Ilmoittautuminen parisalsan jatkoryhmiin on alkanut. Lue ohjeet alta ja varaa oma paikkasi tanssikoululla tai klikkaamalla nappia.

Kevään 2018 aikataulu

Jatkotason parisalsaajien aikataulu pysyy ennallaan:

Tiistai
18.00 Salsa con Timba 2 (uudet teemat!)
19.00 Salsa tekniikka 2-3
20.00 Parisalsa 2

Keskiviikko
18.00 Salsa tekniikka 2-3
19.00 Rueda de casino 3
20.00 Parisalsa 3

Torstai
19.00 Salsa tekniikka 3-4
20.00 Los Timberos De Tampere

Sunnuntai
18.00 Parisalsa 2
19.00 Parisalsa 3
20.00 Parisalsa 4

Tekniikkatunneille ja Salsa con Timbaan ei tarvitse ilmoittautua.

Rueda 3

Uudet oppilaat, joilla on ennestään vahva ruedapohja, voivat ilmoittautua mukaan. Ryhmä jatkaa siitä, mihin Rueda 2-3:ssa syksyllä jäätiin. Kevään aikana treenataan myös ruedaesitys, jonka halukkaat pääsevät esittämään Salsa Housen kevätfiestassa. Ruedaryhmässä edellytetään säännöllistä osallistumista sekä rueda- että tekniikkatunneille.

Salsa con Timba

Tiistain suosittu Salsa con Timba alkaa jälleen alusta uusin teemoin – uudet ja vanhat oppilaat ovat tervetulleita! Jos et vielä ole käynyt tällä Eijan ja Bustan yhdessä pitämällä, hauskalla tunnilla, nyt kannattaa tulla mukaan. Tunti sopii kaikille tasojen 2-4 parisalsaajille.

Ilmoittautumisohje

Kysy omat ryhmäsi

Opettajat ovat koostaneet koulun vastaanottoon listan, johon on merkitty ryhmäsuositukset jokaisen oppilaan kohdalle. Kysy oma suosituksesi vastaanotossa ja ilmoittaudu mukaan. Jos tiedät jo omat ryhmäsi, voit ilmoittautua myös täällä.

Tasoilla eteneminen

Parisalsa 2 > Parisalsa 3

Parisalsa 3:een pääsee, kun on käynyt vähintään kaksi kautta säännöllisesti kakkosessa ja tekniikkatunneilla tai Salsa con Timba –tunnilla.

Parisalsa 3 > Parisalsa 4

Parisalsa 4:een vaaditaan vähintään kaksi kautta kolmosessa ja riittävästi treeniä tekniikkatunneilla ja/tai Salsa con Timbassa. Nelostasolle ilman paria ilmoittautuvat naiset saavat paikan joko Parisalsa 4 tai Timberos-ryhmästä.

Oma taso paras taso

Suosituksissa on käytetty myös henkilökohtaista harkintaa, sillä parhaan hyödyn tunneista saa, kun on itselleen juuri sopivalla tasolla. Opettajilta voi myös mieluusti kysyä opintoneuvontaa ja apua sopivan treeniohjelman valitsemisessa.

Kevätkausi alkaa su 7.1.

Tervetuloa kevään parisalsatunneille!