-->

Kevät 2021

Parisalsan alkeiskurssit

Kiinnostaako uusi harrastus mukavassa porukassa? Tule mukaan Salsa Housen suosituille parisalsakursseille! Kuubalainen parisalsa on rento ja hauska laji, joka sopii kaikille.

Kenelle?

Parisalsan alkeiskurssit on tarkoitettu aikuisille vasta-alkajille. Mitään aiempaa tanssikokemusta tai osaamista ei tarvita. Toistaiseksi otamme kursseille vain oman parin kanssa ilmoittautuvia.

Valitse kurssi

Parisalsan alkeiskurssit pidetään 19.1.-11.5.2021
Ryhmä 1: Tiistaisin klo 18.45-20.00
Ryhmä 2: Sunnuntaisin klo 16.45-18.00

Tiistain ja sunnuntain kurssit etenevät samaa tahtia, mikä antaa joustavuutta aikatauluihin. Jos välillä et pääse oman ryhmäsi tunnille, voit tulla toisena päivänä.

Nopean varaajan etu: hinta vain 180 € / hlö (norm. 210 €)

Kurssi sisältää 15 tanssituntia (á 75 min.). Saat uuden harrastuksen ja pääset mukaan kivaan porukkaan vain 12 €:lla viikossa. Nopean varaajan etu on voimassa vuoden 2020 loppuun asti.

Maksa puolet vasta maaliskuussa

Halutessasi voit lisäksi maksaa puolet maksusta vasta maaliskuussa.

Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostitse. Kurssin voi maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Saldokortti ja SmartumPay, Tyky- ja Tyky+ -liikunta ja -kulttuurisetelit, ePassi, Eazybreak ja Edenred Virike-etu.

Koronatakuu

Mikäli koronatilanne sattuisi aiheuttamaan tuntien pitämättä jättämisiä, palautamme kurssimaksut niiltä osin.

Tarvitsenko oman parin?

Toistaiseksi otamme kursseille vain oman parin kanssa ilmoittautuvia, eikä tunneilla vaihdeta paria.

Mitä tunneilla tehdään?

Jokainen tanssitunti sisältää lämmittelyt, perustekniikkaosuuden, askelharjoitukset ja paritanssiosuuden. Kurssin alussa tekniikkaosuuden ja askelharjoitusten osuus on isompi ja paritanssiosuuden osuus kasvaa kurssin edetessä ja taitojen karttuessa. Tunnin kesto on 75 minuuttia, mutta lopusta pyritään jättämään viisi minuuttia ryhmien vaihtumista varten.

Aloitamme aivan alusta ja etenemme systemaattisesti kevään kuluessa. Kurssimuotoisuus tekee opiskelusta mielekästä ja sujuvaa ja takaa sen, että tanssitaito kehittyy tehokkaasti ja nopeasti.

Opettajat

Parisalsan alkeiskurssilla on kaksi opettajaa, suomalainen naisopettaja ja kuubalainen miesopettaja. Opetuskieli on suomi.

Katso tunnelmia Salsa Housen parisalsatunneilta:

Tule mukaan!

Klikkaa nappia ja varaa oma paikkasi kevään kurssilta!