Tanssikoulu on koko viikon täynnä oranssia karnevaalitunnelmaa: tarjouksia, kilpailuja ja megapalkintoja. Tule mukaan!!!

Osta nyt – nauti koko kevät!
Kaikki kurssit ja kortit -10 %

Nyt todellakin kannattaa ladata omalle tanssitilille virtaa koko kevääksi. Saat kaikista kurssipaketeista ja tanssikorteista 10 prosentin alennuksen, joten voit säästää tuntuvan summan rahaa!

Maksa puolet vasta helmikuussa

Mikä parasta, saat tanssituntiostoksillesi mukavasti maksuaikaa, sillä voit maksaa puolet vasta helmikuussa, ilman laskutuslisää.

> Aikataulu kevät 2019

> Parisalsan jatkokurssit kevät 2019

> Hinnasto

Hulinaruletti

Tanssikoulun aulaan ilmestyy koko viikon ajaksi Hulinaruletti, joka on ladattu täyteen herkkuja. Joka kerta kun tulet tunneille, saat pyöräyttää rulettia ja jokaisella pyörityksellä voittaa! Pääpalkintoina voit voittaa Salsa Housen treenivaatteita tai ilmaisen tanssitunnin.

Sunnuntaina: Parisalsaajien keilafinaali

Sunnuntaina 25.11. vuorossa on perinteinen parisalsaajien megakisa. Tällä kertaa lajina on keilankaato. Tule siis ajoissa tunneille, jotta ehdit vetää oman kaatokierroksesi. Paras kaataja voittaa upean jouluisen herkkukorin!

Speden peli

Koko viikon ajan aulassa on käynnissä Speden peli -kisa. Tässä pelissä reaktionopeus on valttia! Voittajalle on luvassa messevä yllätyspalkinto!

Protskua jaossa

Tanssituntisi jälkeen voit tankata energiaa proteiinipatukalla tai -juomalla. Talo tarjoaa koko viikon protskut!