-->

Soolokurssit, avoin ja jatkotaso

Alkukevään soolokurssit alkavat 6.1. Mukaan voi tulla kahden ensimmäisen viikon ajan eli 16.1. asti. Valitse omasi, ilmoittaudu ja tule mukaan tanssimaan!

Yhdeksän tunnin kurssit

Kaikki kurssit kestävät 9 viikkoa. Kurssimuotoisilla tunneilla tanssitaito kehittyy tehokkaasti. Jatkuvat tanssisarjat tekevät harrastamisesta inspiroivaa ja palkitsevaa.

Hinta vain 95 € / kurssi

Hinta voi olla vieläkin edullisempi, sillä kaikki kevään aikana ostamasi kurssit lasketaan mukaan pakettialennuksiin.

Entä jos en pääse joka kerta?

Jokaisesta kurssista voi korvata kaksi tuntia drop-in -tunneilla. Rytmiikasta pidetään kaksi viikkotuntia, joten korvaaminen onnistuu myös toisella niistä.

Aikataulu 6.1.-12.3.

MAANANTAI
17.00
Reggaeton Choreo
Tiia
18.00
Salsa naiset 2
Tiia
18.00
Afrocubano 2
Eija & Busta
19.00
Cabaret 2
Eija
KESKIVIIKKO
18.00
Rytmiikka 3-4
Eija & Busta
TORSTAI
18.00
Salsa con Timba 3
Eija & Busta
19.00
Rytmiikka 3-4
Eija & Busta

 

Reggaeton Choreo

6.1.-9.3. maanantaisin klo 17.00-18.00 (9 h)

Opettaja: Tiia

Taso: Avoin

Kuumia rytmejä, kunnon bootyshakea ja superhauskat koreot! Kurssin aikana harjoittelemme muutaman lyhyen, eri tyylisen tanssisarjan, jotka kurssin päätteeksi yhdistämme koreografiaksi.

Reggaeton Choreo on aikuisille sopiva koreografinen tanssikurssi. Tunnit aloitetaan lämmittelyllä ja lyhyellä tekniikkaosiolla, mutta painotus on sarjan opettelussa. Kurssi on tasoltaan avoin eli se ei välttämättä edellytä kokemusta reggaetonista, mutta emme suosittele sitä vasta-alkajille.

Reggaeton Choreo -ryhmä on käynyt esiintymässä koulun bileissä ja näytöksissä. Halukkaat kurssilaiset pääsevät loppukeväällä estradeille! Kurssille voi tulla mainosti, vaikka ei haluaisikaan esiintymään.
 

Afrocubano 2

6.1.-9.3. maanantaisin klo 18.00-19.00 (9 h)

Opettajat: Eija & Busta

Taso: Alkeisjatko

Tule kokemaan folkloretanssien maaginen energia – siihen jää helposti koukkuun!

Afrocubanotunneilla musiikki soi lähes katkeamatta. Harjoitussarjoihin lisätään liikettä ja elementtejä pikkuhiljaa. Energisessä treenissä koko keho on mukana rumpujen rytmiin vastaavassa liikkeessä. Tarkoituksena on saavuttaa rento ja kokonaisvaltainen liike, joka tuntuu mahtavalta.

Kaksi opettajaa tuo tunnille tuplaenergiat!

Kurssi on tasoltaan alkeisjatkoinen eli se sopii parhaiten niille, joilla on jo jonkin verran kokemusta afrokuubalaisesta tanssista tai muuten vahva tanssipohja.
 

Cabaret 2

6.1.-9.3. maanantaisin klo 19.00-20.00 (9 h)

Opettaja: Eija

Taso: Avoin

Alkukevään cabaret-kurssilla treenataan lyhyt koreografia, joka on täynnä naisellista liikettä ja upeita poseerauksia. Kurssilla treenataan paljon myös cabareen perustekniikkaa.

Tunnit etenevät klassisen kaavan mukaan: lämmittelysarja, tekniikkasarjat ja lopuksi koreografiaosuus. Tunnit ovat hauskoja ja kuluvat kuin siivillä. Samalla ne kehittävät tehokkaasti naisellista tyyliä ja ryhtiä ja antavat uutta ilmettä kaikkeen tanssiisi.

Kurssi on alkeisjatkotasoinen, mutta ei edellytä välttämättä kokemusta cabareesta. Riittää, että hallitset hyvin salsan perusteet. Kurssi sopii naisille, jotka nauttivat monipuolisista ja vauhdikkaista showtyylin tunneista.
 

Rytmiikka 3-4

8.1.-11.3. keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 (9 h)

9.1.-12.3. torstaisin klo 19.00-20.00 (9 h)

Opettajat: Eija & Busta

Taso: Jatko-edistyneet

Rytmiikkakurssit ovat erittäin suosittuja ja pidettyjä. Eikä ihme, sillä kurssit ovat monipuolisia, tehokkaasti tanssitaitoa kehittäviä ja hauskoja.

Kurssi sopii sekä tasojen 3-4 parisalsaajille että kaikille muille rytmiikasta kiinnostuneille, joilla salsan perusteet ovat hyvin hallussa. Kurssi sopii erinomaisesti sekä naisille että miehille, sillä kurssilla on sekä nais- että miesopettaja.

Vähitellen opit tanssimaan rytmikkäästi kuin kuubalaiset ja saat koko kroppasi mukaan ilmentämään musiikkia.
 

Salsa con Timba 3

9.1.-12.3. torstaisin klo 18.00-19.00 (9 h)

Opettajat: Eija & Busta

Taso: Jatko

Varaa pikaisesti paikkasi! Salsa con Timba 3-4 kuuluu koulumme suosituimpiin kursseihin.

Sykkeet kattoon nostavalla tunnilla on kaksi opettajaa, mikä tuo tunnille tuplaenergiat!

Kurssi sopii erinomaisesti kaikille tasojen 3-4 parisalsaajille. Samoin se sopii kaikille soolosalsaajille, jotka nauttivat vauhdikkaasta menosta. Tältä tunnilta lähdet hymy huulilla ja hikeä valuen.

Tunneilla bailataan salsaa uusimpien trendien mukaan juuri niin makeasti kuin sitä tällä hetkellä Havannassa tanssitaan. Tyyli on energinen, kokonaisvaltainen ja rento.

Tule sinäkin mukaan nyt! Opettelemme uuden, hauskan tanssisarjan, joka on täynnä timballe tyypillisiä mehukkaita mausteita.

Opettajat