-->

Parisalsan starttikurssi

Lauantaina 15.2. ja sunnuntaina 16.2.
Klo: 13.00-15.00 (4 h)
Opettajat: Tiia Tönning ja Yolexy Bustamante
Hinta: 40 € / hlö

Kiinnostaako uusi harrastus mukavassa porukassa? Kahden päivän starttikurssilla pääset tutustumaan parisalsaan kätevästi. Jos innostut ja haluat jatkaa, pääset kurssin jälkeen mukaan Salsa Housen kevään parisalsan alkeiskursseille.

Kenelle?

Parisalsan starttikurssi on tarkoitettu aikuisille vasta-alkajille. Mitään aiempaa tanssikokemusta ei tarvita.

Tarvitsenko parin?

Voit ilmoittautua joko oman parin kanssa tai yksin. Kurssilla vaihdetaan paria koko ajan. Kurssille otetaan suunnilleen yhtä paljon naisia ja miehiä.

Hinta vain 40 €

Starttikurssi on helppo tapa kokeilla parisalsaa. Neljässä tunnissa saat hyvän peruskäsityksen lajista.

Mitä kurssilla tehdään?

Molemmat päivät sisältävät lämmittelyt, perustekniikkaosuuden, askelharjoitukset ja paritanssiosuuden. Etenemme systemaattisesti ja perusteellisesti niin, että saat heti onnistumisen kokemuksia ja pääset nauttimaan salsan iloisesta ja rennosta tunnelmasta.


Ilmoittaudu Parisalsan starttikurssille

Parisalsan starttikurssi 15.-16.2. klo 13-15 (40 €)
Täytä, jos ilmoittaudut oman parin kanssa:
Mahdollinen viestisi Salsa Houselle:
Ilmoittautuminen on sitova. Jos joudut perumaan osallistumisesi, kerrothan siitä viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua.
 

Starttikurssin jälkeen

Jos innostut salsasta ja haluat jatkaa, pääset starttikurssin käytyäsi mukaan Salsa Housen kevään parisalsan alkeiskurssille. Ryhmiä on kaksi ja ne etenevät samaa tahtia. Voit valita itsellesi sopivamman ja korvata poissaoloja kätevästi toisen ryhmän tunneilla:
Ryhmä 1: Sunnuntaisin klo 16.45-18.00
Ryhmä 2: Tiistaisin klo 18.45-20.00
Loppukauden kurssimaksu on 150 € ja tunnit jatkuvat 19.5. asti.

Vaatetus

Pukeutuminen on salsakulttuurissa rentoa ja vapaata. Parisalsatunneille sopivat mitkä tahansa mukavat sisäliikuntavaatteet. Parhaat jalkineet ovat tossut. Harrastuksen voi aloittaa millä tahansa sisäliikuntakengillä kuten jumppa- tai sisäpelikengillä.

Opettajat

Parisalsan starttikurssilla on kaksi opettajaa, suomalainen naisopettaja ja kuubalainen miesopettaja. Opetuskieli on suomi.

Katso tunnelmia Salsa Housen parisalsatunneilta: