-->

Loppusyksy 2020

Varaa paikkasi! Kurssit alkavat syysloman jälkeen.

Soolokurssit, alkeistaso

Kahdeksan tunnin kurssit

Kaikki kurssit kestävät kahdeksan viikkoa. Kurssimuotoisilla tunneilla tanssitaito kehittyy tehokkaasti. Jatkuvat tanssisarjat tekevät harrastamisesta inspiroivaa ja palkitsevaa.

Hinta vain 90 € / kurssi

Jos olet syksyn aikana ostanut useita kursseja, saat lisäksi pakettialennuksen.

Entä jos en pääse joka kerta?

Jokaisesta kurssista voi korvata neljä tuntia drop-in -tunneilla. Salsa naiset ja Reggaeton -kursseja voi lisäksi korvata vapaasti toisella saman lajin viikkotunnilla.

Aikataulu 18.10.-13.12.

MAANANTAI
19.15
Salsa naiset alkeiskurssi Täynnä!
Tiia
TIISTAI
18.00
Reggaeton alkeiskurssi Täynnä!
Busta
KESKIVIIKKO
17.00
Salsa naiset alkeiskurssi Täynnä!
Hannele
18.00
Cabaret alkeiskurssi Enää muutama vapaa paikka!
Eija
TORSTAI
17.00
Reggaeton alkeiskurssi Täynnä!
Tiia
SUNNUNTAI
18.00
Reggaeton alkeiskurssi Täynnä!
Tiia
19.00
Salsa naiset alkeiskurssi Täynnä!
Tiia

Kehonhuolto

KESKIVIIKKO
09.30
Joogapilates (75 min.)
Marjo

 

Salsa naiset alkeiskurssit

19.10.-7.12. maanantaisin klo 19.15-20.15 (8 x) – Täynnä!

21.10.-9.12. keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 (8 x) – Täynnä!

18.10.-13.12. sunnuntaisin klo 19.00-20.00 (8 x) – Täynnä!

Koe aidon kuubalaistanssin vastustamaton ilo ja nautinto! Salsa on vauhdikasta, vapautunutta ja nautinnollista tanssia, jossa tärkeintä on ilo ja energia. Salsatunnit ovat täynnä hyvää fiilistä ja ne ovat myös tehokasta liikuntaa.

Salsa naiset -kurssi sopii kaikille aikuisille naisille. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

Kurssilla käydään rauhalliseen tahtiin läpi salsan perusteita sekä harjoitellaan kuubalaiseen tanssiin kuuluvaa rentoa, mutta naisellista liikettä.

Ilmoittaudu mukaan sinulle parhaiten sopivaan ryhmään. Tarvittaessa voit korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla. Ryhmät etenevät samaa tahtia.

Opettajat

Reggaeton alkeiskurssit

20.10.-8.12. tiistaisin klo 18.00-19.00 (8 x) – Täynnä!

22.10.-10.12. torstaisin klo 17.00-18.00 (8 x) – Täynnä!

18.10.-13.12. sunnuntaisin klo 18.00-19.00 (8 x) – Täynnä!

Suuren kysynnän vuoksi kolmas ryhmä tiistaisin!

Reggaeton on valloittanut huuman lailla tanssiklubit ympäri maailmaa, tule katsomaan mistä on kyse! Reggaeton on paitsi hauskaa, myös huikean hyvää kropan liikkuvuuden harjoittelua. Sitä on helppo soveltaa moneen eri musiikkityyliin tanssittavaksi ja se on upean näköistä.

Reggaetonin alkeiskurssi sopii kaikille aikuisille, jotka haluavat saada lisää liikettä kroppaansa. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

Kurssilla tehdään tekniikkaharjoituksia ja opetellaan liikuttamaan eri tavoin rintakehää, olkapäitä ja lantiota sekä tietysti bailataan tämän päivän hittimusan tahtiin.

Tarvittaessa voit korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla.

Opettajat

Cabaret alkeiskurssi

21.10.-9.12. keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 (8 x)

Ripaus diivailua elämään! Tule nauttimaan ihanan naisellisesta showtyylin salsasta. Kurssi sopii vasta-alkajille eikä edellytä mitään aikaisempaa kokemusta kuubalaisista tansseista.

Cabaret-tunneilla salsaa, cha cha cháta, rumbaa ja muita kuubalaislajeja tanssitaan naisellisen näyttävästi. Meno on eleganttia ja tyylikästä, mutta mukana on sama nautinnollinen rentous kuin kuubalaistansseissa aina.

Cabaret-tunneilla opit käyttämään koko kroppaasi monipuolisesti: lantio, rintakehä, olkapäät ja kädet liikkuvat välillä isosti ja voimakkaasti, välillä sensuellin hienostuneesti. Teemme tunneilla paljon kropan liikkuvuusharjoituksia. Lisäksi kurssilla treenataan lyhyitä tanssisarjoja eri lajeista.

Tunnit etenevät klassisen kaavan mukaan: lämmittelyt, tekniikkasarjat ja lopuksi tanssisarjaosuus. Tunnit ovat hauskoja ja kuluvat kuin siivillä. Samalla ne kehittävät tehokkaasti naisellista tyyliä ja ryhtiä ja antavat uutta ilmettä kaikkeen tanssiisi.

Opettaja

Joogapilates

21.10.-9.12. keskiviikkoisin klo 09.30-10.45 (8 x)

Keskiviikkoaamun ihanasti aloittava joogapilates on kaikille tanssinharrastajille sopivaa kehonhuoltoa. Jo muutaman kerran jälkeen alat voida paremmin. Joogapilates avaa ja venyttää kehoa ja parantaa nivelten ja rangan liikkuvuutta, jolloin myös tanssin nautittavuus lisääntyy.

Salsa Housen joogapilateksessa hyödynnetään sekä pilateksen että joogan hyviä puolia ja täydennetään niitä toinen toisillaan. Harjoituksissa keskitytään selkärangan ja erityisesti olka- ja lonkkanivelten liikkuvuusharjoitteisiin sekä kehon tasapainon ja alaraajojen lihasvoiman kehittämiseen. Keskeistä on myös hengityksen ja kehon yhteistyö.

Joogapilates sopii kaikille Salsa Housen kävijöille eikä kurssille osallistuminen edellytä aiempaa kokemusta pilateksesta tai joogasta.

Ohjaaja