-->

Koronakäytännöt 26.11. alkaen

Pukuhuoneet pois käytöstä ja muita tiukennettuja toimia!

Pirkanmaan koronanyrkki on antanut uudet viranomaissuositukset. Myös Salsa Housella otetaan käyttöön uudet, tiukennetut koronatoimet torstaista 26.11. lähtien ja niitä noudatetaan syyskauden loppuun 13.12. asti.

Ohjeet oppilaille

1) Pukuhuoneet eivät ole käytössä vaatteiden vaihtamista varten. Tule paikalle tanssivaatteissa ja vesipullo täytettynä.

2) Tanssikoululle saa tulla aikaisintaan 10 minuuttia ennen omaa tuntia. Tunnin alkamista odotetaan tanssikoulun aulassa. Koska tuntien alkaminen eri saleissa on porrastettu, odottamassa on vain yksi ryhmä kerrallaan. Suosittelemme vahvasti maskin käyttämistä aulatilassa.

3) Kengille ja ulkovaatteille on varattu narikkatilat jokaisen salin ulkopuolelle.

4) Tunneilta poistutaan takaovesta. Poistuthan ripeästi heti tunnin päätyttyä, jotta seuraava ryhmä pääsee sisään ajallaan.

5) Jos sinulla on pieniäkin flunssaoireita, älä tule tunneille.

Drop-in -tunneille uusi raja 15

Drop-in -tuntien osallistujamäärää rajoitetaan entisestään. Aiemman 20 osallistujan sijaan tunneille otetaan enää korkeintaan 15 osallistujaa.

> Varaa paikka drop-in -tunnilta

Maskit

Viranomaiset suosittelevat maskin käyttämistä sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen ja peseytymisen aikana. Salsa House suosittelee oppilaita käyttämään maskeja myös ryhmätunneilla, jos mahdollista. Jos maskin käyttö tunnin aikana tuntuu hankalalta, sitä ei ole pakko käyttää.

Tuntikäytännöt

Tunneilla noudatetaan seuraavia käytäntöjä:
● Salin poikki -harjoituksia tai muita paikkoja vaihtavia harjoituksia ei tehdä millään tunneilla.
● Hokema- tai lauluharjoituksia ei tehdä millään tunneilla.

Muista tuplattu korvausmahdollisuus

Huomasithan, että syksyn kurssikertojen käyttäminen on mahdollista myös ensi kevään drop-in -tunneilla. Loppusyksyn kahdeksan kerran kursseista voi korvata neljä kertaa ja koko kauden kursseista peräti kahdeksan kertaa drop-in -tunneilla. Korvausaikaa on molemmissa tapauksissa pidennetty ensi toukokuun loppuun asti.

Sairauspoissaolojen korvaaminen

Jos sairastut, palautetaan kurssimaksut normaaliin tapaan. Loppusyksyn kursseista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat ja koko kauden kursseista kaksi sairauspoissaoloa ylittävät kerrat.