Kevätkauden viimeisen viikon ajan tanssikoulu on täynnä oranssia karnevaalitunnelmaa: tarjouksia, kilpailuja ja megapalkintoja. Tule mukaan!!!

Huipputarjous: Kaikki tanssikortit ja kurssimaksut -10 %

Nyt todellakin kannattaa ladata tanssikorttiin virtaa koko syksyksi! Saat tanssikortin kevään edullisemmilla hinnoilla ja siitä vielä 10 prosentin alennuksen! Samalla kannattaa hoitaa alta pois ensi syksyn parisalsan kurssimaksut, sillä myös niistä saa 10 prosentin Hulina-alen.
Hinnastot
Syksyn parisalsakurssit

Uusia Tropical Jungle -treenivaatteita -10 %

Hulinaviikolla tulee myyntiin Salsa Housen supercoolin Tropical Jungle -malliston uusia leggingsejä. Mikä parasta, koko Tropical Jungle -mallisto on 10 % alennuksessa koko Hulinaviikon.
Katso kuvia täältä

Hulinaruletti

Tanssikoulun aulaan ilmestyy koko viikon ajaksi Hulinaruletti, joka on ladattu täyteen herkkuja. Joka kerta kun tulet tunneille, saat pyöräyttää rulettia ja jokaisella pyörityksellä voittaa! Pääpalkintoina voit voittaa Salsa Housen treenivaatteita, Salsa House -kahvia tai ilmaisen tanssitunnin.

Sunnuntaina: Parisalsaajien golfturnaus

Sunnuntaina 27.5. pelataan perinteinen parisalsaajien Hulina-Cup. Tuunaa siis grippisi, duffisi, draivisi, puttisi sekä chippisi kuntoon ja tule ajoissa Houselle ja voita huippupalkinto – kesäinen picnic-kori!

Tikkakisa

Koko viikon ajan käynnissä on oppilaiden tikkakisa. Parhaan tuloksen heittänyt voittaa kesäksi mökille uuden komean tikkataulun!