Salsa House on mukana kaikille korkeakouluopiskelijoille tarkoitetussa SporttiApprossa. Viime vuonna huikean suosion saavuttanut energinen liikuntatapahtuma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kokeilla eri lajeja ja tutustua Tampereen liikuntatarjontaan.

Ilmoittautuminen ja lipunmyynti: SporttiAppro

Tunnit Salsa Housella

14.00 Salsa naiset (Tiia)
14.30 Reggaetón (Tiia)
15.00 Afrocubano (Eija & Busta)
15.30 Salsatón (Busta)

Opettajat

Tuntisisällöt

Salsa naiset

Tule kokemaan aidon kuubalaistanssin vastustamaton ilo ja nautinto! Salsa on vauhdikasta, vapautunutta ja nautinnollista tanssia, jossa tärkeintä on ilo ja energia. Salsatunnit ovat täynnä hyvää fiilistä, mutta ne ovat myös todella tehokasta liikuntaa. Salsatunneilta lähdet hikisenä mutta hymyilevänä.

Reggaetón

Reggaetón on uutta urbaania latinomusiikkia ja tanssia, joka on valloittanut huuman lailla tanssiklubit paitsi Latinalaisessa Amerikassa myös muualla maailmassa. Siinä korostuvat ennen kaikkea olkapäiden, rintakehän ja lantion eri tavoin aksentoidut liikkeet. Reggaetón on paitsi hauskaa, myös huikean hyvää kropan liikkuvuuden harjoittelua.

Afrocubano

Kiehtova ja rikas afrokuubalainen tanssiperinne elää Kuubassa vahvana. Afrokuubalaiset tanssit ovat ilmeikkäitä, musiikki rytmisesti erittäin rikasta, liike kokonaisvaltaista ja rentoa. Afrocubanotunnit ovat enegistä ja huumaavasti mukaansatempaavaa treeniä, jossa koko keho on mukana rumpujen rytmiin vastaavassa liikkeessä.

Salsatón

Salsatón on bailutuntien aatelia: makea fuusiotunti, jossa salsan vauhdikas askellus yhdistetään reggaetónin räheään kropan liikkeeseen!