-->

Loppusyksyn koronakäytännöt

Päivitys 17.10. Odotamme ensi viikolla kokoontuvan Pirkanmaan pandemiatyöryhmän kannanottoja hallituksen uusiin, koronaepidemiaa koskeviin suosituksiin ja tiedotamme välittömästi mahdollisista muutoksista tanssikoulun käytäntöihin.

Kursseilla rajoitettu paikkamäärä

Salsa Housen loppukauden kurssit alkavat syysloman jälkeen. Kursseille on normaalia huomattavasti rajoitetummin paikkoja ja suurin osa kursseista on jo täynnä. Ilmoittaudu viimeisille vapaille paikoille täällä:
Alkeiskurssit
Jatkokurssit

Tuplasti korvausaikaa ja -kertoja

Koronatilanteen muututtua epävarmemmaksi tuplaamme kurssien korvausmahdollisuudet. Loppusyksyn kahdeksan kerran kursseista voi nyt korvata neljä kertaa ja koko kauden kursseista peräti kahdeksan kertaa drop-in -tunneilla. Korvausaikaa on molemmissa tapauksissa pidennetty ensi toukokuun loppuun asti.

Sairauspoissaolojen korvaaminen

Jos sairastut, palautetaan kurssimaksut normaaliin tapaan. Loppusyksyn kursseista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat ja koko kauden kursseista kaksi sairauspoissaoloa ylittävät kerrat.

Koronatakuu

Mikäli koulu joudutaan koronan vuoksi taas sulkemaan, palautetaan kurssimaksut kaikille niin haluaville.

Drop-in -tuntien paikkavaraus

Myös drop-in -tunneille on edelleen tiukat salikohtaiset osallistujarajat.
Varaa paikka drop-in -tunnille

Tule tunneille vain täysin oireettomana

Jotta tanssitunneilla käyminen olisi jatkossakin mahdollisimman turvallista, jää kotiin, jos sinulla on pieniäkin flunssaoireita.

Vältä tarpeetonta oleskelua tanssikoululla

Poistuthan oman tuntisi jälkeen tanssikoululta ripeästi, jotta ryhmien kohtaamisia pukuhuoneissa olisi mahdollisimman vähän.

Maskin käyttö tanssikoululla

Maskien käyttäminen tanssikoululla on ainakin toistaiseksi vapaaehtoista. Tanssisalissa maskin käyttäminen on monien mielestä liian hankalaa. Tuntien porrastamisen vuoksi kontakteja ei pukuhuoneissa ja käytävilläkään pääsääntöisesti tule muiden kuin saman ryhmän oppilaiden kanssa. Suosittelemme jokaista tekemään päätöksen maskin käytöstä itse.

Tuntikäytännöt

Koululla noudatamme seuraavia käytäntöjä:
● Tuntien alkamisaika eri saleissa on porrastettu, jotta pukuhuoneisiin ja käytäville ei synny ruuhkia ja eri salien ryhmät eivät kohtaisi toisiaan
● Tunnit kestävät 55 minuuttia, jotta ryhmien vaihtumiselle jää aikaa
● Parisalsatunneilla ei pääsääntöisesti vaihdeta paria
● Parisalsatunneilla ei tanssita ruedaa
● Tunneilla ei teetetä hokema- ja lauluharjoituksia
● Siivousta on tehostettu ja käsidesipisteitä on runsaasti