-->

Soolokurssit, alkeistaso

Alkukevään soolokurssit alkavat 6.1. Valitse omasi, ilmoittaudu ja tule mukaan tanssimaan! Helpot alkeiskurssit sopivat vasta-alkajille.

Yhdeksän tunnin kurssit

Kaikki kurssit kestävät 9 viikkoa. Kurssimuotoisilla tunneilla tanssitaito kehittyy tehokkaasti. Jatkuvat tanssisarjat tekevät harrastamisesta inspiroivaa ja palkitsevaa.

Hinta vain 95 € / kurssi

Hinta voi olla vieläkin edullisempi, sillä kaikki kevään aikana ostamasi kurssit lasketaan mukaan pakettialennuksiin.

Entä jos en pääse joka kerta?

Jokaisesta kurssista voi korvata kaksi tuntia drop-in -tunneilla.

Aikataulu 6.1.-12.3.

MAANANTAI
19.00
Salsa naiset alkeiskurssi
Tiia
TIISTAI
18.00
Afrocubano alkeiskurssi
Eija & Busta
TORSTAI
17.00
Reggaeton alkeiskurssi
Tiia

 

Salsa naiset alkeiskurssi

6.1.-9.3. maanantaisin klo 19.00-20.00 (9 h)

Opettaja: Tiia

Tule kokemaan aidon kuubalaistanssin vastustamaton ilo ja nautinto! Salsa on vauhdikasta, vapautunutta ja nautinnollista tanssia, jossa tärkeintä on ilo ja energia. Salsatunnit ovat täynnä hyvää fiilistä ja ne ovat myös tehokasta liikuntaa.

Salsa naiset -kurssi sopii kaikille aikuisille naisille. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

Kurssilla käydään rauhalliseen tahtiin läpi salsan perusteita sekä harjoitellaan kuubalaiseen tanssiin kuuluvaa rentoa, mutta naisellista liikettä.
 

Afrocubano alkeiskurssi

7.1.-10.3. tiistaisin klo 18.00-19.00 (9 h)

Opettajat: Eija & Busta

Tule kokemaan kuubalaisen folkloren maaginen energia – siihen jää helposti koukkuun!

Afrocubanotunneilla musiikki soi lähes katkeamatta. Harjoitussarjoihin lisätään liikettä ja elementtejä pikkuhiljaa. Tarkoituksena on saavuttaa rento ja kokonaisvaltainen liike, joka tuntuu mahtavalta.

Alkeiskurssi sopii kaikille aikuisille naisille ja miehille. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

Kaksi opettajaa tuo tunnille tuplaenergiat!
 

Reggaeton alkeiskurssi

9.1.-12.3. torstaisin klo 17.00-18.00 (7 h)

Opettaja: Tiia

Reggaeton on valloittanut huuman lailla tanssiklubit ympäri maailmaa, tule katsomaan mistä on kyse! Reggaeton on paitsi hauskaa, myös huikean hyvää kropan liikkuvuuden harjoittelua. Sitä on helppo soveltaa moneen eri musiikkityyliin tanssittavaksi ja se on upean näköistä.

Reggaetonin alkeiskurssi sopii kaikille aikuisille, jotka haluavat saada lisää liikettä kroppaansa. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

Kurssilla tehdään tekniikkaharjoituksia ja opetellaan liikuttamaan eri tavoin rintakehää, olkapäitä ja lantiota sekä tietysti bailataan tämän päivän hittimusan tahtiin.

Opettajat