-->

Soolokurssit, jatkotaso

Loppukevään soolokurssien alkamisaika on muuttunut! Kurssit alkavat pääsiäisen jälkeen, mikäli mahdollista.

Yhdeksän tunnin kurssit

Kaikki kurssit kestävät 9 viikkoa. Kurssimuotoisilla tunneilla tanssitaito kehittyy tehokkaasti. Jatkuvat tanssisarjat tekevät harrastamisesta inspiroivaa ja palkitsevaa.

Hinta vain 95 € / kurssi

Jos ostat useita kursseja, voit saada lisäksi pakettialennuksen.

Entä jos en pääse joka kerta?

Jokaisesta kurssista voi korvata kaksi tuntia drop-in -tunneilla. Rytmiikasta pidetään kaksi viikkotuntia, joten korvaaminen onnistuu myös toisella niistä.

Aikataulu

MAANANTAI
17.00
Reggaeton Choreo 2 Täynnä!
Tiia
18.00
Salsa naiset 2
Tiia
18.00
Afrocubano 2
Eija & Busta
19.00
Cabaret 2
Eija
KESKIVIIKKO
19.00
Rytmiikka 3-4 Täynnä!
Eija & Busta
TORSTAI
18.00
Salsa con Timba 3
Eija & Busta
19.00
Rytmiikka 3-4 Täynnä!
Eija & Busta

Kehonhuolto

KESKIVIIKKO
09.30
Joogapilates (75 min.)
Marjo

 

Salsa naiset 2

Taso: Alkeisjatko

maanantaisin klo 18.00-19.00 (9 h)

Tuntia ei pidetä pääsiäisenä 13.4.

Koe aidon kuubalaistanssin vastustamaton ilo ja nautinto! Salsa on vauhdikasta, vapautunutta ja nautinnollista tanssia, jossa tärkeintä on ilo ja energia. Salsatunnit ovat täynnä hyvää fiilistä ja ne ovat myös tehokasta liikuntaa.

Salsa naiset 2 -kurssi sopii kaikille aikuisille naisille, joilla salsan perusteet ovat hallussa.

Opettaja


Afrocubano 2

Taso: Alkeisjatko

maanantaisin klo 18.00-19.00 (9 h)

Tuntia ei pidetä pääsiäisenä 13.4.

Tule kokemaan folkloretanssien maaginen energia – siihen jää helposti koukkuun!

Loppukevään teemana jorubatanssien Ogún. Luvassa isoa ja vahvaa liikettä ja kunnon hikitreenejä.

Afrocubanotunneilla musiikki soi lähes katkeamatta. Harjoitussarjoihin lisätään liikettä ja elementtejä pikkuhiljaa. Energisessä treenissä koko keho on mukana rumpujen rytmiin vastaavassa liikkeessä. Tarkoituksena on saavuttaa rento ja kokonaisvaltainen liike, joka tuntuu mahtavalta.

Kurssi on tasoltaan alkeisjatkoinen eli se sopii parhaiten niille, joilla on jo jonkin verran kokemusta afrokuubalaisesta tanssista tai muuten vahva tanssipohja.

Kaksi opettajaa tuo tunnille tuplaenergiat!

Opettajat


Cabaret 2

Taso: Alkeisjatko

maanantaisin klo 19.00-20.00 (9 h)

Tuntia ei pidetä pääsiäisenä 13.4.

Loppukevään cabaret-kurssilla treenataan lyhyt koreografia, joka on täynnä naisellista liikettä ja upeita poseerauksia. Kurssilla treenataan paljon myös cabareen perustekniikkaa.

Tunnit etenevät klassisen kaavan mukaan: lämmittelysarja, tekniikkasarjat ja lopuksi koreografiaosuus. Tunnit ovat hauskoja ja kuluvat kuin siivillä. Samalla ne kehittävät tehokkaasti naisellista tyyliä ja ryhtiä ja antavat uutta ilmettä kaikkeen tanssiisi.

Kurssi on alkeisjatkotasoinen, mutta ei edellytä välttämättä kokemusta cabareesta. Riittää, että hallitset hyvin salsan perusteet. Kurssi sopii naisille, jotka nauttivat monipuolisista ja vauhdikkaista showtyylin tunneista.

Opettaja


Salsa con Timba 3

Taso: Jatko

torstaisin klo 18.00-19.00 (9 h)

Tuntia ei pidetä vappuaattona 30.4.

Sykkeet kattoon nostavalla tunnilla on kaksi opettajaa, mikä tuo tunnille tuplaenergiat!

Kurssi sopii erinomaisesti kaikille tasojen 3-4 parisalsaajille. Samoin se sopii kaikille soolosalsaajille, jotka nauttivat vauhdikkaasta menosta. Tältä tunnilta lähdet hymy huulilla ja hikeä valuen.

Tunneilla bailataan salsaa uusimpien trendien mukaan juuri niin makeasti kuin sitä tällä hetkellä Havannassa tanssitaan. Tyyli on energinen, kokonaisvaltainen ja rento.

Tule sinäkin mukaan nyt! Opettelemme uuden, hauskan tanssisarjan, joka on täynnä timballe tyypillisiä mehukkaita mausteita.

Opettajat

Joogapilates

keskiviikkoisin klo 09.30-10.45

Taso: Avoin

Keskiviikkoaamun ihanasti aloittava joogapilates on kaikille tanssinharrastajille sopivaa kehonhuoltoa. Jo muutaman kerran jälkeen alat voida paremmin. Joogapilates avaa ja venyttää kehoa ja parantaa nivelten ja rangan liikkuvuutta, jolloin myös tanssin nautittavuus lisääntyy.

Salsa Housen joogapilateksessa hyödynnetään sekä pilateksen että joogan hyviä puolia ja täydennetään niitä toinen toisillaan. Harjoituksissa keskitytään selkärangan ja erityisesti olka- ja lonkkanivelten liikkuvuusharjoitteisiin sekä kehon tasapainon ja alaraajojen lihasvoiman kehittämiseen. Keskeistä on myös hengityksen ja kehon yhteistyö.

Joogapilates sopii kaikille Salsa Housen kävijöille eikä kurssille osallistuminen edellytä aiempaa kokemusta pilateksesta tai joogasta.

Ohjaaja