Suositut Salsa con Timba -tunnit pidetään keväällä kahtena 9 tunnin kurssina. Kurssimuotoisuus tekee tunneista entistäkin hauskempia ja oppimisesta tehokkaampaa. Tule kokemaan Eijan ja Bustan yhdessä vetämien tuntien räiskyvä kuubalainen energia!


Kuubalainen nykysalsa on iloista ja vapautunutta hauskanpitoa. Sitä tanssitaan rytmikkääseen timbamusiikkiin. Salsa con Timba -tuntien tunnelmasta ammennat energiaa koko kevääksi!

Salsa con Timba 1 – Rytmikevät 2019

Alkukevään kurssi

8.1.-12.3. tiistaisin klo 18.00 (9 h)

Loppukevään kurssi

19.3.-21.5. tiistaisin klo 18.00 (9 h)

Voit osallistua jommallekummalle tai molemmille. Kursseilla on eri teemat ja harjoitukset.

Kevään Salsa con Timba 1 -kursseilla on paljon toivottu rytmiteema. Opit kuuntelemaan ja tulkitsemaan kuubalaista musiikkia oikein, tunnistamaan eri rytmejä ja rytmikuvioita, sijoittamaan askeleet oikein musiikkiin ja tanssimaan rytmikkäästi kuin kuubalaiset. Samalla tietysti bailataan!

Aloitamme helpoilla harjoituksilla ja kurssin edetessä lisäämme haasteita pikkuhiljaa. Huomaat nopeasti miten rytmiikkasi paranee ja löydät musiikkiin varmemman ja nautinnollisemman suhteen. Sopii loistavasti kaikille tason 2 ja 3 parisalsaajille ja muille, joilla salsan perusteet ovat hallussa.

Salsa con Timba 2

Alkukevään kurssi

10.1.-14.3. torstaisin klo 18.00 (9 h)

Loppukevään kurssi

21.3.-23.5. torstaisin klo 18.00 (9 h)

Kakkostason tunneilla bailataan totuttuun tapaan kovalla sykkeellä. Tunnilla tanssitaan salsaa uusimpien trendien mukaan juuri niin makeasti kuin sitä tällä hetkellä Havannassa tanssitaan. Tyyli on energinen, kokonaisvaltainen ja rento.

Sekä alkukevään että loppukevään kursseilla harjoitellaan hauskat tanssisarjat, jotka ovat täynnä timballe tyypillisiä mehukkaita mausteita. Kurssimuotoisuus tekee tunneista entistä motivoivampia.

Salsa con Timba 2 -kurssit sopivat erinomaisesti kaikille tasojen 3-4 parisalsaajille, joilla on kokemusta myös soolotunneista. Samoin ne sopivat kaikille soolosalsaajille, jotka nauttivat vauhdikkaasta menosta. Tältä tunnilta lähdet hikeä valuen!

Kurssihinnat nyt -10 %

Hulinaviikolla yksi Salsa con Timba -kurssi maksaa vain 86 € (norm. 95 €). Osta nyt ja nauti keväällä!

Entä jos en pääse joka kerta

Yhdeksän tunnin kurssista voi korvata kaksi kertaa drop-in -tunneilla. Salsa con Timba 2 -tunteja voi korvata myös Salsa con Timba 1 -tunneilla.

Opettajat