-->

Soolokurssit, jatkotaso

> Kevätkauden aloitus siirtyy!

Kahdeksan ja neljän tunnin kurssit

Alkukevään kurssit 29.3.-23.5. (8 x)
Loppukevään kurssit 24.5.-20.6. (4 x)
Valitse jompikumpi tai molemmat.

Hinta

Alkukevään kurssit 108 € / kurssi (8 h)
Loppukevään kurssit 54 € / kurssi (4 h)

Rajoitetusti paikkoja

Koronatilanteen vuoksi kursseille otetaan vain 20 oppilasta / kurssi. Lue lisää kevään koronakäytännöistä ja ohjeet oppilaille täältä.

Koronatakuu

Jos kursseja ei pystytä koronan takia pitämään, palautamme kurssimaksut.

Entä jos en pääse joka kerta?

Jokaisesta kurssista voi korvata kaksi tuntia drop-in -tunneilla. Kurssitunteja voi lisäksi korvata vapaasti toisen samannimisen kurssin tunneilla.

Aikataulu 29.3.-23.5. ja 24.5.-20.6.

MAANANTAI
17.00
Reggaeton Choreo 3 Täynnä
Tiia
18.00
Afrocubano 2
Eija & Busta
18.15
Salsa naiset 2 Täynnä
Tiia
19.00
Cabaret 2
Eija
20.15
Reggaeton 2
Tiia
TIISTAI
17.45
Reggaeton 2 Täynnä
Tiia
TORSTAI
18.15
Latin Commercial 2  Paikkoja 1-2
Tiia
SUNNUNTAI
18.45
Salsa naiset 2  Paikkoja 1-2
Tiia

Kehonhuolto

KESKIVIIKKO
09.30
Joogapilates (75 min.)
Marjo

 
 

Reggaeton Choreo 3

Taso: Jatko

Ma klo 17.00-18.00

Kuumia rytmejä, kunnon bootyshakea ja superhauskat koreot! Kurssin aikana harjoittelemme muutaman lyhyen, eri tyylisen tanssisarjan, jotka kurssin päätteeksi yhdistämme koreografiaksi.

Reggaeton Choreo on aikuisille sopiva koreografinen tanssikurssi. Tunnit aloitetaan lämmittelyllä ja lyhyellä tekniikkaosiolla, mutta painotus on sarjan opettelussa.

Reggaeton Choreo -ryhmä on käynyt esiintymässä koulun bileissä ja näytöksissä. Halukkaat kurssilaiset pääsevät loppusyksyllä estradeille! Kurssille voi tulla mainosti, vaikka ei haluaisikaan esiintymään.

Ilmoittaudu mukaan sinulle parhaiten sopivaan ryhmään. Tarvittaessa voit korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla. Ryhmät etenevät samaa tahtia.

Opettaja


Afrocubano 2

Taso: Alkeisjatko

Ma klo 18.00-19.00

Tule kokemaan afrokuubalaisen tanssin maaginen energia – siihen jää helposti koukkuun!

Afrocubanotunneilla musiikki soi lähes katkeamatta. Harjoitussarjoihin lisätään liikettä ja elementtejä pikkuhiljaa. Energisessä treenissä koko keho on mukana rumpujen rytmiin vastaavassa liikkeessä. Tarkoituksena on saavuttaa rento ja kokonaisvaltainen liike, joka tuntuu mahtavalta.

Kurssi on tasoltaan alkeisjatkoinen. Kokemusta afrokuubalaisista tansseista ei välttämättä tarvitse olla, jos sinulla on muuten vahvaa tanssipohjaa.

Kaksi opettajaa tuo tunnille tuplaenergiat!

