-->

Kevät 2020:
Parisalsan alkeiskurssit

Vielä ehdit! Tule mukaan viimeistään su 19.1. tai ti 21.1.

Kiinnostaako uusi harrastus mukavassa porukassa? Tule mukaan Salsa Housen suosituille parisalsakursseille! Kuubalainen parisalsa on rento ja hauska laji, joka sopii kaikille.

Kenelle?

Parisalsan alkeiskurssit on tarkoitettu aikuisille vasta-alkajille. Mitään aiempaa tanssikokemusta tai osaamista ei tarvita.

Valitse kurssi

Parisalsan alkeiskurssit pidetään 12.1.-19.5.
Ryhmä 1: Sunnuntaisin klo 16.45-18.00
Ryhmä 2: Tiistaisin klo 18.45-20.00

Sunnuntain ja tiistain kurssit etenevät samaa tahtia, mikä antaa joustavuutta aikatauluihin. Jos välillä et pääse oman ryhmäsi tunnille, voit tulla toisena päivänä.

Hinta vain 190 €

Kurssi sisältää 17 tanssituntia. Saat uuden harrastuksen ja pääset mukaan kivaan porukkaan vain reilulla 10 €:lla eurolla viikossa.

Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostitse. Kurssin voi maksaa myös Smartum -liikuntaseteleillä, -kulttuuriseteleillä ja Saldokortilla, Tyky-Onlinella, ePassilla, Eazybreakilla ja Virikeseteleillä.

Tarvitsenko oman parin?

Et tarvitse. Voit ilmoittautua joko oman parin kanssa tai yksin. Tunneilla vaihdetaan paria koko ajan. Kurssille otetaan yhtä paljon naisia ja miehiä.

Mitä tunneilla tehdään?

Jokainen 75 minuuttia kestävä tanssitunti sisältää lämmittelyt, perustekniikkaosuuden, askelharjoitukset ja paritanssiosuuden.

Aloitamme aivan alusta ja etenemme systemaattisesti kevään kuluessa. Kurssimuotoisuus tekee opiskelusta mielekästä ja sujuvaa ja takaa sen, että tanssitaito kehittyy tehokkaasti ja nopeasti.

Opettajat

Parisalsan alkeiskurssilla on kaksi opettajaa, suomalainen naisopettaja ja kuubalainen miesopettaja. Sunnuntain kurssin opettavat Eija ja Busta, tiistain kurssin Tiia ja Busta. Opetuskieli on suomi.

Katso tunnelmia Salsa Housen parisalsatunneilta:

Tule mukaan!

Klikkaa nappia ja varaa oma paikkasi kevään kurssilta!