-->

Soolokurssit, alkeistaso

Seitsemän tunnin kurssit

Kaikki kurssit kestävät 7 viikkoa. Kurssimuotoisilla tunneilla tanssitaito kehittyy tehokkaasti. Jatkuvat tanssisarjat tekevät harrastamisesta inspiroivaa ja palkitsevaa.

Hinta vain 75 € / kurssi

Entä jos en pääse joka kerta?

Jokaisesta kurssista voi korvata kaksi tuntia drop-in -tunneilla.

Aikataulu 1.6.-19.7.

MAANANTAI
19.15
Salsa naiset alkeiskurssi Täynnä!
Tiia
TIISTAI
18.00
Afrocubano alkeiskurssi
Eija & Busta
20.00
Reggaeton alkeiskurssi
Tiia
TORSTAI
17.00
Reggaeton alkeiskurssi Täynnä!
Tiia

 

Afrocubano alkeiskurssi

2.6.-14.7. tiistaisin klo 18.00-19.00 (7 h)

Tule kokemaan afrokuubalaisen tanssin maaginen energia – siihen jää helposti koukkuun!

Loppukevään kurssilla teemana ovat congotanssit palo ja makuta. Ne ovat melko helppoja, mutta voimakkaita tansseja. Luvassa on hikistä ja energistä treeniä ja isoja elämyksiä.

Afrocubanotunneilla musiikki soi lähes katkeamatta. Harjoitussarjoihin lisätään liikettä ja elementtejä pikkuhiljaa. Tarkoituksena on saavuttaa rento ja kokonaisvaltainen liike, joka tuntuu mahtavalta.

Afrocubanotunnit myös antavat erinomaisen pohjan kaikkia kuubalaistansseja varten ja kehittävät tehokkaasti kuubalaista liikekieltä.

Alkeiskurssi sopii kaikille aikuisille naisille ja miehille. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

Kaksi opettajaa tuo tunnille tuplaenergiat!

Opettajat

Reggaeton alkeiskurssi

2.6.-14.7. tiistaisin klo 20.00-21.00 (7 h)

Reggaeton on valloittanut huuman lailla tanssiklubit ympäri maailmaa, tule katsomaan mistä on kyse! Reggaeton on paitsi hauskaa, myös huikean hyvää kropan liikkuvuuden harjoittelua. Sitä on helppo soveltaa moneen eri musiikkityyliin tanssittavaksi ja se on upean näköistä.

Reggaetonin alkeiskurssi sopii kaikille aikuisille, jotka haluavat saada lisää liikettä kroppaansa. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

Kurssilla tehdään tekniikkaharjoituksia ja opetellaan liikuttamaan eri tavoin rintakehää, olkapäitä ja lantiota sekä tietysti bailataan tämän päivän hittimusan tahtiin.

Opettaja