Kauden viimeisellä viikolla kannattaa tulla tanssikoululle vaikka joka päivä! Luvassa on kunnon säpinää: mahtavia tarjouksia, lahjoja, kilpailuja ja megapalkintoja!

Huipputarjous: Kaikki tanssikortit -10 %

Nyt kannattaa ladata tanssikorttiin lisää virtaa koko ensi syksyksi. Kaikki tanssikortit 10 prosentin alennuksessa koko viikon!

Hulinaruletissa erikoispalkinnot

Tanssikoulun aulaan ilmestyy koko viikon ajaksi Hulinaruletti. Pääpalkintoina voit voittaa Salsa Housen vaatteita tai ilmaisen tanssitunnin. Keskiviikkona jaossa on lisäksi lippuja lauantain Salsa & Sauna -päättäjäisiin.

Muuten ruletti on on ladattu täyteen pikkuherkkuja. Joka kerta kun tulet tunneille, saat pyöräyttää rulettia. Jokaisella pyörityksellä voittaa!

Voita 100 euron lahjakortti

Koko viikon tuntilaput kerätään Hulinakulhoon ja viikon päätteeksi kaikkien tunneilla käyneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti tanssikoululle. Mitä useammalle tunnille kirjaudut Hulinaviikon aikana, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa!

Tikkakisa

Koko viikon ajan käynnissä on oppilaiden tikkakisa. Parhaan tuloksen heittänyt voittaa kesäksi mökille uuden komean tikkataulun!

Sunnuntain gorlturnaus

Sunnuntaina pelataan perinteinen parisalsaajien Hulina-Cup. Tuunaa siis grippisi, duffisi, draivisi, puttisi sekä chippisi kuntoon ja tule ajoissa Houselle ja voita huippupalkinto – messevä herkkukori!