kevät 2022

DROP-IN
-TUNNIT

Tanssi koska haluat

Tanssikausi käynnissä!

Drop-in -tunneille voi tulla milloin vain ja niillä voi käydä silloin, kun itselle sopii. Sinun ei siis tarvitse tietää, mitä edellisellä tunnilla on tehty.

Avoin taso

Kaikki drop-in -tunnit ovat avoimen tason tunteja. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tunnin lajista, mutta jokin tanssi tai ryhmäliikuntapohja on avuksi. Aivan vasta-alkajille suosittelemme Absolute Beginners -alkeiskursseja.

Varaa paikka

Drop-in -tunneille otetaan 15 osallistujaa / tunti. Paikan varaaminen ei ole välttämätöntä, mutta varaamalla varmistat, että mahdut mukaan.

Hinnat

ALENNUS! DROP-IN -KORTIT -20 % 19.4. ASTI! Koodilla K22L-DROP-IN-ALE

Tästä verkkokauppaan!

  • 1 x: 13,60 € (norm. 17 €)
  • 5 x: 60 € (norm. 75 €)
  • 10 x: 104 € (norm. 130 €)
  • 20 x: 184 € (norm. 230 €)

Kaikki tanssikortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Aikataulut, kevät 2022

Keskiviikko
17.45 Drop-in Dancehall Female Minna Mimz

Tuntisisällöt

Reggaeton

Reggaeton musiikissa yhdistyy jamaikalainen reggae ja dancehall, sekä latinoamerikkalainen hip hop. Reggaetonissa käytetään runsaasti keskivartalon ja lantion liikkeitä. 

Female Dancehall

Female Dancehall on nimensä mukaisesti dancehallin naisellinen tyyli ja Jamaikalla naisille tarkoitettu tanssityyli dancehall-tanssissa ja -kulttuurissa. Liikkeiden painotus on naisellisuutta korostavissa liikkeissä ja syventyy lantion käytön hallintaan ja eri tekniikoihin, nimettyihin mimmiliikkeisiin (female moves) sekä erilaisiin bootysheikkaus-liikkeisiin. Tärkeimpänä mimmidancehallissa on kuitenkin wine, eli winaus, eli lantionpyöritys.

Female Dancehall-tunnilla harjoitellaan edellä mainittujen asioiden lisäksi tyylille ominaista liikekieltä, energiaa ja asennetta. Tunnilla harjoitellaan tätä kaikkea koreografioiden ja sarjojen avulla. Painotus tunnilla on mimmimuuveissa (female moves/steps). Tunnilla ei tehdä akrobatiaa. Ikäraja 16v. Avoin taso.