Mahtavia uutisia! Syksyn aikataulussa on nyt kaksi tuntia supersuosittua Salsa con Timbaa, monen mielestä koulumme hauskinta tuntia.

Toinen tunneista on uusi alkeistunti. Tule kokemaan Eijan ja Bustan yhdessä vetämän tunnin räiskyvä kuubalainen energia!

Koska tunnilla on sekä nais- että miesopettaja, sopii se täydellisesti myös miehille. Kahden opettajan kombo antaa tunnille myös tuplaenergiat.

Salsa con Timba 1 – uudet alkeet

tiistaisin klo 18.00

Salsa con Timba 2 – jatkotaso

torstaisin klo 18.00

Tule mukaan!

Tunneilla on joka viikko uudet harjoitukset ja sarjat, joten sinun ei tarvitse päästä joka kerta eikä tietää, mitä edellisellä tunnilla on tehty. Mukaan voi tulla milloin vain. Tunnille ei myöskään tarvitse ilmoittautua.


Kuubalainen nykysalsa on iloista ja vapautunutta hauskanpitoa. Sitä tanssitaan rytmikkääseen timbamusiikkiin. Salsa con Timba -tunnin tunnelmasta ammennat energiaa koko syksyksi!

Mitä?

Salsa con Timba on erittäin monipuolinen, mutta sopivan helppo tunti. Tunnilla tanssitaan salsaa uusimpien trendien mukaan juuri niin makeasti kuin sitä tällä hetkellä Havannassa tanssitaan. Tyyli on energinen, kokonaisvaltainen ja rento.

Koska tunnilla on sekä nais- että miesopettaja, treenaamme välillä myös naisten ja miesten tyyliä ja rooleilla pelaamista, vaikka tunnilla ei pareittain tanssitakaan.

Hauska tunti kuluu kuin siivillä, mutta samalla se kehittää tanssitaitoasi ja rytmiikkaasi huikean tehokkaasti. Jo muutamassa viikossa huomaat, miten tanssisi vapautuu ja alat nauttia liikkeestä ja musiikista enemmän. Samalla tunti on erinomaista kuntoilua, sillä tältä tunnilta lähdet hikeä valuen!

Kenelle?

Salsa con Timba -tunnit on tarkoitettu kaikille aidosta kuubalaisesta salsasta ja rennon vauhdikkaasta menosta kiinnostuneille aikuisille.

Aivan erityisesti tunti sopii parisalsaajille, sillä tunti kehittää erittäin tehokkaasti kuubalaisessa parisalsassa tarvittavaa tyyliä, rytmiikkaa ja rentoutta. Lisäksi opit paljon liikkeitä, jotka voit ottaa suoraan parisalsan mausteiksi.

Opettajat