Salsa Housen videoista on tullut maailmalla supersuosittuja. Koulun YouTube -kanavalla on peräti 7400 tilaajaa ja videot ovat innoittaneet bändejä jopa uusien kiinnostavien biisien tekoon.

Miljoonat paukkuvat

Kanavan kaksi megahittiä ovat keränneet yhteensä jo kolme miljoonaa latausta. Salsa Housen opettajat Eija ja Tiia tanssivat molemmilla Havannassa kuvatuilla videoilla. Uusien miljoonarajojen paukkumista juhlitaan ankarasti vielä tämän kevään aikana, pysy kuulolla!

Miljoona latausta

Kaksi miljoonaa latausta

Uusi Yo Vengo De Cuba ja Havana D’Primera

Salsa Housen tekemän videon myötä ”Yo Vengo De Cuba” -biisin suosio lähti käsistä ja nyt Kuuban tämän hetken ykkösbändi Havana D’Primera on tehnyt FClanin kanssa biisistä uuden timbaversion. Uusi versio on kova hitti jopa Havannassa.

Salsa House Manoliton biisissä

FClan on tehnyt uuden biisin myös toisen Kuuban eturivin artistin, Manolito y Su Trabucon kanssa. Mikä hauskinta, tämän loistavan timbabiisin loppupuolella mainitaan myös ”Salsa House, Finlandia”! Uunituore “Yo Soy Bueno” on jo myynnissä ainakin iTunesissa – suosittelemme! Täällä näet FClanin pojat bailaamassa biisin tahtiin: