Haluatko oppia soittamaan batá-rumpuja? Hae mukaan rytmiprojektiin!

Salsa House on perustamassa kuuden hengen batá-treeniryhmää. Haemme tositarkoituksella afrokuubalaisesta musiikista ja batá-rumpujen soittamisesta kiinnostuneita tanssinharrastajia. Ryhmä muodostetaan Salsa Housen opettajista ja oppilaista ja mukaan mahtuu vielä kolme innostunutta.

Opeteltavat asiat ovat kaikille uusia, joten mitään aikaisempaa soittokokemusta ei tarvita. Aloitamme aivan nollasta.

Ryhmälle järjestetään ensin työpaja batá-rumpujen soittotekniikasta ja parista helposta jorubarytmistä. Sen jälkeen ryhmä jatkaa treenaamista keskenään.

Työpajan tulee pitämään Juan Carlos Sierra, Ruotsissa asuva afrokuubalaisen perkussion ammattilainen. Moni Salsa Housen oppilas tuntee hänet Carnaval Cubano -festivaalin legendaarisilta afrocubanotunneilta, joilla hän on johtanut rumpuryhmää.

Batá-työpaja

Pe 13.3. klo 18.00-21.00
La 14.3. klo 13.00-15.00 ja 15.30-17.30
Opettaja: Juan Carlos Sierra (Kuuba/Ruotsi)
Hinta: 245 € / hlö

Batá-treenit

Työpajan jälkeen pidettävät treenit ovat ilmaisia ja ne pidetään yhdessä sovittuina viikonloppuina. Tarkoitus on treenata soittamisen ilosta ja syventää ymmärrystä afrokuubalaisesta musiikista. Tulevaisuudessa halukkailla voi olla mahdollisuus osallistua esim. afrocubanotuntien säestykseen yhdessä kuubalaismuusikoiden kanssa.

Hae mukaan

Hae mukaan sähköpostitse viimeistään maanantaina 10.2.