyvät tanssimaan molemmissa rooleissa. Tunneilla vaihdetaan paria, mutta huomattavasti vähemmän kuin ennen. Halutessasi voit myös tanssia koko ajan oman parin kanssa.

7) Käsidesipisteitä on lisätty entisestään.

8) Jos sinulla on pieniäkin flunssaoireita, älä tule tunneille.

Me Salsa Housella uskomme, että paras lääke kaikkeen on ilo. Tanssista sitä saa – tervetuloa tunneille!