-->

Soolokurssit, jatkotaso

Alkukevään soolokurssit ovat täynnä. Tällä sivulla voit ilmoittautua mukaan loppukevään kursseille.

Loppukevään soolokurssit alkavat 16.3. Valitse omasi, ilmoittaudu ja tule mukaan tanssimaan!

Yhdeksän tunnin kurssit

Kaikki kurssit kestävät 9 viikkoa. Kurssimuotoisilla tunneilla tanssitaito kehittyy tehokkaasti. Jatkuvat tanssisarjat tekevät harrastamisesta inspiroivaa ja palkitsevaa.

Hinta vain 95 € / kurssi

Jos ostat useita kursseja, voit saada lisäksi pakettialennuksen.

Entä jos en pääse joka kerta?

Jokaisesta kurssista voi korvata kaksi tuntia drop-in -tunneilla. Rytmiikasta pidetään kaksi viikkotuntia, joten korvaaminen onnistuu myös toisella niistä.

Aikataulu 16.3.-21.5.

MAANANTAI
17.00
Reggaeton Choreo 2
Tiia
18.00
Salsa naiset 2
Tiia
18.00
Afrocubano 2
Eija & Busta
19.00
Cabaret 2
Eija
KESKIVIIKKO
19.00
Rytmiikka 3-4
Eija & Busta
TORSTAI
18.00
Salsa con Timba 3
Eija & Busta
19.00
Rytmiikka 3-4
Eija & Busta

Kehonhuolto 18.3.-27.5.

KESKIVIIKKO
09.30
Joogapilates (75 min.)
Marjo

 

Reggaeton Choreo 2

Taso: Alkeisjatko

16.3.-18.5. maanantaisin klo 17.00-18.00 (9 h)

Tuntia ei pidetä pääsiäisenä 13.4.

Kuumia rytmejä, kunnon bootyshakea ja superhauskat koreot! Kurssin aikana harjoittelemme muutaman lyhyen, eri tyylisen tanssisarjan, jotka kurssin päätteeksi yhdistämme koreografiaksi.

Reggaeton Choreo on aikuisille sopiva koreografinen tanssikurssi. Tunnit aloitetaan lämmittelyllä ja lyhyellä tekniikkaosiolla, mutta painotus on sarjan opettelussa. Kurssi on tasoltaan alkeisjatkoinen. Se ei välttämättä edellytä kokemusta reggaetonista, mutta emme suosittele sitä vasta-alkajille.

Reggaeton Choreo -ryhmä on käynyt esiintymässä koulun bileissä ja näytöksissä. Halukkaat kurssilaiset pääsevät loppukeväällä estradeille! Kurssille voi tulla mainosti, vaikka ei haluaisikaan esiintymään.

Opettaja

Salsa naiset 2

Taso: Alkeisjatko

16.3.-18.5. maanantaisin klo 18.00-19.00 (9 h)

Tuntia ei pidetä pääsiäisenä 13.4.

Koe aidon kuubalaistanssin vastustamaton ilo ja nautinto! Salsa on vauhdikasta, vapautunutta ja nautinnollista tanssia, jossa tärkeintä on ilo ja energia. Salsatunnit ovat täynnä hyvää fiilistä ja ne ovat myös tehokasta liikuntaa.

Salsa naiset 2 -kurssi sopii kaikille aikuisille naisille, joilla salsan perusteet ovat hallussa.

Opettaja


Afrocubano 2

Taso: Alkeisjatko

16.3.-18.5. maanantaisin klo 18.00-19.00 (9 h)

Tuntia ei pidetä pääsiäisenä 13.4.

Tule kokemaan folkloretanssien maaginen energia – siihen jää helposti koukkuun!

Afrocubanotunneilla musiikki soi lähes katkeamatta. Harjoitussarjoihin lisätään liikettä ja elementtejä pikkuhiljaa. Energisessä treenissä koko keho on mukana rumpujen rytmiin vastaavassa liikkeessä. Tarkoituksena on saavuttaa rento ja kokonaisvaltainen liike, joka tuntuu mahtavalta.

Kurssi on tasoltaan alkeisjatkoinen eli se sopii parhaiten niille, joilla on jo jonkin verran kokemusta afrokuubalaisesta tanssista tai muuten vahva tanssipohja.

Kaksi opettajaa tuo tunnille tuplaenergiat!

Opettajat


Cabaret 2

Taso: Alkeisjatko

16.3.-18.5. maanantaisin klo 19.00-20.00 (9 h)

Tuntia ei pidetä pääsiäisenä 13.4.

Alkukevään cabaret-kurssilla treenataan lyhyt koreografia, joka on täynnä naisellista liikettä ja upeita poseerauksia. Kurssilla treenataan paljon myös cabareen perustekniikkaa.

