-->

Loppusyksy 2020

Varaa paikkasi! Kurssit alkavat syysloman jälkeen.

Soolokurssit, jatkotaso

Kahdeksan tunnin kurssit

Kaikki kurssit kestävät kahdeksan viikkoa. Kurssimuotoisilla tunneilla tanssitaito kehittyy tehokkaasti. Jatkuvat tanssisarjat tekevät harrastamisesta inspiroivaa ja palkitsevaa.

Hinta vain 90 € / kurssi

Jos olet syksyn aikana ostanut useita kursseja, saat lisäksi pakettialennuksen.

Entä jos en pääse joka kerta?

Jokaisesta kurssista voi korvata neljä tuntia drop-in -tunneilla.

Aikataulu 19.10.-10.12.

MAANANTAI
17.00
Reggaeton Choreo 3 Täynnä!
Tiia
18.00
Afrocubano 2
Eija & Busta
18.15
Salsa naiset 2 Täynnä!
Tiia
19.00
Cabaret 2
Eija
20.15
Reggaeton 2
Tiia

Kehonhuolto

KESKIVIIKKO
09.30
Joogapilates (75 min.)
Marjo

 
 

Reggaeton Choreo 3

Taso: Jatko

19.10.-7.12. maanantaisin klo 17.00-18.00 (8 x)

Kurssi on täynnä!

Kuumia rytmejä, kunnon bootyshakea ja superhauskat koreot! Kurssin aikana harjoittelemme muutaman lyhyen, eri tyylisen tanssisarjan, jotka kurssin päätteeksi yhdistämme koreografiaksi.

Reggaeton Choreo on aikuisille sopiva koreografinen tanssikurssi. Tunnit aloitetaan lämmittelyllä ja lyhyellä tekniikkaosiolla, mutta painotus on sarjan opettelussa.

Reggaeton Choreo -ryhmä on käynyt esiintymässä koulun bileissä ja näytöksissä. Halukkaat kurssilaiset pääsevät loppusyksyllä estradeille! Kurssille voi tulla mainosti, vaikka ei haluaisikaan esiintymään.

Opettaja


Afrocubano 2

Taso: Alkeisjatko

19.10.-7.12. maanantaisin klo 18.00-19.00 (8 x)

Tule kokemaan folkloretanssien maaginen energia – siihen jää helposti koukkuun!

Afrocubanotunneilla musiikki soi lähes katkeamatta. Harjoitussarjoihin lisätään liikettä ja elementtejä pikkuhiljaa. Energisessä treenissä koko keho on mukana rumpujen rytmiin vastaavassa liikkeessä. Tarkoituksena on saavuttaa rento ja kokonaisvaltainen liike, joka tuntuu mahtavalta.

Kurssi on tasoltaan alkeisjatkoinen eli se sopii parhaiten niille, joilla on jo kokemusta afrokuubalaisesta tanssista tai muuten vahva tanssipohja.

Kaksi opettajaa tuo tunnille tuplaenergiat!

Opettajat


Salsa naiset 2

Taso: Alkeisjatko

19.10.-7.12. maanantaisin klo 18.15-19.15 (8 x)

Kurssi on täynnä!

Koe aidon kuubalaistanssin vastustamaton ilo ja nautinto! Salsa on vauhdikasta, vapautunutta ja nautinnollista tanssia, jossa tärkeintä on ilo ja energia. Salsatunnit ovat täynnä hyvää fiilistä ja ne ovat myös tehokasta liikuntaa.

Salsa naiset 2 -kurssi sopii kaikille aikuisille naisille, joilla salsan perusteet ovat hallussa.

Opettaja

Cabaret 2

Taso: Alkeisjatko

19.10.-7.12. maanantaisin klo 19.00-20.00 (8 x)

Loppusyksyn cabaret-kurssilla treenataan lyhyt koreografia, joka on täynnä naisellista liikettä ja upeita poseerauksia. Kurssilla treenataan paljon myös cabareen perustekniikkaa.

Tunnit etenevät klassisen kaavan mukaan: lämmittelysarja, tekniikkasarjat ja lopuksi koreografiaosuus. Tunnit ovat hauskoja ja kuluvat kuin siivillä. Samalla ne kehittävät tehokkaasti naisellista tyyliä ja ryhtiä ja antavat uutta ilmettä kaikkeen tanssiisi.

Kurssi on tasoltaan alkeisjatkoinen eli se sopii parhaiten niille, joilla on jo kokemusta cabareesta tai muuten vahva salsapohja. Kurssi sopii naisille, jotka nauttivat monipuolisista ja vauhdikkaista showtyylin tunneista.

Opettaja

Reggaeton 2

Taso: Alkeisjatko

19.10.-7.12. maanantaisin klo 20.15-21.15 (8 x)

Reggaeton on valloittanut huuman lailla tanssiklubit ympäri maailmaa, tule katsomaan mistä on kyse! Reggaeton on paitsi hauskaa, myös huikean hyvää kropan liikkuvuuden harjoittelua. Sitä on helppo soveltaa moneen eri musiikkityyliin tanssittavaksi ja se on upean näköistä.

Reggaeton 2 -kurssi sopii kaikille aikuisille, jotka hallitsevat reggaetonin perusteet tai joilla on muuten vahva tanssitausta.

Opettaja

Joogapilates

Taso: Avoin

21.10.-9.12. keskiviikkoisin klo 09.30-10.45 (8 x)

Keskiviikkoaamun ihanasti aloittava joogapilates on kaikille tanssinharrastajille sopivaa kehonhuoltoa. Jo muutaman kerran jälkeen alat voida paremmin. Joogapilates avaa ja venyttää kehoa ja parantaa nivelten ja rangan liikkuvuutta, jolloin myös tanssin nautittavuus lisääntyy.

Salsa Housen joogapilateksessa hyödynnetään sekä pilateksen että joogan hyviä puolia ja täydennetään niitä toinen toisillaan. Harjoituksissa keskitytään selkärangan ja erityisesti olka- ja lonkkanivelten liikkuvuusharjoitteisiin sekä kehon tasapainon ja alaraajojen lihasvoiman kehittämiseen. Keskeistä on myös hengityksen ja kehon yhteistyö.

Joogapilates sopii kaikille Salsa Housen kävijöille eikä kurssille osallistuminen edellytä aiempaa kokemusta pilateksesta tai joogasta.

Ohjaaja