The Reggaeton Project on Salsa Housen esiintyvä reggaeton-ryhmä, joka keikkailee aktiivisesti.

Ryhmässä tanssii Salsa Housen edistyneimpiä reggaeton-oppilaita. Treenitunneilla valmistetaan koreografioita, joihin tehdään näyttävät muodostelmat. Lisäksi ilmaisuun ja esiintymiseen panostetaan normaalia tanssituntia enemmän. Ryhmässä treenaa tällä hetkellä noin 20 tanssijaa. The Reggaeton Projectiin voivat hakea kaikki halukkaat, joilla on aiempaa kokemusta reggaetonista tai muuten vahva tanssitausta. Lisäksi ryhmän tanssijoilta edellytetään kovaa treenimotivaatiota ja halua esiintyä. Ryhmän vetäjä ja koreografi on Salsa Housen reggaeton-opettaja Tiia Tönning.

Uusien tanssijoiden haku 20.8.

Ryhmään haluaville järjestetään koetanssi to 20.8. klo 19-21, hinta 20 €. Koetanssi on tavallinen tanssitunti, jossa tehdään lämmittelyt, tekniikkaharjoitukset ja lyhyt tanssisarja.

Jos olet kiinnostunut hakemaan mukaan ryhmään, ota yhteyttä ryhmän vetäjään Tiiaan tiia.tonning@salsahouse.fi ja kerro halustasi osallistua koetanssiin.

Esiintymiset

Ryhmä esiintyy tanssikoulun näytöksissä ja bileissä. Lisäksi ryhmä keikkaillee eri kokoonpanoilla myös muissa tapahtumissa, yökerhoissa ja promotilaisuuksissa. Keväällä 2017 ryhmä kävi ensimmäisellä ulkomaankeikallaan, Krakovan Tirate Un Paso -reggaetonfestivaalien bileissä esiintymässä!

Haluatko ryhmän esiintymään?

The Reggaeton Projectia voi tiedustella esiintymään sähköpostitse.

Seuraa meitä somessa

The Reggaeton Project Facebookissa
The Reggaeton Project Instagramissa @thereggaetonproject

<< Takaisin tanssiryhmiin

The Reggaeton Project