-->

Soolokurssit, alkeistaso

Kahdeksan tunnin kurssit

Alkukevään kurssit 9.2.-12.4. (8 x)
Loppukevään kurssit 13.4.-7.6. (8 x)
Valitse jompikumpi tai molemmat.

Huipputarjous!

Hinta vain 98 € / kurssi (norm. 108 €). Tarjous voimassa 8.2. asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Rajoitetusti paikkoja

Koronatilanteen vuoksi kursseille otetaan vain 20 oppilasta / kurssi.

Koronatakuu

Jos kursseja ei pystytä koronan takia pitämään, palautamme kurssimaksut.

Entä jos en pääse joka kerta?

Kurssitunteja voi korvata vapaasti toisen samannimisen kurssin tunneilla. Jokaisesta kurssista voi lisäksi korvata kaksi tuntia drop-in -tunneilla.

Aikataulu 9.2.-12.4. ja 13.4.-7.6.

*
Alkukevään kurssi täynnä
* *
Vain 1-2 paikkaa jäljellä
MAANANTAI
19.15
Salsa naiset alkeiskurssi * *
Tiia
TIISTAI
18.00
Reggaeton alkeiskurssi * *
Busta
KESKIVIIKKO
17.00
Reggaeton alkeiskurssi
Hannele
18.00
Salsa & Cabaret alkeiskurssi
Eija
TORSTAI
17.00
Latin Commercial alkeiskurssi
Tiia
SUNNUNTAI
17.45
Salsa naiset alkeiskurssi
Tiia
19.00
Reggaeton alkeiskurssi
Hannele

Kehonhuolto

KESKIVIIKKO
09.30
Joogapilates (75 min.)
Marjo

 
Salsa naiset

Salsa naiset alkeiskurssit

Ma klo 19.15-20.15

Su klo 17.45-18.45

Koe aidon kuubalaistanssin vastustamaton ilo ja nautinto! Salsa on vauhdikasta, vapautunutta ja nautinnollista tanssia, jossa tärkeintä on ilo ja energia. Salsatunnit ovat täynnä hyvää fiilistä ja ne ovat myös tehokasta liikuntaa.

Salsa naiset -kurssi sopii kaikille aikuisille naisille. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

Kurssilla käydään rauhalliseen tahtiin läpi salsan perusteita sekä harjoitellaan kuubalaiseen tanssiin kuuluvaa rentoa, mutta naisellista liikettä.

Ilmoittaudu mukaan sinulle parhaiten sopivaan ryhmään. Tarvittaessa voit korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla. Ryhmät etenevät samaa tahtia.

Opettaja

Reggaeton

Reggaeton alkeiskurssit

Ti klo 18.00-19.00

Ke klo 17.00-18.00

Su klo 19.00-20.00

Reggaeton on valloittanut huuman lailla tanssiklubit ympäri maailmaa, tule katsomaan mistä on kyse! Reggaeton on paitsi hauskaa, myös huikean hyvää kropan liikkuvuuden harjoittelua. Sitä on helppo soveltaa moneen eri musiikkityyliin tanssittavaksi ja se on upean näköistä.

Reggaetonin alkeiskurssi sopii kaikille aikuisille, jotka haluavat saada lisää liikettä kroppaansa. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

Kurssilla tehdään tekniikkaharjoituksia ja opetellaan liikuttamaan eri tavoin rintakehää, olkapäitä ja lantiota sekä tietysti bailataan tämän päivän hittimusan tahtiin.

Ilmoittaudu mukaan sinulle parhaiten sopivaan ryhmään. Tarvittaessa voit korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla. Ryhmät etenevät samaa tahtia.

Opettajat

Salsa & Cabaret

Salsa & Cabaret alkeiskurssi

Ke klo 18.00-19.00

Ripaus diivailua elämään! Tule nauttimaan ihanan naisellisesta showtyylin salsasta. Kurssi sopii vasta-alkajille eikä edellytä mitään aikaisempaa kokemusta kuubalaisista tansseista.

Cabaret-tyylin salsa antaa uutta ilmettä ja ryhtiä kaikkeen tanssiisi. Meno on eleganttia ja tyylikästä, mutta mukana on sama nautinnollinen rentous kuin kuubalaistansseissa aina.

Salsa & Cabaret -kurssilla opit käyttämään koko kroppaasi monipuolisesti: lantio, rintakehä, olkapäät ja kädet liikkuvat välillä isosti ja voimakkaasti, välillä sensuellin hienostuneesti. Harjoittelemme kurssilla lyhyen cabaret-tyylisen salsasarjan.

Opettaja

Latin Commercial

Latin Commercial alkeiskurssi

To klo 17.00-18.00

Latin Commercial on vastustamaton yhdistelmä kuumia lattarirytmejä ja kaupallista commercial dancea. Musiikkina tunnilla soi tämän päivän trendikäs latino pop ja muuvit ovat musavideoiden sähäkkää stailia. Latin commercial voi olla diivamaisen sensuellia tai kunnon rähinää, elegantteja poseja tai riehakasta bootyshakea. Parasta on, että tässä lajissa voidaan fuusioda kaikki upeasti yhteen!

Opettaja

Joogapilates

Ke klo 09.30-10.45

Keskiviikkoaamun ihanasti aloittava joogapilates on kaikille tanssinharrastajille sopivaa kehonhuoltoa. Jo muutaman kerran jälkeen alat voida paremmin. Joogapilates avaa ja venyttää kehoa ja parantaa nivelten ja rangan liikkuvuutta, jolloin myös tanssin nautittavuus lisääntyy.

Salsa Housen joogapilateksessa hyödynnetään sekä pilateksen että joogan hyviä puolia ja täydennetään niitä toinen toisillaan. Harjoituksissa keskitytään selkärangan ja erityisesti olka- ja lonkkanivelten liikkuvuusharjoitteisiin sekä kehon tasapainon ja alaraajojen lihasvoiman kehittämiseen. Keskeistä on myös hengityksen ja kehon yhteistyö.

Joogapilates sopii kaikille Salsa Housen kävijöille eikä kurssille osallistuminen edellytä aiempaa kokemusta pilateksesta tai joogasta.

Ohjaaja