-->

Soolokurssit, alkeistaso

Alkukevään soolokurssit ovat täynnä. Tällä sivulla voit ilmoittautua mukaan loppukevään kursseille.

Loppukevään soolokurssit alkavat 16.3. Valitse omasi, ilmoittaudu ja tule mukaan tanssimaan! Helpot alkeiskurssit sopivat vasta-alkajille.

Yhdeksän tunnin kurssit

Kaikki kurssit kestävät 9 viikkoa. Kurssimuotoisilla tunneilla tanssitaito kehittyy tehokkaasti. Jatkuvat tanssisarjat tekevät harrastamisesta inspiroivaa ja palkitsevaa.

Hinta vain 95 € / kurssi

Jos ostat useita kursseja, voit saada lisäksi pakettialennuksen.

Entä jos en pääse joka kerta?

Jokaisesta kurssista voi korvata kaksi tuntia drop-in -tunneilla.

Aikataulu 16.3.-21.5.

MAANANTAI
19.00
Salsa naiset alkeiskurssi
Tiia
TIISTAI
18.00
Afrocubano alkeiskurssi
Eija & Busta
TORSTAI
17.00
Reggaeton alkeiskurssi
Tiia

Kehonhuolto 18.3.-27.5.

KESKIVIIKKO
09.30
Joogapilates (75 min.)
Marjo

 

Salsa naiset alkeiskurssi

16.3.-18.5. maanantaisin klo 19.00-20.00 (9 h)

Tuntia ei pidetä pääsiäisenä 13.4.

Koe aidon kuubalaistanssin vastustamaton ilo ja nautinto! Salsa on vauhdikasta, vapautunutta ja nautinnollista tanssia, jossa tärkeintä on ilo ja energia. Salsatunnit ovat täynnä hyvää fiilistä ja ne ovat myös tehokasta liikuntaa.

Salsa naiset -kurssi sopii kaikille aikuisille naisille. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

Kurssilla käydään rauhalliseen tahtiin läpi salsan perusteita sekä harjoitellaan kuubalaiseen tanssiin kuuluvaa rentoa, mutta naisellista liikettä.

Opettaja


Afrocubano alkeiskurssi

17.3.-19.5. tiistaisin klo 18.00-19.00 (9 h)

Tuntia ei pidetä vappuviikolla 28.4.

Tule kokemaan kuubalaisen folkloren maaginen energia – siihen jää helposti koukkuun!

Afrocubanotunneilla musiikki soi lähes katkeamatta. Harjoitussarjoihin lisätään liikettä ja elementtejä pikkuhiljaa. Tarkoituksena on saavuttaa rento ja kokonaisvaltainen liike, joka tuntuu mahtavalta.

Kurssilla tutustutaan afrokuubalaisen tanssin eri lajeihin ja tärkeimpiin perusaskeleisiin, joita yhdistellään nykyään paljon myös salsaan. Ennen kaikkea haetaan kuitenkin aitoa ja nautinnollista afrokuubalaista liikettä, joka antaa mahtavan pohjan kaikkea kuubalaista tanssia varten.

Alkeiskurssi sopii kaikille aikuisille naisille ja miehille. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

Kaksi opettajaa tuo tunnille tuplaenergiat!

Opettajat


Reggaeton alkeiskurssi

19.3.-21.5. torstaisin klo 17.00-18.00 (9 h)

Tuntia ei pidetä vappuaattona 30.4.

Reggaeton on valloittanut huuman lailla tanssiklubit ympäri maailmaa, tule katsomaan mistä on kyse! Reggaeton on paitsi hauskaa, myös huikean hyvää kropan liikkuvuuden harjoittelua. Sitä on helppo soveltaa moneen eri musiikkityyliin tanssittavaksi ja se on upean näköistä.

Reggaetonin alkeiskurssi sopii kaikille aikuisille, jotka haluavat saada lisää liikettä kroppaansa. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

Kurssilla tehdään tekniikkaharjoituksia ja opetellaan liikuttamaan eri tavoin rintakehää, olkapäitä ja lantiota sekä tietysti bailataan tämän päivän hittimusan tahtiin.

Opettaja

Joogapilates

18.3.-27.5. keskiviikkoisin klo 09.30-10.45 (9 x)

Tuntia ei pidetä 1.4. ja 8.4.

Keskiviikkoaamun ihanasti aloittava joogapilates on kaikille tanssinharrastajille sopivaa kehonhuoltoa. Jo muutaman kerran jälkeen alat voida paremmin. Joogapilates avaa ja venyttää kehoa ja parantaa nivelten ja rangan liikkuvuutta, jolloin myös tanssin nautittavuus lisääntyy.

Salsa Housen joogapilateksessa hyödynnetään sekä pilateksen että joogan hyviä puolia ja täydennetään niitä toinen toisillaan. Harjoituksissa keskitytään selkärangan ja erityisesti olka- ja lonkkanivelten liikkuvuusharjoitteisiin sekä kehon tasapainon ja alaraajojen lihasvoiman kehittämiseen. Keskeistä on myös hengityksen ja kehon yhteistyö.

Joogapilates sopii kaikille Salsa Housen kävijöille eikä kurssille osallistuminen edellytä aiempaa kokemusta pilateksesta tai joogasta.

Ohjaaja