-->

Soolokurssit, alkeistaso

Loppusyksyn soolokurssit alkavat 30.9. Valitse omasi, ilmoittaudu ja tule mukaan tanssimaan! Helpot alkeiskurssit sopivat vasta-alkajille.

Seitsemän tunnin kurssit

Kurssimuotoisilla tunneilla tanssitaito kehittyy tehokkaasti. Jatkuvat tanssisarjat tekevät harrastamisesta inspiroivaa ja palkitsevaa. Kaikki kurssit kestävät 7 viikkoa.

Hinta vain 80 € / kurssi

Hinta voi olla vieläkin edullisempi, sillä kaikki syksyn aikana ostamasi kurssit lasketaan mukaan pakettialennuksiin.

Entä jos en pääse joka kerta?

Jokaisesta kurssista voi korvata kaksi tuntia drop-in -tunneilla.

MAANANTAI
19.00
Salsa naiset alkeiskurssi Täynnä!
Tiia
TORSTAI
17.00
Reggaeton alkeiskurssi Täynnä!
Tiia

 

Salsa naiset alkeiskurssi

30.9.-18.11. maanantaisin klo 19.00-20.00 (7 h)

Opettaja: Tiia

Kurssi on täynnä!
Tule kokemaan aidon kuubalaistanssin vastustamaton ilo ja nautinto! Salsa on vauhdikasta, vapautunutta ja nautinnollista tanssia, jossa tärkeintä on ilo ja energia. Salsatunnit ovat täynnä hyvää fiilistä ja ne ovat myös tehokasta liikuntaa.

Salsa naiset -kurssi sopii kaikille aikuisille naisille. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

Kurssilla käydään rauhalliseen tahtiin läpi salsan perusteita sekä harjoitellaan kuubalaiseen tanssiin kuuluvaa rentoa, mutta naisellista liikettä.
 

Reggaeton alkeiskurssi

3.10.-21.11. torstaisin klo 17.00-18.00 (7 h)

Opettaja: Tiia

Kurssi on täynnä!
Reggaeton on valloittanut huuman lailla tanssiklubit ympäri maailmaa, tule katsomaan mistä on kyse! Reggaeton on paitsi hauskaa, myös huikean hyvää kropan liikkuvuuden harjoittelua. Sitä on helppo soveltaa moneen eri musiikkityyliin tanssittavaksi ja se on upean näköistä.

Reggaetonin alkeiskurssi sopii kaikille aikuisille, jotka haluavat saada lisää liikettä kroppaansa. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

Kurssilla tehdään tekniikkaharjoituksia ja opetellaan liikuttamaan eri tavoin rintakehää, olkapäitä ja lantiota sekä tietysti bailataan tämän päivän hittimusan tahtiin.

Opettaja