-->

Syksy 2019:
Parisalsan alkeiskurssit

Kiinnostaako uusi harrastus mukavassa porukassa? Suosittuun parisalsaan on moni hurahtanut. Rento laji sopii kaikille aikuisille, tule rohkeasti kokeilemaan! Salsa House on Tampereen johtava parisalsakoulu, jonka opetus on kuuluisa korkeasta tasostaan ja monipuolisuudestaan.

Uudet parisalsakurssit alkavat elokuussa. Ensimmäinen kokeilukerta maksaa vain 10 €.

Katso tunnelmia Salsa Housen parisalsatunneilta:

Tule mukaan!

1) Valitse ryhmä: sunnuntai klo 16.45 tai tiistai klo 18.45 ja ilmoittaudu mukaan.

2) Kurssille otetaan uusia oppilaita kahden ensimmäisen viikon ajan. Tule siis kokeilutunnille sunnuntaina 18. tai 25.8. tai tiistaina 20. tai 27.8.

3) Kokeilukerta maksaa vain 10 €. Jos tykkäsit, voit kokeilutunnin jälkeen vahvistaa kurssipaikkasi maksamalla syksyn kurssimaksun 160 €.


Ilmoittaudu Parisalsan alkeiskurssille

Valitse haluamasi 10 €:n kokeilutunti:

Sunnuntain ryhmä

Su 18.8. klo 16.45
Su 25.8. klo 16.45

Tiistain ryhmä

Ti 20.8. klo 18.45
Ti 27.8. klo 18.45
Täytä, jos ilmoittaudut oman parin kanssa:
Mahdollinen viestisi Salsa Houselle:

Parisalsa 1

Parisalsan alkeiskurssi ei edellytä mitään aiempaa tanssikokemusta. Ryhmiin otetaan kokeilutuntien jälkeen suunnilleen yhtä paljon naisia ja miehiä. Voit ilmoittautua joko oman parin kanssa tai yksin. Tunneilla vaihdetaan paria koko ajan.

Alkeistunti kestää kerrallaan 75 minuuttia. Oppiminen on tehokasta ja opit kaiken alusta asti oikein, sillä tunti sisältää tekniikkaosuuden.

Alkeiskurssin hinta

Syksyn Parisalsa 1 -kurssi maksaa 160 €. Alkeiskurssit jatkuvat 26.11. asti. Sunnuntain ja tiistain kurssit etenevät samaa tahtia. Jos joskus et pääse oman ryhmäsi tunnille, voit tulla toisena päivänä.

Vaatetus

Pukeutuminen on salsakulttuurissa rentoa ja vapaata. Parisalsatunneille sopivat mitkä tahansa mukavat sisäliikuntavaatteet. Parhaat jalkineet ovat tossut. Harrastuksen voi aloittaa millä tahansa sisäliikuntakengillä kuten jumppa- tai sisäpelikengillä.

Opettajat

Parisalsan alkeiskurssilla on kaksi opettajaa, suomalainen naisopettaja ja kuubalainen miesopettaja. Sunnuntain kurssin opettavat Eija ja Busta, tiistain kurssin Tiia ja Busta. Opetuskieli on suomi.