Ma 18.00 ja ke 17.00

Uudet mahtavat bailutunnit alkavat ma 9.3. ja ke 11.3. Tunneilla on uudet tanssisarjat joka viikko, joten mukaan voi tulla milloin vain. Pohjaksi riittää salsan perusteiden hallinta.

Positiivista energiaa ja kunnon hikoilua

Baila con Busta on opettajansa näköinen tunti: positiivisella kemialla ladattu energiapommi, joka räjäyttää virtaamaan sekä hyvän fiiliksen että kunnon hien. Valloittavasta karismastaan ja superenergisestä liikkumisestaan tunnettu Busta saa sinutkin taatusti tempautumaan mukaan!

Puro sabor, puro calor

Joka tunnilla tehdään uusi lyhyt tanssisarja ja paljon movimiento-harjoituksia, jotka laittavat koko kropan liikkeelle. Tyyliltään tunti on “kuuminta hottia” eli juuri sitä meininkiä, joka Havannassa nyt on in. Musiikkina soivat salsa, timba ja reggaetón. Tältä tunnilta saat valtavasti materiaalia, jolla voit pitää hauskaa salsabileissä.

Busta

Antonio Maria Romeun tanssikoulusta vuonna 2006 valmistunut Bustamante on tanssinut mm. tunnetun kuubalaiskoreografin Tony Menéndezin tanssiryhmässä ja esiintynyt monilla ykkösrivin bändien salsavideoilla. Havannan timbaskenessä hänet tuntevat kaikki ja salsabändeillä on tapana kutsua hänet estradille aina, kun konsertti saavuttaa huippukohtansa. Persoonallinen tanssija on yhdistelmä ultracoolia tyyliä ja lämmintä positiivisuutta. Lue lisää Bustan opettajaesittelystä.

Baila con Busta

Maanantaisin klo 18.00
Keskiviikkoisin klo 17.00

Baila con Busta