-->

Kevätkausi alkaa 29.3.

Ehdimme jo julistaa, että tanssikoulun kevätkausi alkaa varmasti 1.3., mutta niin vain korona taas yllätti. Hallituksen torstaina 25.2. pitämän tiedotustilaisuuden mukaan leviämisvaiheen tiukimpia rajoituksia suositellaan myös kiihtymisvaiheen alueille kuten Pirkanmaalle. Niinpä tanssikoulu on pakko pitää edelleen kiinni.

Alkukevään 8 viikon kurssit

Mikäli tänään ilmoitettu sulkutila päättyy suunnitellusti, pidetään kevään ensimmäinen kahdeksan viikon kurssijakso 29.3.-23.5. Jos olet ilmoittautunut kursseille, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Kurssi-ilmoittautumisesi pysyy voimassa ja tiedotamme heti, kun aloituspäivämäärä varmistuu.

Loppukevään 4 viikon kurssit

Kevään toinen kahdeksan viikon kurssijakso lyhenee neljän viikon pituiseksi ja pidetään näillä näkymin 24.5.-20.6. Jos olet ilmoittautunut loppukevään kursseille, ilmoittautumisesi pysyy voimassa, eikä sinun tässäkään tapauksessa tarvitse välttämättä tehdä mitään.
● Jos olet saanut ja maksanut laskun loppukevään kursseista, siirrämme automaattisesti puolet kurssimaksustasi asiakastilillesi ja voit käyttää summan tuleviin kurssimaksuihin koska vain. Jos haluat summan rahapalautuksena, ole yhteydessä toimistoomme.
● Jos olet saanut laskun loppukevään kursseista, mutta et ole maksanut sitä, jätä lasku maksamatta. Lähetämme uuden, puolikkaan laskun lähempänä kurssin alkamisajankohtaa.

Parisalsan alkeiskurssit

Parisalsan alkeiskurssit lyhenevät 12 viikon pituisiksi ja ne pidetään näillä näkymin 30.3.-20.6. Kurssi-ilmoittautumisesi pysyy voimassa ja tiedotamme välittömästi, kun kurssien aloituspäivämäärä vahvistuu. Jos olet jo maksanut koko kurssin, siirrämme pitämättä jääviä kolmea tuntia vastaavan summan automaattisesti asiakastilillesi. Voit käyttää sen tuleviin kurssimaksuihin tai pyytää summan rahapalautuksena milloin vain olemalla yhteydessä toimistoomme.

Kurssi-ilmoittautumiset ja koronatakuu

Jos uudet päivämäärät eivät sovi sinulle ja haluat perua kurssi-ilmoittautumisesi, tee se aina sähköpostitse. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi. Koronatakuu on koko ajan voimassa eli saat halutessasi aina rahasi takaisin sulun tai päivämäärämuutoksen sattuessa.

Kevättä kohti – hitaasti mutta varmasti!