Kaikkien aikojen messevimmät Hulinat! Tanssikoulu on koko viikon täynnä oranssia karnevaalitunnelmaa: tarjouksia, kilpailuja ja megapalkintoja. Tule mukaan!!!

Huipputarjous: Kaikki tanssikortit -10 %

Nyt kannattaa ladata tanssikorttiin virtaa vaikka koko ensi kevääksi. Kaikki tanssikortit 10 prosentin alennuksessa koko viikon!

Uusi treenivaatemallisto: Tropical Jungle

Hulinaviikolla lanseerataan Salsa Housen uusi vaatemallisto, joka on coolein ikinä. Tropiikista innoituksensa saaneet, äärimmilleen pelkistetyt printit hehkuvat oranssina ja kultaisena harmaalla, armeijanvihreällä ja camokuosilla. Mikä parasta, koko mallisto on 10 % alennuksessa koko Hulinaviikon. Katso kuvia täältä!

Uudet Café Salsero ja Café Rumbero 2017

Salsa Housen vuoden 2017 kahvi on täällä! Tällä kertaa olemme valinneet kahviksi erittäin laadukkaan kuubalaisen Serrano Superior -kahvin yhteistyössä Mokkamestarit-paahtimon kanssa.

Saatavana on kaksi eri jauhatusastetta: suodatinjauhettu Café Salsero ja espressojauhettu Café Rumbero, molemmat tyylikkäissä tanssiaiheisissa paketeissa. Tummapaahtoinen kahvi on aromiltaan rikas ja pehmeä ja siinä on aistittavissa karamellisuutta ja kuubalaisen sikarin savuisuutta. Todellinen nautinto ja aitoa Kuubaa parhaimmillaan.

Kahvin hinta on 8 euroa, mutta Hulinaviikon ajan kahvipaketin voi halutessaan maksaa yhdellä tanssikerralla (1 pkt / asiakas). Kahvi tulee myyntiin tiistaina ja sitä on rajoitettu erä, hae nopeasti omasi!

Sunnuntaina: Parisalsaajien ketteryysrata

Sunnuntain hulinafinaalissa sinulla on mahtava mahdollisuus päästä testaamaan, kuinka ketterä olet! Alan asiantuntija, erikoistutkija Marjo Rinne UKK-instituutista on suunnitellut Salsa Housen parisalsaajille oman, hauskan ketteryysradan.

Tule sunnuntaina hieman normaalia aikaisemmin tunneille, jotta ehdit vetää läpi muutaman minuutin radan ja saat tietää heti oman ketteryystasosi. Lisäksi Salsa Housen ketterin casinero voittaa uuden Tropical Jungle -malliston vaatteita.

Hulinaruletissa erikoispalkinnot

Tanssikoulun aulaan ilmestyy koko viikon ajaksi Hulinaruletti, joka on ladattu täyteen herkkuja. Joka kerta kun tulet tunneille, saat pyöräyttää rulettia ja jokaisella pyörityksellä voittaa!

Pääpalkintoina voit voittaa Salsa Housen vaatteita, Salsa Housen kahvia tai ilmaisen tanssitunnin. Tiistaina jaossa on lisäksi liput Salsa Housen Pikkujouluihin.

Voita 100 euron lahjakortti

Koko viikon tuntilaput kerätään Hulinakulhoon ja viikon päätteeksi kaikkien tunneilla käyneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti tanssikoululle. Mitä useammalle tunnille kirjaudut Hulinaviikon aikana, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa!

Donkkauskisa

Maanantaista torstaihin tanssikoulun aulassa on käynnissä on oppilaiden koripallokisa. Parhaan tuloksen heittänyt voittaa messevän herkkukorin.