-->

Soolokurssit, avoin ja jatkotaso

Alkusyksyn soolokurssit alkavat 12.8. Mukaan voit tulla kahden ensimmäisen viikon ajan eli 22.8. asti. Valitse omasi, ilmoittaudu ja tule mukaan tanssimaan!

Seitsemän tunnin kurssit

Kurssimuotoisilla tunneilla tanssitaito kehittyy tehokkaasti. Jatkuvat tanssisarjat tekevät harrastamisesta inspiroivaa ja palkitsevaa. Kaikki kurssit kestävät 7 viikkoa.

Hinta vain 80 € / kurssi

Hinta voi olla vieläkin edullisempi, sillä kaikki syksyn aikana ostamasi kurssit lasketaan mukaan pakettialennuksiin.

Entä jos en pääse joka kerta?

Jokaisesta kurssista voi korvata kaksi tuntia drop-in -tunneilla.

MAANANTAI
17.00
Reggaeton Choreo
Tiia
18.00
Afrocubano
Eija & Busta
19.00
Cabaret
Eija
TIISTAI
18.00
Rytmiikka 2-3
Eija & Busta
TORSTAI
18.00
Salsa con Timba 3-4
Eija & Busta

 

Reggaeton Choreo

12.8.-23.9. maanantaisin klo 17.00-18.00 (7 h)

Opettaja: Tiia

Kuumia rytmejä, kunnon bootyshakea ja superhauskat koreot! Kurssin aikana harjoittelemme muutaman lyhyen, eri tyylisen tanssisarjan, jotka kurssin päätteeksi yhdistämme koreografiaksi.

Reggaeton Choreo on aikuisille sopiva koreografinen tanssikurssi. Tunnit aloitetaan lämmittelyllä ja lyhyellä tekniikkaosiolla, mutta painotus on sarjan opettelussa. Kurssi on tasoltaan avoin eli se ei välttämättä edellytä kokemusta reggaetonista, mutta emme suosittele sitä vasta-alkajille.

Reggaeton Choreo -ryhmä on käynyt esiintymässä koulun bileissä ja näytöksissä. Halukkaat kurssilaiset pääsevät loppusyksystä estradeille! Kurssille voi tulla mainosti, vaikka ei haluaisikaan esiintymään.
 

Afrocubano: Changó & Ogún

12.8.-23.9. maanantaisin klo 18.00-19.00 (7 h)

Opettajat: Eija & Busta

Tule kokemaan folkloretanssien maaginen energia – siihen jää helposti koukkuun! Alkusyksyn kurssilla teemana ovat jorubatanssien Changó ja Ogún. Luvassa on isoa ja voimakasta liikettä ja kunnon hikitreeniä.

Kurssi on tasoltaan avoin eli sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta afrokuubalaisesta tanssista, mutta jokin tanssi- tai ryhmäliikuntatausta on eduksi.

Jorubatanssit ovat enegistä ja huumaavasti mukaansatempaavaa treeniä, jossa koko keho on mukana rumpujen rytmiin vastaavassa liikkeessä.

Tunneilla musiikki soi lähes katkeamatta. Harjoitussarjoihin lisätään liikettä ja elementtejä pikkuhiljaa. Tarkoituksena on saavuttaa rento ja kokonaisvaltainen liike, joka tuntuu mahtavalta.

Kaksi opettajaa tuo tunnille tuplaenergiat!
 

Cabaret

12.8.-23.9. maanantaisin klo 19.00-20.00 (7 h)

Opettaja: Eija

Alkusyksyn cabaret-kurssilla treenataan lyhyt koreografia, joka on täynnä naisellista liikettä ja upeita poseerauksia. Kurssilla treenataan paljon myös cabareen perustekniikkaa.

Tunnit etenevät klassisen kaavan mukaan: lämmittelysarja, tekniikkasarjat ja lopuksi koreografiaosuus. Tunnit ovat hauskoja ja kuluvat kuin siivillä. Samalla ne kehittävät tehokkaasti naisellista tyyliä ja ryhtiä ja antavat uutta ilmettä kaikkeen tanssiisi.

Kurssi sopii kaikille naisille, jotka hallitsevat hyvin salsan perusteet ja nauttivat monipuolisista ja vauhdikkaista showtyylin tunneista.
 

Rytmiikka 2-3

13.8.-24.9. tiistaisin klo 18.00-19.00 (7 h)

Opettajat: Eija & Busta

Rytmiikkakurssit ovat erittäin suosittuja ja pidettyjä. Eikä ihme, sillä kurssit ovat monipuolisia, tehokkaasti tanssitaitoa kehittäviä ja hauskoja.

Kurssi sopii sekä tasojen 2-4 parisalsaajille että kaikille muille rytmiikasta kiinnostuneille, joilla salsan perusteet ovat hallussa. Kurssi sopii erinomaisesti sekä naisille että miehille, sillä kurssilla on sekä nais- että miesopettaja.

Alkusyksyn kurssilla opit, miten tanssitaan ”tiempoon” ja ”contratiempoon”. Rytmiikkaharjoitusten myötä opit paitsi löytämään oikean rytmin musiikista, myös tanssimaan sonia ja cha cha cháta! Tunnin lopuksi bailaamme aina vauhdikasta salsa en líneaa.

Kaikki harjoitukset kehittävät tehokkaasti sekä rytmiikkaasi että tanssitekniikkaasi. Vähitellen opit tanssimaan rytmikkäästi kuin kuubalaiset ja saat koko kroppasi mukaan ilmentämään musiikkia.

Vinkki!

Tsekkaa myös syksyn parison ja pari-cha cha chá -kurssit. Rytmiikkakurssilta saat niihin loistavan pohjan.
 

Salsa con Timba 3-4

15.8.-26.9. torstaisin klo 18.00-19.00 (7 h)

Opettajat: Eija & Busta

Varaa pikaisesti paikkasi! Salsa con Timba 3-4 kuuluu koulumme suosituimpiin kursseihin.

Sykkeet kattoon nostavalla tunnilla on kaksi opettajaa, mikä tuo tunnille tuplaenergiat!

Kurssi sopii erinomaisesti kaikille tasojen 3-4 parisalsaajille. Samoin se sopii kaikille soolosalsaajille, jotka nauttivat vauhdikkaasta menosta. Tältä tunnilta lähdet hymy huulilla ja hikeä valuen.

Tunneilla bailataan salsaa uusimpien trendien mukaan juuri niin makeasti kuin sitä tällä hetkellä Havannassa tanssitaan. Tyyli on energinen, kokonaisvaltainen ja rento.

Jos et ole käynyt tällä tunnilla aiemmin, tule mukaan nyt! Opettelemme uuden, hauskan tanssisarjan, joka on täynnä timballe tyypillisiä mehukkaita mausteita.

Opettajat