Tanssikoulu on 8 päivää täynnä oranssia karnevaalitunnelmaa: tarjouksia, kilpailuja ja megapalkintoja.

Kaikki kevään kurssit -10 %

Nyt kannattaa tankata tanssitili täyteen virtaa! Hulinoissa saat kaikista kevään kursseista ja kurssipaketeista 10 prosentin alennuksen, joten voit säästää tuntuvan summan rahaa.

Maksa puolet vasta helmikuussa

Saat tanssituntiostoksillesi lisäksi mukavasti maksuaikaa, sillä yli 200 €:n paketeista voi maksaa puolet vasta helmikuussa, ilman laskutuslisää.

> Aikataulu kevät 2020

> Parisalsan jatkokurssit

> Soolokurssit alkeistaso

> Soolokurssit jatkotaso

> Hinnasto

Café Salsero ja Café Rumbero

Salsa Housen vuoden 2019 kahvit ovat täällä! Kahvipavuksi valitsimme jälleen erittäin laadukkaan – ja tietysti kuubalaisen – Serrano Superiorin yhteistyössä Mokkamestarit-paahtimon kanssa. Todellinen nautinto ja aitoa Kuubaa parhaimmillaan! Saatavana on kaksi eri jauhatusastetta: suodatinjauhettu Café Salsero ja espressojauhettu Café Rumbero, molemmat upeissa tanssiaiheisissa pakkauksissa.

Kahvit ovat myynnissä vain Hulinoissa ja niitä on vain pieni erä, hae nopeasti omasi! Hinta 8 €.

Hulinaruletti

Tanssikoulun aulaan ilmestyy koko viikon ajaksi Hulinaruletti, joka on ladattu täyteen palkintoja. Joka ilta, kun tulet tunneille, saat pyöräyttää rulettia ja jokaisella pyöräytyksellä voittaa.

Pääpalkintoja on nyt enemmän kuin koskaan! Voit voittaa mm. 10 €:n lahjakortin tanssikoululle, ilmaisen drop-in-tunnin tai Salsa House -kahvia.

Täriseekö käsi?

Koko Hulinoiden ajan aulassa on käynnissä “Täriseekö käsi” -peli. Parhaan tuloksen saanut voittaa komean jouluisen herkkukorin!

Parisalsaajien keilafinaali

Sunnuntaina 24.11. vuorossa on perinteinen parisalsaajien megakisa. Tällä kertaa lajina on keilankaato. Tule siis ajoissa tunneille, jotta ehdit vetää oman kaatokierroksesi. Paras kaataja voittaa upean jouluisen tuotepaketin!

Protskua jaossa

Tanssituntisi jälkeen voit tankata energiaa proteiinipatukalla tai -juomalla. Talo tarjoaa koko viikon protskut!