Tanssikoulu on puolitoista viikkoa täynnä oranssia karnevaalitunnelmaa: tarjouksia, kilpailuja ja megapalkintoja.

Osta nyt – tanssi koko syksy!
Kaikki kurssit -10 %

Nyt todellakin kannattaa ladata omalle tanssitilille virtaa koko syksyksi. Saat kaikista kurssipaketeista 10 prosentin alennuksen, joten voit säästää tuntuvan summan rahaa!

Maksa puolet vasta syyskuussa

Saat tanssituntiostoksillesi lisäksi mukavasti maksuaikaa, sillä voit maksaa puolet vasta syyskuussa, ilman laskutuslisää.

> Aikataulu syksy 2019

> Parisalsan jatkokurssit syksy 2019

> Hinnasto

Uudet Tropical Junglet tarjouksessa

Salsa Housen Tropical Jungle -treenivaatemalliston uudet upeat kuosit tulevat myyntiin Hulinoissa ja mikä parasta – ne ovat koko Hulinoiden ajan mahtavassa alennuksessa: Topit ja t-paidat vain 10 / 15 € ja legginsit ja housut vain 20 €!

Hulinaruletti

Tanssikoulun aulaan ilmestyy koko viikon ajaksi Hulinaruletti, joka on ladattu täyteen herkkuja. Joka kerta kun tulet tunneille, saat pyöräyttää rulettia ja jokaisella pyörityksellä voittaa!

Pääpalkintoina voit voittaa ilmaisen tanssitunnin, lipun Miljoonabileisiin tai Salsa Housen treenivaatteita.

Parisalsaajien golfturnaus

Sunnuntaina 26.5. pelataan perinteinen parisalsaajien Hulina-Cup. Tuunaa siis grippisi, duffisi, draivisi, puttisi sekä chippisi kuntoon ja tule ajoissa Houselle ja voita huippupalkinto – kesäinen picnic-kori!

Tikkakisa

Koko Hulinoiden ajan aulassa on käynnissä tikkakisa. Parhaan tuloksen heittänyt voittaa kesäksi mökille uuden komean tikkataulun!

Protskua jaossa

Tanssituntisi jälkeen voit tankata energiaa proteiinipatukalla tai -juomalla. Talo tarjoaa koko viikon protskut!