Päivitetty 25.10.

Kursseilla rajoitettu paikkamäärä

Sekä loppusyksyn soolokursseilla että marraskuun starttikursseilla on huomattavasti aikaisempaa rajoitetummin paikkoja. Marraskuun starttikursseille mahtuu 20 nopeinta, varaa oma paikkasi täällä:

> Varaa paikka starttikurssilta

Tuplasti korvausaikaa ja -kertoja

Koronatilanteen muututtua epävarmemmaksi tuplaamme kurssien korvausmahdollisuudet. Loppusyksyn kahdeksan kerran kursseista voi nyt korvata neljä kertaa ja koko kauden kursseista peräti kahdeksan kertaa drop-in -tunneilla. Korvausaikaa on molemmissa tapauksissa pidennetty ensi toukokuun loppuun asti.

Marraskuun starttikursseista voi korvata drop-in -tunneilla tai muiden starttikurssien tunneilla niin monta kertaa kuin haluaa. Korvausaikaa on ensi toukokuun loppuun asti.

Sairauspoissaolojen korvaaminen

Jos sairastut, palautetaan kurssimaksut normaaliin tapaan. Loppusyksyn kursseista ja starttikursseista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat ja koko kauden kursseista kaksi sairauspoissaoloa ylittävät kerrat.

Koronatakuu

Mikäli koulu joudutaan koronan vuoksi sulkemaan, palautetaan kurssimaksut kaikille niin haluaville.

Drop-in -tuntien paikkavaraus

Myös drop-in -tunneille on edelleen tiukat salikohtaiset osallistujarajat.

> Varaa paikka drop-in -tunnilta

Tule tunneille vain täysin oireettomana

Jotta tanssitunneilla käyminen olisi jatkossakin mahdollisimman turvallista, jää kotiin, jos sinulla on pieniäkin flunssaoireita.

Vältä tarpeetonta oleskelua tanssikoululla

Pukuhuoneet ovat toistaiseksi käytössä normaaliin tapaan, mutta mikäli mahdollista, tule koululle valmiiksi treenivaatteissa ja täytä vesipullo jo kotona. Vältä myös turhaa oleskelua aulatiloissa. Poistu oman tuntisi jälkeen tanssikoululta ripeästi, jotta ryhmien kohtaamisia aulassa ja pukuhuoneissa olisi mahdollisimman vähän.

Maskin käyttö tanssikoululla

Maskien käyttäminen tanssikoululla on ainakin toistaiseksi vapaaehtoista. Suosittelemme maskin käyttämistä pukuhuoneissa ja aulatiloissa.

Tuntikäytännöt

Koululla noudatamme seuraavia käytäntöjä:
● Tuntien alkamisaika eri saleissa on porrastettu, jotta pukuhuoneisiin ja käytäville ei syntyisi ruuhkia ja eri salien ryhmät eivät kohtaisi toisiaan
● Tunnit kestävät 55 minuuttia, jotta ryhmien vaihtumiselle jää aikaa
● Parisalsatunneilla ei pääsääntöisesti vaihdeta paria
● Parisalsatunneilla ei tanssita ruedaa
● Tunneilla ei teetetä hokema- ja lauluharjoituksia
● Siivousta on tehostettu ja käsidesipisteitä on runsaasti