Havana Club on Salsa Housen showtanssiryhmä. Ryhmän vauhdikkaat tanssinumerot ja upeat asut edustavat näyttävää kuubalaista kabareetyyliä.

Suoraan Havannasta

Havana Clubin koreografina on vuodesta 2003 lähtien toiminut Maglen Martínez Havannan Teatro Américasta. Pitkällä tanssijanurallaan Martínez lukeutui Kuuban kirkkaimpiin kabareetähtiin. Myös ryhmän asut on tuotu suoraan Kuubasta.

Esiintymiset

Ryhmä perustettiin vuonna 2003 ja sitä johtaa Salsa Housen pääopettaja Eija Nummela. Ryhmä esiintyy kaikissa tärkeimmissä Salsa Housen järjestämissä fiestoissa, näytöksissä ja festivaaleilla. Lisäksi ryhmä esiintyy tilauksesta erilaisissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa.

Tanssijat

Havana Clubin tanssijat ovat Salsa Housen edistyneimpiä oppilaita ja koulun opettajia. Ryhmä esiintyy numerosta ja tilaisuudesta riippuen 6-12 tanssijan kokoonpanolla.

Haluatko ryhmän esiintymään?

Havana Clubia voi tiedustella esiintymään sähköpostitse.

Haluatko mukaan?

Ryhmään haluavilta edellytetään vahvaa salsataustaa, hyviä tanssiteknisiä ja ilmaisullisia valmiuksia, sopivaa ikää ja ulkonäköä sekä vahvaa motivaatiota. Jos haluaisit mukaan ryhmään, kerro kiinnostuksestasi sähköpostilla.

Tanssija kertoo

Lue Havana Clubissa tanssivan Emman haastattelu.

<< Takaisin tanssiryhmiin