Tällä viikolla kannattaa tulla tanssikoululle joka päivä! Luvassa on kunnon säpinää: mahtavia tarjouksia, lahjoja, kilpailuja ja megapalkintoja!

Huipputarjous: Kaikki tanssikortit -10 %

Nyt kannattaa ladata tanssikorttiin lisää virtaa vaikka koko ensi vuodeksi. Kaikki tanssikortit 10 prosentin alennuksessa koko viikon!

Hulinaruletti

Tanssikoulun aulaan ilmestyy koko viikon ajaksi herkkuja täynnä oleva Hulinaruletti! Joka kerta kun tulet tunnille, saat pyöräyttää rulettia. Jokaisella pyörityksellä voittaa!

Tuntilippuarvonta

Koko viikon tuntilaput kerätään Hulinakulhoon ja viikon päätteeksi kaikkien tunneilla käyneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti tanssikoululle. Mitä useammalle tunnille kirjaudut Hulinaviikon aikana, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa!

Café Salsero ja Café Rumbero

Hulinaviikon aikana lanseerataan uudet, upeat Salsa House -kahvit: Café Salsero ja Café Rumbero. Laadukkaat ja luonnollisesti 100-prosenttisen kuubalaiset kahvit on kehitetty yhdessä Tampereen Paahtimon kanssa. Hulinaviikon ajan kahvipaketin voi maksaa yhdellä tanssikerralla (1 pkt / asiakas)! Kahvia on rajoitettu erä, hae nopeasti omasi!

Uusi housumallisto sekä miehille että naisille

Miehet ovat kauan toivoneet myyntiin salsatunneille sopivia treenihousuja. Pitkän etsimisen jälkeen löysimme muutaman huippuhyvän mallin, ja Salsa Housen ensimmäinen miesten housumallisto tulee myyntiin Hulinaviikolla, hae nopeasti omasi!

Naisten mallistossa on kolmet tyylikkäät leggingsit, uutuuskuosina camo!

Carnaval Cubano 2016 -mallisto superalessa

Loput viime kesän festarimalliston vaatteet tulevat Hulinaviikolla myyntiin superedullisesti. Nyt kannattaa ostaa monta herkullisen väristä treenitoppia!

Lisää hulinayllätyksiä

Pitkin viikkoa paljastuu lisää hulinayllätyksiä. Pysy kuulolla!