-->

Syksy 2020

Parisalsan alkeiskurssit

Kiinnostaako uusi harrastus mukavassa porukassa? Tule mukaan Salsa Housen suosituille parisalsakursseille! Kuubalainen parisalsa on rento ja hauska laji, joka sopii kaikille.

Kenelle?

Parisalsan alkeiskurssit on tarkoitettu aikuisille vasta-alkajille. Mitään aiempaa tanssikokemusta tai osaamista ei tarvita.

Valitse kurssi

Parisalsan alkeiskurssit pidetään 25.8.-13.12
Ryhmä 1: Sunnuntaisin klo 16.45-18.00 Täynnä!
Ryhmä 2: Tiistaisin klo 18.45-20.00 Täynnä!

Sunnuntain ja tiistain kurssit etenevät samaa tahtia, mikä antaa joustavuutta aikatauluihin. Jos välillä et pääse oman ryhmäsi tunnille, voit tulla toisena päivänä.

Hinta vain 180 €

Kurssi sisältää 15 tanssituntia (á 75 min.). Saat uuden harrastuksen ja pääset mukaan kivaan porukkaan vain 12 €:lla viikossa.

Maksa puolet vasta lokakuussa

Halutessasi voit lisäksi maksaa puolet maksusta vasta lokakuussa.

Mikäli koronatilanne sattuisi aiheuttamaan tuntien peruutuksia, palautamme kurssimaksut tai muutamme loppumaksua niiltä osin.

Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostitse. Kurssin voi maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Saldokortti ja SmartumPay, Tyky- ja Tyky+ -liikunta ja -kulttuurisetelit, ePassi, Eazybreak ja Edenred Virike-etu.

Tarvitsenko oman parin?

Et tarvitse. Voit ilmoittautua joko oman parin kanssa tai yksin. Kursseille otetaan yhtä paljon naisia ja miehiä. Tunneilla vaihdetaan paria pari kertaa tunnin aikana. Jos haluat, voit myös tanssia koko ajan oman parisi kanssa.

Mitä tunneilla tehdään?

Jokainen tanssitunti sisältää lämmittelyt, perustekniikkaosuuden, askelharjoitukset ja paritanssiosuuden. Kurssin alussa tekniikkaosuuden ja askelharjoitusten osuus on isompi ja paritanssiosuuden osuus kasvaa kurssin edetessä ja taitojen karttuessa. Tunnin kesto on 75 minuuttia, mutta lopusta pyritään jättämään viisi minuuttia ryhmien vaihtumista varten.

Aloitamme aivan alusta ja etenemme systemaattisesti syksyn kuluessa. Kurssimuotoisuus tekee opiskelusta mielekästä ja sujuvaa ja takaa sen, että tanssitaito kehittyy tehokkaasti ja nopeasti.

Opettajat

Parisalsan alkeiskurssilla on kaksi opettajaa, suomalainen naisopettaja ja kuubalainen miesopettaja. Opetuskieli on suomi.

Katso tunnelmia Salsa Housen parisalsatunneilta:

Tule mukaan!

Klikkaa nappia ja varaa oma paikkasi syksyn kurssilta!