-->

Parisalsan starttikurssi

Lauantaina 21.9. ja sunnuntaina 22.9.
Klo: 13.00-15.00 (4 h)
Opettajat: Tiia Tönning ja Yolexy Bustamante
Hinta: 40 € / hlö

Kiinnostaako uusi harrastus mukavassa porukassa? Kahden päivän starttikurssilla pääset tutustumaan parisalsaan kätevästi. Jos innostut ja haluat jatkaa, pääset kurssin jälkeen mukaan Salsa Housen syksyn Parisalsa 1 -tunneille.

Starttikurssille voi ilmoittautua joko oman parin kanssa tai yksin. Kurssilla vaihdetaan paria koko ajan. Starttikurssi ei edellytä mitään aiempaa tanssikokemusta ja se sopii kaikille aikuisille.


Ilmoittaudu Parisalsan starttikurssille

Parisalsan starttikurssi 21.-22.9. klo 13-15 (40 €)
Täytä, jos ilmoittaudut oman parin kanssa:
Mahdollinen viestisi Salsa Houselle:
Ilmoittautuminen on sitova. Jos joudut perumaan osallistumisesi, kerrothan siitä viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua.
 

Starttikurssin jälkeen

Jos innostut lajista ja haluat jatkaa, pääset starttikurssin käytyäsi mukaan Salsa Housen Parisalsa 1 -kurssille sunnuntaisin klo 16.45 tai tiistaisin klo 18.45. Kurssit jatkuvat 26.11. asti. Loppukauden kurssimaksu on 110 € (9 x 75 min.).

Vaatetus

Pukeutuminen on salsakulttuurissa rentoa ja vapaata. Parisalsatunneille sopivat mitkä tahansa mukavat sisäliikuntavaatteet. Parhaat jalkineet ovat tossut. Harrastuksen voi aloittaa millä tahansa sisäliikuntakengillä kuten jumppa- tai sisäpelikengillä.

Opettajat

Parisalsan alkeiskurssilla on kaksi opettajaa, suomalainen naisopettaja ja kuubalainen miesopettaja. Opetuskieli on suomi.

Katso tunnelmia Salsa Housen parisalsatunneilta: