Lue tästä tiedotteesta kaikki mitä sinun pitää tietää kevään kurssien ja tuntien jatkumisesta kesällä.

Kurssit jatkuvat 1.6.-19.7.

Tanssikurssit jatkuvat pääsääntöisesti kevään lukujärjestyksen mukaan. Tunnit kuitenkin porrastetaan niin, että ryhmät eivät kohtaa toisiaan koulun käytävillä. Tästä syystä osa tunneista alkaa varttia vaille, osa tasalta ja osa vartin yli.

> Tarkista omien kurssiesi ajat kesän aikataulusta

7 viikkoa ja 20 €:n etuseteli

Kevään kursseista on pitämättä yhdeksän tuntia. Kurssit pidetään kesällä seitsemän viikon mittaisina ja kaikille kurssinsa jo maksaneille annetaan 20 €:n etuseteli, jonka voi käyttää Salsa Housella koska tahansa. Jos olet useammalla kurssilla, saat etusetelin jokaisesta kurssista. Etusetelit lisätään asiakastileille automaattisesti.

Parisalsassa jokaisella oma pari

Parisalsakurssit pidetään poikkeusjärjestelyin niin, että jokainen tanssii vain yhden parin kanssa. Jos olet ilmoittautunut parisalsakurssille oman parin kanssa, voit tanssia koko ajan hänen kanssaan. Jos olet ilmoittautunut ilman omaa paria, voit joko pyytää jotakuta kurssikaveria pariksesi tai ilmoittaa meille 27.5. mennessä, että haluat parin. Parit muodostetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tunneille ei ole mahdollista osallistua ilman paria. Parisalsakurssin voi myös halutessaan vaihtaa soolokurssiksi tai drop-in -kortiksi (katso seuraavat kohdat).

> Ilmoita, että haluat parin parisalsakurssille

Kurssien vaihto-oikeus

Voit halutessasi vaihtaa maksamasi kurssin joko toiseen kurssiin tai drop-in -korttiin.

1) Minkä tahansa kurssin voi halutessaan vaihtaa johonkin seuraavista kesän kursseista:
ma 18.00 Afrocubano 2
ma 19.00 Cabaret 2
ti 20.00 Reggaeton alkeiskurssi
ti 18.00 Afrocubano alkeiskurssi
ke 18.00 Parisalsa tekniikka 2-3

2) Minkä tahansa kurssin voi myös vaihtaa yhdeksän kerran drop-in -kortiksi tai seitsemän kerran drop-in -kortiksi, jonka lisäksi saa 20 €:n etusetelin. Drop-in -kortit ovat voimassa 12 kuukautta. Huomaa kesällä pidettävä uusi, parisalsaajille suunnattu drop-in -soolotunti, joka sopii yhtä hyvin sekä naisille että miehille:
to 18.00 Salsa naiset ja miehet (avoin taso, opettajina Eija ja Busta)

> Ilmoita, että haluat vaihtaa kurssisi toiseksi kurssiksi tai drop-in -kortiksi

Kurssimaksujen palautus

Pyrimme kaikin keinoin siihen, että tanssikurssien siirtyminen kesälle olisi oppilaillemme mahdollisimman helppoa ja vaivatonta ja olemme pahoillamme, jos siirtyminen ei kaikille sovi. Koronavirustilanne on kuitenkin aiheuttanut tanssikoululle vakavan taloudellisen iskun ja joudumme tekemään kaikkemme sen turvaamiseksi, että koulu pystyisi jatkamaan toimintaansa. Kevään kurssimaksuja palautetaan ainoastaan erityisen painavasta syystä (lääkärintodistuksella tai jos olet esim. muuttanut toiseen kaupunkiin). Kurssien lyhentymisen vuoksi jokaisesta kurssista saa 20 euron etusetelin, jonka voi käyttää koska vain.

Poissaolojen korvaaminen

Poissaoloja kurssitunneilta voi korvata normaalien korvaussääntöjen mukaisesti drop-in -tunneilla ja toisella vastaavalla viikkotunnilla.

Drop-in -kortit

Kaikkiin 14.3. voimassa olleisiin drop-in kortteihin lisätään automaattisesti kolme kuukautta lisää voimassaoloaikaa. Osallistujamäärien rajoittamiseksi drop-in -kortteja ei myydä kesän aikana uusille asiakkaille.

Korona-ajan 10 käskyä

Jotta tanssitunneilla käyminen olisi mahdollisimman turvallista, noudatathan seuraavia ohjeita:

1) Tuntien alkamisaika eri saleissa on porrastettu niin, että eri ryhmät eivät kohtaa toisiaan koulun käytävillä. Tarkista oman tuntisi alkamisaika ja tule tunnille ajoissa!

2) Tunneille tullaan etuovesta. Tanssikoululle saa tulla aikaisintaan 10 minuuttia ennen omaa tuntia. Tunnin alkamista odotetaan tanssikoulun aulassa ja odottamassa on vain yksi ryhmä kerrallaan.

3) Pukuhuoneet eivät ole käytössä vaatteiden vaihtamista varten. Tule paikalle tanssivaatteissa ja vesipullo täytettynä.

4) Tunneille kirjautumiseen käytettävät tabletit on sijoitettu eri puolille aulaa ja niiden vieressä on käsidesiä. Käsienpesupiste on miesten pukuhuoneessa.

5) Kengille ja ulkovaatteille on varattu narikkatilat jokaisen salin ulkopuolelle.

6) Tunneilta poistutaan takaovesta. Poistuthan ripeästi heti tunnin päätyttyä, jotta seuraava ryhmä pääsee sisään ajallaan.

7) Tunnit kestävät 55 minuuttia, jotta ryhmien vaihtumiselle jää aikaa.

8) Osassa ryhmiä on paljon oppilaita. Pidä turvaväli mahdollisuuksien mukaan.

9) Parisalsatunneilla tanssitaan vain oman parin kanssa.

10) Jos sinulla on flunssaoireita, älä tule tunneille.

Nähdään pian!

Kiitos tauon aikana saamistamme lukuisista tsemppiviesteistä! On ollut sydäntä lämmittävää huomata, kuinka tärkeä tanssiharrastus ja Salsa House oppilaillemme on ja kuinka hartaasti monet ovat odottaneet tanssituntien alkamista. Lämpimästi tervetuloa taas tunneille!