-->

Soolokurssit 18.3.-23.5.

Loppukevään kurssit alkavat! Ilmoittaudu mukaan!

Yhdeksän tunnin kurssit

Kurssimuotoisilla tunneilla tanssitaito kehittyy tehokkaasti. Jatkuvat tanssisarjat tekevät harrastamisesta inspiroivaa ja palkitsevaa. Kaikki kurssit sisältävät 9 tuntia ja tunnit pidetään kerran viikossa.

Hinta 95 € / kurssi

Hinta voi olla vieläkin edullisempi, sillä kaikki kevään aikana ostamasi kurssit lasketaan mukaan pakettialennuksiin. > Hinnasto

Entä jos en pääse joka kerta?

Jokaisesta kurssista voi korvata kaksi tuntia drop-in -tunneilla. > Aikataulu

Reggaeton Choreo

18.3.-20.5. maanantaisin klo 17.00-18.00 (9 h)

Opettaja: Tiia

Kurssi on täynnä!

Kuumia rytmejä, kunnon bootyshakea ja superhauskat koreot! Kurssin aikana harjoittelemme muutaman lyhyen, eri tyylisen tanssisarjan, jotka kurssin päätteeksi yhdistämme koreografiaksi.

Reggaeton Choreo on aikuisille sopiva koreografinen tanssikurssi. Tunnit aloitetaan lämmittelyllä ja lyhyellä tekniikkaosiolla, mutta painotus on sarjan opettelussa. Kurssi on tasoltaan avoin eli se ei välttämättä edellytä kokemusta reggaetonista, mutta emme suosittele sitä vasta-alkajille.

Reggaeton Choreo -ryhmä on käynyt esiintymässä koulun bileissä ja näytöksissä. Halukkaat kurssilaiset pääsevät loppukeväästä estradeille! Kurssille voi tulla mainosti, vaikka ei haluaisikaan esiintymään.


 

Afrocubano: Congo Palo & Makuta

18.3.-20.5. maanantaisin klo 18.00-19.00 (9 h)

Opettajat: Eija & Busta

Loppukevään kurssilla teemana ovat palo ja makuta eli luvassa on kunnon hikitreenejä ja isoja elämyksiä. Tule kokemaan folkloretanssien maaginen energia!

Palo ja makuta kuuluvat afrokuubalaisiin congotansseihin. Ne ovat afrokuubalaisten tanssien helpommasta päästä. Jos et ole vielä kokeillut afrokuubalaisia tansseja, nyt on mainio hetki aloittaa.

Congotansseissa liike on vahvasti maahan päin suuntautunut ja liikkeet ovat voimakkaita ja irtonaisia. Treeni on melko kovatehoista, joten congotunnit ovat myös erinomaista kuntoilua. Kuten kaikissa afrokuubalaisissa tansseissa, liike on hyvin kokonaisvaltaista ja koko keho on mukana tanssissa. Congotansseissa yläkropan liike lähtee olkapäistä, jotka vievät koko yläselän mukanaan vapauttavaan liikkeeseen.

Harjoittelemme kurssin aikana tanssien perustekniikkaa ja perusaskeleita ja helpon koreografian, jota jatketaan joka kerta. Congotunneilla musiikki soi lähes katkeamatta ja toistojen avulla pyritään pääsemään keskittyneeseen flow-tilaan.


 

Cabaret

18.3.-20.5. maanantaisin klo 19.00-20.00 (9 h)

Opettaja: Eija

Loppukevään cabaret-kurssilla treenataan uusi koreografia Azúcar Negran ja Alexander Abreun Tonada pal bailador -biisiin. Kurssilla treenataan paljon myös cabareen perustekniikkaa. Tunnit ovat hauskoja ja kuluvat kuin siivillä. Samalla ne kehittävät tehokkaasti naisellista tyyliä ja antavat uutta ilmettä ja ryhtiä kaikkeen tanssiisi.

Kurssi sopii kaikille naisille, jotka hallitsevat hyvin salsan perusteet ja nauttivat monipuolisista ja vauhdikkaista showtyylin tunneista.


 

Salsa con Timba 1: Rytmiikka

19.3.-21.5. tiistaisin klo 18.00-19.00 (9 h)

Opettajat: Eija & Busta

Alkukevään rytmiikkakurssista on saatu loistavaa palautetta. Tule sinäkin mukaan nyt, kun kurssi starttaa taas uusilla teemoilla!

Loppukevään teemoina ovat mm. rytmiset avaimet (clavet), son ja rumba. Casinon (parisalsan) ja salsa en línean rytmiikkaa treenataan uusin harjoituksin. Samalla tietysti bailataan!

Kuubalainen tanssi vastaa suoraan musiikin rytmiseen rikkauteen ja edellyttää taitoa kuunnella ja tulkita kuubalaista musiikkia.

Rytmiikkaharjoittelu kehittää tanssitaitoasi tehokkaasti. Opit ymmärtämään kuubalaista musiikkia, tunnistamaan eri rytmejä ja rytmikuvioita ja sijoittamaan askeleet oikein musiikkiin. Löydät musiikkiin varmemman ja nautinnollisemman suhteen. Pikkuhiljaa opit tanssimaan rytmikkäästi kuin kuubalaiset ja saat koko kroppasi mukaan ilmentämään musiikkia.

Kurssilla on sekä nais- että miesopettaja. Se sopii loistavasti tasojen 2-4 parisalsaajille ja muille, joilla salsan perusteet ovat hallussa.


 

Salsa con Timba 2

21.3.-23.5. torstaisin klo 18.00-19.00 (9 h)

Opettajat: Eija & Busta

Kurssi on täynnä!

Varaa pikaisesti paikkasi! Salsa con Timba 2 kuuluu koulun suosituimpiin tunteihin ja alkukevään kurssi täyttyi viimeistä paikkaa myöten.

Kakkostason tunneilla bailataan kovalla sykkeellä. Tunnilla tanssitaan salsaa uusimpien trendien mukaan juuri niin makeasti kuin sitä tällä hetkellä Havannassa tanssitaan. Tyyli on energinen, kokonaisvaltainen ja rento.

Jos et ole käynyt tällä tunnilla aiemmin, tule mukaan nyt! Opettelemme uuden, hauskan tanssisarjan, joka on täynnä timballe tyypillisiä mehukkaita mausteita.

Salsa con Timba 2 -kurssi sopii erinomaisesti kaikille tasojen 3-4 parisalsaajille, joilla on kokemusta myös soolotunneista. Samoin ne sopivat kaikille soolosalsaajille, jotka nauttivat vauhdikkaasta menosta. Tältä tunnilta lähdet hymy huulilla ja hikeä valuen.

Opettajat