-->

Parisalsan alkeiskurssit

> Kevätkauden aloitus siirtyy!

Kiinnostaako uusi harrastus mukavassa porukassa? Tule mukaan Salsa Housen suosituille parisalsakursseille! Kuubalainen parisalsa on rento ja hauska laji, joka sopii kaikille.

Kenelle?

Parisalsan alkeiskurssit on tarkoitettu aikuisille vasta-alkajille. Mitään aiempaa tanssikokemusta tai osaamista ei tarvita. Toistaiseksi otamme kursseille vain oman parin kanssa ilmoittautuvia. Kummallekin kurssille mahtuu 10 paria.

Valitse kurssi

Parisalsan alkeiskurssit pidetään 30.3.-20.6. Valitse sinulle sopiva ryhmä:
Ryhmä 1: Tiistaisin klo 18.45-20.00
Ryhmä 2: Sunnuntaisin klo 16.30-17.45 Täynnä!

Entä jos en pääse joka kerta?

Tiistain ja sunnuntain ryhmät etenevät samaa tahtia, mikä antaa joustavuutta aikatauluihin. Jos välillä et pääse oman ryhmäsi tunnille, voit tulla toisena päivänä.

Hinta 168 € / hlö

Kurssi sisältää 12 tanssituntia (á 75 min.). Saat uuden harrastuksen ja pääset mukaan kivaan porukkaan vain 14 €:lla viikossa.

Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostitse. Kurssin voi maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Saldokortti ja SmartumPay, Tyky- ja Tyky+ -liikunta ja -kulttuurisetelit, ePassi, Eazybreak ja Edenred Virike-etu.

Koronatakuu

Sulun tai päivämäärämuutoksen sattuessa saat rahasi takaisin.

Lue lisää kevään koronakäytännöistä ja ohjeet oppilaille täältä.

Tarvitsenko oman parin?

Toistaiseksi otamme kursseille vain oman parin kanssa ilmoittautuvia, eikä tunneilla vaihdeta paria.

Mitä tunneilla tehdään?

Jokainen tanssitunti sisältää lämmittelyt, perustekniikkaosuuden, askelharjoitukset ja paritanssiosuuden. Kurssin alussa tekniikkaosuuden ja askelharjoitusten osuus on isompi ja paritanssiosuuden osuus kasvaa kurssin edetessä ja taitojen karttuessa. Tunnin kesto on 75 minuuttia, mutta lopusta pyritään jättämään viisi minuuttia ryhmien vaihtumista varten.

Aloitamme aivan alusta ja etenemme systemaattisesti kevään kuluessa. Kurssimuotoisuus tekee opiskelusta mielekästä ja sujuvaa ja takaa sen, että tanssitaito kehittyy tehokkaasti ja nopeasti.

Opettajat

Parisalsan alkeiskurssilla on kaksi opettajaa, suomalainen naisopettaja ja kuubalainen miesopettaja. Opetuskieli on suomi.

Katso tunnelmia Salsa Housen parisalsatunneilta:

Tule mukaan!

Klikkaa nappia ja varaa oma paikkasi kevään kurssilta!