Tunnit etenevät klassisen kaavan mukaan: lämmittelysarja, tekniikkasarjat ja lopuksi koreografiaosuus. Tunnit ovat hauskoja ja kuluvat kuin siivillä. Samalla ne kehittävät tehokkaasti naisellista tyyliä ja ryhtiä ja antavat uutta ilmettä kaikkeen tanssiisi.

Kurssi on alkeisjatkotasoinen, mutta ei edellytä välttämättä kokemusta cabareesta. Riittää, että hallitset hyvin salsan perusteet. Kurssi sopii naisille, jotka nauttivat monipuolisista ja vauhdikkaista showtyylin tunneista.

Opettaja


Rytmiikka 3-4

Taso: Jatko-edistyneet

18.3.-20.5. keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 (9 h)

19.3.-21.5. torstaisin klo 19.00-20.00 (9 h)

Tunteja ei pidetä vappuviikolla 29. ja 30.4.

Uutta! Salsa Housen suositut ja pidetyt rytmiikkakurssit laajenevat nyt erottamattomaksi osaksi jatkotason parisalsaopetusta.

Parisalsaajien lisäksi kursseille ovat tervetulleita kaikki rikkaasta kuubalaisesta rytmiikasta ja tekniikasta kiinnostuneet, joilla salsan perusteet ovat hyvin hallussa. Kurssi sopii erinomaisesti sekä naisille että miehille, sillä kurssilla on sekä nais- että miesopettaja.

Rytmiikkakurssit ovat monipuolisia ja tanssitaitoa ja rytmiikkaa tehokkaasti kehittäviä. Kursseilla mennään pintaa syvemmälle ja tutkitaan kuubalaisen musiikin ja liikkeen vahvaa yhteyttä. Käsittelemme eri tanssien ja musiikin lajien (salsa, casino, timba, son, cha cha chá, rumba) rytmiikkaa ja tekniikkaa, opettelemme kuuntelemaan ja tulkitsemaan musiikin rytmipohjaa uudella tavalla, tutustumme erilaisiin rytmisiin avaimiin ja opimme ilmentämään rytmisiä vaihdoksia tanssissa.

Myös harjoitukset ovat monipuolisia: tekniikkatyyppistä askellusharjoitusta, askelsarjoja, irrottelevaa bailaamista, laulamista, taputtamista ja soittamista. Välillä teemme myös pariharjoituksia.

Vähitellen opit tanssimaan rytmikkäästi kuin kuubalaiset, saat koko kroppasi mukaan ilmentämään musiikkia ja ymmärrät paljon laajemmin ja syvemmin kuubalaista musiikkia ja tanssia.

Opettajat


Salsa con Timba 3

Taso: Jatko

19.3.-21.5. torstaisin klo 18.00-19.00 (9 h)

Tuntia ei pidetä vappuaattona 30.4.

Varaa pikaisesti paikkasi! Salsa con Timba 3 kuuluu koulumme suosituimpiin kursseihin.

Sykkeet kattoon nostavalla tunnilla on kaksi opettajaa, mikä tuo tunnille tuplaenergiat!

Kurssi sopii erinomaisesti kaikille tasojen 3-4 parisalsaajille. Samoin se sopii kaikille soolosalsaajille, jotka nauttivat vauhdikkaasta menosta. Tältä tunnilta lähdet hymy huulilla ja hikeä valuen.

Tunneilla bailataan salsaa uusimpien trendien mukaan juuri niin makeasti kuin sitä tällä hetkellä Havannassa tanssitaan. Tyyli on energinen, kokonaisvaltainen ja rento.

Tule sinäkin mukaan nyt! Opettelemme uuden, hauskan tanssisarjan, joka on täynnä timballe tyypillisiä mehukkaita mausteita.

Opettajat

Joogapilates

Taso: Avoin

18.3.-27.5. keskiviikkoisin klo 09.30-10.45 (9 x)

Tuntia ei pidetä 1.4. ja 8.4.

Keskiviikkoaamun ihanasti aloittava joogapilates on kaikille tanssinharrastajille sopivaa kehonhuoltoa. Jo muutaman kerran jälkeen alat voida paremmin. Joogapilates avaa ja venyttää kehoa ja parantaa nivelten ja rangan liikkuvuutta, jolloin myös tanssin nautittavuus lisääntyy.

Salsa Housen joogapilateksessa hyödynnetään sekä pilateksen että joogan hyviä puolia ja täydennetään niitä toinen toisillaan. Harjoituksissa keskitytään selkärangan ja erityisesti olka- ja lonkkanivelten liikkuvuusharjoitteisiin sekä kehon tasapainon ja alaraajojen lihasvoiman kehittämiseen. Keskeistä on myös hengityksen ja kehon yhteistyö.

Joogapilates sopii kaikille Salsa Housen kävijöille eikä kurssille osallistuminen edellytä aiempaa kokemusta pilateksesta tai joogasta.

Ohjaaja