-->

Paritanssien tiiviskurssit syksy 2019

Salsa Housen 15-vuotisjuhlakurssit

Hauskasti keinuva cha cha chá ja tunnelmallinen son olivat itsestään selvät valinnat Salsa Housen 15-vuotisjuhlakurssien teemoiksi. Näitä hienoja, perinteikkäitä lajeja voi pitää kuubalaisen salsan ”äiteinä”.

Havana Nights Live Music

Salsa Housen 15-vuotisjuhlissa 5.10. Banda Caribe soittaa perinteistä kuubalaista musiikkia. Kursseilta saat tarvittavat taidot, jotta voit nauttia konsertista parhaalla mahdollisella tavalla – tanssien!

Vain 15 € / kurssi

Salsa Housen 15-vuotisjuhlan kunniaksi kurssit maksavat vain 15 euroa. Tervetuloa!
 

Pari-cha cha chá

La 31.8. klo 15.30-17.00 (1,5 h)

Opettajat: Eija & Busta

Hinta: 15 €

Kurssilla tanssitaan kuubalaista cha cha cháta pareittain. Cha cha chán hauska perusaskel, muheva keinunta eli tumbao ja contratiempoon tanssiminen antavat tanssille aivan omanlaisensa, hienon fiiliksen.

Kurssi sopii kaikille jatkotasojen parisalsaajille. Cha cha chásta ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, sillä perusaskeleen ehdit oppia alkusyksyn tekniikkatunneilla ja / tai saman päivän tekniikkatyöpajassa.

Ilmoittautuminen

Yksin ilmoittautuvien naisten paikat ovat täynnä. Miehiä ja pareja mahtuu vielä mukaan. Ilmoittaudu viimeistään to 29.8.
 

Parison

La 21.9. klo 15.30-17.00 (1,5 h)

Opettajat: Eija & Busta

Hinta: 15 €

Kuubalainen son on viipyilevän sensuelli ja elegantti tanssi. Sonin perusaskelikko on sama kuin kuubalaisen parisalsan, mutta contratiempoon eli heikoille tahdinosille tanssiminen antaa askelikolle omanlaisensa keinunnan. Lisäksi sonilla on omat, tyypilliset kuvionsa ja omanlaisensa tyyli ja tunnelma.

Kurssi sopii kaikille jatkotasojen parisalsaajille. Sonista ei tarvitse olla aiempaa kokemusta.

Ilmoittautuminen

Yksin ilmoittautuvien naisten paikat ovat täynnä. Miehiä ja pareja mahtuu vielä mukaan. Ilmoittaudu viimeistään to 19.9.

Opettajat