Opettajat


Salsa naiset 2

Taso: Alkeisjatko

Ma klo 18.15-19.15

Su klo 18.45-19.45

Koe aidon kuubalaistanssin vastustamaton ilo ja nautinto! Salsa on vauhdikasta, vapautunutta ja nautinnollista tanssia, jossa tärkeintä on ilo ja energia. Salsatunnit ovat täynnä hyvää fiilistä ja ne ovat myös tehokasta liikuntaa.

Salsa naiset 2 -kurssi sopii kaikille aikuisille naisille, joilla salsan perusteet ovat hallussa.

Ilmoittaudu mukaan sinulle parhaiten sopivaan ryhmään. Tarvittaessa voit korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla. Ryhmät etenevät samaa tahtia.

Opettaja

Cabaret 2

Taso: Alkeisjatko

Ma klo 19.00-20.00

Cabaret-kurssilla treenataan lyhyt koreografia, joka on täynnä naisellista liikettä ja upeita poseerauksia. Kurssilla treenataan myös cabareen tekniikkaa.

Tunnit etenevät klassisen kaavan mukaan: lämmittelysarja, tekniikkasarjat ja lopuksi koreografiaosuus. Tunnit ovat hauskoja ja kuluvat kuin siivillä. Samalla ne kehittävät tehokkaasti naisellista tyyliä ja ryhtiä ja antavat uutta ilmettä kaikkeen tanssiisi.

Kurssi sopii naisille, jotka nauttivat monipuolisista ja vauhdikkaista showtyylin tunneista. Pohjaksi riittää kuubalaisen salsan perusteiden vahva hallinta.

Opettaja

Reggaeton 2

Taso: Alkeisjatko

Ma klo 20.15-21.15

Ti klo 17.45-18.45

Reggaeton on valloittanut huuman lailla tanssiklubit ympäri maailmaa, tule katsomaan mistä on kyse! Reggaeton on paitsi hauskaa, myös huikean hyvää kropan liikkuvuuden harjoittelua. Sitä on helppo soveltaa moneen eri musiikkityyliin tanssittavaksi ja se on upean näköistä.

Reggaeton 2 -kurssi sopii kaikille aikuisille, jotka hallitsevat reggaetonin perusteet tai joilla on muuten vahva tanssitausta.

Ilmoittaudu mukaan sinulle parhaiten sopivaan ryhmään. Tarvittaessa voit korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla. Ryhmät etenevät samaa tahtia.

Opettaja

Latin Commercial 2

Taso: Alkeisjatko

To klo 18.15-19.15

Latin Commercial on vastustamaton yhdistelmä kuumia lattarirytmejä ja kaupallista commercial dancea. Musiikkina tunnilla soi tämän päivän trendikäs latino pop ja muuvit ovat musavideoiden sähäkkää stailia. Latin commercial voi olla diivamaisen sensuellia tai kunnon rähinää, elegantteja poseja tai riehakasta bootyshakea. Parasta on, että tässä lajissa voidaan fuusioda kaikki upeasti yhteen!

Opettaja

Joogapilates

Taso: Avoin

Ke klo 09.30-10.45

Keskiviikkoaamun ihanasti aloittava joogapilates on kaikille tanssinharrastajille sopivaa kehonhuoltoa. Jo muutaman kerran jälkeen alat voida paremmin. Joogapilates avaa ja venyttää kehoa ja parantaa nivelten ja rangan liikkuvuutta, jolloin myös tanssin nautittavuus lisääntyy.

Salsa Housen joogapilateksessa hyödynnetään sekä pilateksen että joogan hyviä puolia ja täydennetään niitä toinen toisillaan. Harjoituksissa keskitytään selkärangan ja erityisesti olka- ja lonkkanivelten liikkuvuusharjoitteisiin sekä kehon tasapainon ja alaraajojen lihasvoiman kehittämiseen. Keskeistä on myös hengityksen ja kehon yhteistyö.

Joogapilates sopii kaikille Salsa Housen kävijöille eikä kurssille osallistuminen edellytä aiempaa kokemusta pilateksesta tai joogasta.

Ohjaaja