-->

Soolokurssit, avoin ja jatkotaso

Loppusyksyn soolokurssit alkavat 30.9. Mukaan voit tulla kahden ensimmäisen viikon ajan eli 10.10. asti. Valitse omasi, ilmoittaudu ja tule mukaan tanssimaan!

Seitsemän tunnin kurssit

Kurssimuotoisilla tunneilla tanssitaito kehittyy tehokkaasti. Jatkuvat tanssisarjat tekevät harrastamisesta inspiroivaa ja palkitsevaa. Kaikki kurssit kestävät 7 viikkoa.

Hinta vain 80 € / kurssi

Hinta voi olla vieläkin edullisempi, sillä kaikki syksyn aikana ostamasi kurssit lasketaan mukaan pakettialennuksiin.

Entä jos en pääse joka kerta?

Jokaisesta kurssista voi korvata kaksi tuntia drop-in -tunneilla.

MAANANTAI
17.00
Reggaeton Choreo
Tiia
18.00
Afrocubano
Eija & Busta
19.00
Cabaret
Eija
TIISTAI
18.00
Rytmiikka 2-3
Eija & Busta
TORSTAI
18.00
Salsa con Timba 3-4
Eija & Busta

 

Reggaeton Choreo

30.9.-18.11. maanantaisin klo 17.00-18.00 (7 h)

Opettaja: Tiia

Taso: Avoin

Kuumia rytmejä, kunnon bootyshakea ja superhauskat koreot! Kurssin aikana harjoittelemme muutaman lyhyen, eri tyylisen tanssisarjan, jotka kurssin päätteeksi yhdistämme koreografiaksi.

Reggaeton Choreo on aikuisille sopiva koreografinen tanssikurssi. Tunnit aloitetaan lämmittelyllä ja lyhyellä tekniikkaosiolla, mutta painotus on sarjan opettelussa. Kurssi on tasoltaan avoin eli se ei välttämättä edellytä kokemusta reggaetonista, mutta emme suosittele sitä vasta-alkajille.

Reggaeton Choreo -ryhmä on käynyt esiintymässä koulun bileissä ja näytöksissä. Halukkaat kurssilaiset pääsevät loppusyksystä estradeille! Kurssille voi tulla mainosti, vaikka ei haluaisikaan esiintymään.
 

Afrocubano: Eleguá & Ochosi

30.9.-18.11. maanantaisin klo 18.00-19.00 (7 h)

Opettajat: Eija & Busta

Taso: Avoin

Tule kokemaan folkloretanssien maaginen energia – siihen jää helposti koukkuun!

Loppusyksyn kurssilla teemana ovat jorubatanssien Eleguá ja Ochosi. Jorubatanssit ovat enegistä ja huumaavasti mukaansatempaavaa treeniä, jossa koko keho on mukana rumpujen rytmiin vastaavassa liikkeessä. Luvassa on jälleen kunnon hikitreeniä.

Kurssi on tasoltaan avoin eli sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta afrokuubalaisesta tanssista, mutta jokin tanssi- tai ryhmäliikuntatausta on eduksi.

Tunneilla musiikki soi lähes katkeamatta. Harjoitussarjoihin lisätään liikettä ja elementtejä pikkuhiljaa. Tarkoituksena on saavuttaa rento ja kokonaisvaltainen liike, joka tuntuu mahtavalta.

Kaksi opettajaa tuo tunnille tuplaenergiat!
 

Cabaret

30.9.-18.11. maanantaisin klo 19.00-20.00 (7 h)

Opettaja: Eija

Taso: Avoin

Loppusyksyn cabaret-kurssilla treenataan lyhyt koreografia, joka on täynnä naisellista liikettä ja upeita poseerauksia. Kurssilla treenataan paljon myös cabareen perustekniikkaa.

Tunnit etenevät klassisen kaavan mukaan: lämmittelysarja, tekniikkasarjat ja lopuksi koreografiaosuus. Tunnit ovat hauskoja ja kuluvat kuin siivillä. Samalla ne kehittävät tehokkaasti naisellista tyyliä ja ryhtiä ja antavat uutta ilmettä kaikkeen tanssiisi.

Kurssi sopii kaikille naisille, jotka hallitsevat hyvin salsan perusteet ja nauttivat monipuolisista ja vauhdikkaista showtyylin tunneista.
 

Rytmiikka 2-3

1.10.-19.11. tiistaisin klo 18.00-19.00 (7 h)

Opettajat: Eija & Busta

Taso: Alkeisjatko-jatko

Rytmiikkakurssit ovat erittäin suosittuja ja pidettyjä. Eikä ihme, sillä kurssit ovat monipuolisia, tehokkaasti tanssitaitoa kehittäviä ja hauskoja.

Loppusyksyn kurssilla teemana ovat salsan, parisalsan ja rumban rytmiikka. Opit, millä eri tavoilla salsan askelikko voidaan sijoittaa musiikkiin ja miten tanssijan kannattaisi kuunnella kuubalaista salsamusiikkia. Samalla kehität oman askelluksesi rytmiikkaa tehokkailla harjoituksilla. Treenaamme myös parisalsaajalle tärkeää taitoa: rumban perusaskeleen yhdistämistä salsaan. Opit myös, mikä on rumban clave ja mikä merkitys sillä on kuubalaisessa nykysalsassa eli timbassa.

Kurssi sopii sekä tasojen 2-4 parisalsaajille että kaikille muille rytmiikasta kiinnostuneille, joilla salsan perusteet ovat hallussa. Kurssi sopii erinomaisesti sekä naisille että miehille, sillä kurssilla on sekä nais- että miesopettaja.

Tunnin lopuksi tanssimme aina vauhdikasta salsa en líneaa. Vähitellen opit tanssimaan rytmikkäästi kuin kuubalaiset ja saat koko kroppasi mukaan ilmentämään musiikkia.
 

Salsa con Timba 3-4

3.10.-21.11. torstaisin klo 18.00-19.00 (7 h)

Opettajat: Eija & Busta

Taso: Jatko-edistyneet

Varaa pikaisesti paikkasi! Salsa con Timba 3-4 kuuluu koulumme suosituimpiin kursseihin.

Sykkeet kattoon nostavalla tunnilla on kaksi opettajaa, mikä tuo tunnille tuplaenergiat!

Kurssi sopii erinomaisesti kaikille tasojen 3-4 parisalsaajille. Samoin se sopii kaikille soolosalsaajille, jotka nauttivat vauhdikkaasta menosta. Tältä tunnilta lähdet hymy huulilla ja hikeä valuen.

Tunneilla bailataan salsaa uusimpien trendien mukaan juuri niin makeasti kuin sitä tällä hetkellä Havannassa tanssitaan. Tyyli on energinen, kokonaisvaltainen ja rento.

Tule sinäkin mukaan nyt! Opettelemme uuden, hauskan tanssisarjan, joka on täynnä timballe tyypillisiä mehukkaita mausteita.

Opettajat