Bailutunnit vain 5 €

Bailuviikolla voit kokeilla Salsa Housen bailutunteja vain 5 € / tunti! Rytmikkäät ja liikunnalliset bailutunnit sopivat kaikille.

Tanssikortit uusille -10%

Bailuviikon ajan uudet asiakkaat saavat lisäksi 10 prosentin alennuksen mistä tahansa Salsa Housen tanssikortista.

Valitse omat bailutuntisi ja tule kokeilemaan:

Alkeistunnit

Alkeistunnit sopivat kaikille. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita.

Ma klo 18.00 Salsa naiset 1

Energinen, mutta helppo naisellisen tyylin bailaustunti. Kuubalaisen tanssin iloa, tarttuvia rytmejä, pehmeän naisellista liikettä ja sopivasti hikeä.
Opettaja: Tiia Tönning

Ti klo 19.00 Reggaeton aikuiset 1

Reggaetonin perusjuttuja aikuiseen makuun sopivalla tyylillä. Makeaa movimientoa, joka saa kroppasi liikkeelle! Joka tunti tehdään uusi, lyhyt ja helppo tanssisarja harjoitelluista askeleista ja muuveista.
Opettaja: Tiia Tönning

Ke klo 17.00 Baila con Busta 1

Opettajansa näköinen tunti: positiivisella kemialla ladattu energiapommi, joka räjäyttää virtaamaan sekä hyvän fiiliksen että kunnon hien. Tyyliltään tunti on ”kuuminta hottia” ja musiikkina soivat salsa, timba ja reggaetón.
Opettaja: Yolexy Bustamante

Bailuviikko

Jatkotason tunnit

Ma klo 18.00 Salsa naiset 2-3

Vauhdikasta, superhauskaa ja sopivan haastavaa menoa jatkotason salsaajille. Monipuolista liikettä koko kroppaan ja mahtavia sarjoja täynnä kuubalaisen tanssin iloa.
Opettaja: Eija Nummela

Ma klo 19.00 Cabaret tekniikka

Ripaus diivailua maanantai-iltaan! Tehokkaita tekniikkasarjoja ja lyhyitä tanssisarjoja. Näyttävää liikettä ja vahvaa naisellista tyyliä.
Opettaja: Eija Nummela

Ti klo 18.00 Salsa & Rumba 2

Suosittu ja hauska tunti, jonka pitävät Eija ja Busta yhdessä. Rumbaa, columbiaa ja vahvasti rumballa maustettua salsaa. Sopii yhtä hyvin naisille ja miehille.
Opettajat: Eija Nummela ja Yolexy Bustamante

To klo 18.00 Afrocubano

Hartiat jumissa? Jalat jäykkinä istumisesta? Tule kokeilemaan afrokuubalaisia tansseja ja anna rumpujen viedä koko kroppaa!
Opettaja: Eija Nummela

La klo 14.00 Baila con Busta 2

Vauhdikas irrottelutunti kaikille, joilla salsan tai reggaetonin perusteet ovat jo hallussa. Valloittavasta karismastaan ja superenergisestä liikkumisestaan tunnettu Busta saa sinutkin taatusti tempautumaan mukaan.
Opettaja: Yolexy Bustamante

Opettajat