Ilmoittautuminen parisalsan jatkoryhmiin on alkanut. Lue ohjeet alta ja varaa oma paikkasi 14.12. mennessä tanssikoululla tai täällä.

Tasosuositukset

Opettajat ovat koostaneet koulun vastaanottoon listan, johon on merkitty suositus sopivista ryhmistä jokaisen oppilaan kohdalle. Kysy oma suosituksesi ja ilmoittaudu heti!

Kevään aikataulu

Parisalsatunnit pidetään keväällä samoilla tuntipaikoilla kuin syksylläkin. Ainoastaan Rueda 4 poistuu ja tilalle tulee Los Timberos De Tampereen treenitunti. Myös kaikki tekniikkatunnit pysyvät samoilla paikoilla.

Muutoksia nelostasolla

Parisalsan nelostason ilmoittautumiskäytännöt muuttuvat. Ilman omaa paria ilmoittautuvat naiset saavat tästä lähtien paikan vain joko Parisalsa 4:ssa tai uudessa Timberos-ryhmässä. Miehet ja pariskunnat voivat edelleen ilmoittautua niin moneen ryhmään kuin haluavat.

Rueda 3

Ke klo 18.00 Rueda 3:een otetaan uusia, riittävällä tasolla olevia oppilaita. Ryhmäläisiltä edellytetään säännöllistä osallistumista sekä ruedatunnille että yhdelle viikottaiselle tekniikkatunnille. Jos sinulla on ruedan perusteet hallussa ja olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ilmoittaudu 14.12. mennessä täällä.

Uutta

Uusi hittitunti: Salsa con Timba ti 18.00

Tiistain supersuosittu Salsa & Rumba 2 uudistuu. Jos et vielä ole käynyt tällä parisalsaajien menotunnilla, nyt kannattaa tulla mukaan!

Eija ja Busta pitävät tunnin edelleen yhdessä, mutta nimi on nyt Salsa con Timba 2. Tunti sopii loistavasti kaikille parisalsaajille, se on tarpeeksi helppo, mutta erittäin monipuolinen. Koska tunnilla on sekä nais- että miesopettaja, treenaamme tietysti naisten ja miesten tyyliä sekä rooleilla pelaamista, vaikka tunnilla ei pareittain tanssitakaan.

Uusi Timberos

Esiintyvä Los Timberos De Tampere -ryhmä muodostetaan uudestaan ja ryhmään otetaan uusia oppilaita. Ryhmään on mahdollista ilmoittautua kaikkien, jotka kävivät säännöllisesti syksyn Rueda 4:ssa ja jotka ovat kiinnostuneita harjoittelemaan koreografiaa ja esiintymään.

Timberosten treenitunti on 75 minuuttia pitkä ja se pidetään torstaisin klo 20-21.15. Ryhmä on lukukausimaksullinen (22 tanssikertaa). Treenitunnin lisäksi timberoksilta edellytetään säännöllistä osallistumista torstain tekniikkatunnille.

Ryhmä treenaa kevään aikana hauskan ja vauhdikkaan koreografian, joka yhdistelee ruedaa, trioruedaa, “tyttöruedaa”, parisalsaa, triosalsaa ja hitusen salsa en líneaa. Painotus on edelleen ruedassa ja sen harjoittelussa. Koreografia esitetään mm. kevään bileissä sekä kesän Carnaval Cubanossa.

Tunnit alkavat ke 11.1.

Tervetuloa kevään parisalsatunneille!