Sunnuntain Housen Hulinoiden finaalissa sinulla on mahtava mahdollisuus päästä testaamaan, kuinka ketterä olet. Alan asiantuntija, terveystieteiden tohtori ja erikoistutkija Marjo Rinne UKK-instituutista on suunnitellut Salsa Housen parisalsaajille oman, hauskan ketteryysradan. Testi on Salsa Housen oppilaille täysin ilmainen.

Tule siis sunnuntaina hieman normaalia aikaisemmin tunneille, jotta ehdit vetää läpi muutaman minuutin radan ja saat tietää heti oman ketteryystasosi. Lisäksi Salsa Housen ketterin casinero voittaa uuden Tropical Jungle -malliston vaatteita.

5 pistettä

Tanssikoulun kakkossaliin rakennettu ketteryysrata koostuu viidestä testipisteestä. Testit ovat hyvin helppoja ja testaaminen perustuu siihen, kuinka nopeasti suoriudut tehtävästä. Hauska rata toimii samalla mainiona lämmittelynä parisalsatunteja varten.

Arvio heti mukaan

Testin jälkeen saat välittömästi mukaasi arvion siitä, miten ketterä olet. Asiantuntijamme laatiman luokituksen taustalla on vahvaa dataa suomalaisten keskimääräisestä ketteryystasosta.

KEetterin casinero voittaa

Illan lopuksi katsomme, kuka ketteröi radalla kovimman tuloksen ja julistamme hänet Salsa Housen ketterimmäksi casineroksi. Voittaja saa palkinnoksi uuden Tropical Jungle -malliston vaatteita.

Mitä ketteryys on?

Ketteryys tarkoittaa nopeaa, koordinoitua ja sujuvaa liikkumista. Ketteryys tekee elämästä helpompaa ja estää onnettomuuksia. Ketteryys katoaa aikuisena, jos sitä ei pidä yllä, mutta onneksi sitä on helppo kehittää oikeanlaisella treenillä. Asiantuntijamme mukaan
tanssi on mitä parhainta ketteryystreeniä!

Lue lisää Marjon ketteryysvinkkejä Helsingin Sanomien jutusta.

Nähdään sunnuntaina ketteryysradalla! Rata on auki klo 16.30-20.30.


Asiantuntijamme, erikoistutkija Marjo Rinne on sunnuntaina mukana ketteryysradalla.