-->

Drop in -tunnit

Tule mukaan milloin vain!

Drop-in -tunneille voi tulla mukaan milloin vain ja niillä voi käydä silloin, kun itselle sopii. Sinun ei siis tarvitse tietää, mitä edellisellä tunnilla on tehty.

Avoin taso

Drop-in -tunnit ovat avoimen tason tunteja. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tunnin lajista, mutta jokin tanssi- tai ryhmäliikuntapohja on avuksi. Aivan vasta-alkajille suosittelemme alkeistason kursseja.

Varaa paikka

Jotta tunneilla käyminen olisi mahdollisimman turvallista, on drop-in -tuntien paikkamääriä rajoitettu. Paikan varaaminen ei ole välttämätöntä, mutta varaamalla varmistat, että mahdut mukaan.

Voit varata paikan tai peruuttaa tekemäsi paikkavarauksen viimeistään samana päivänä klo 12.00. Sen jälkeen paikkavarauksia ei enää oteta vastaan, eikä tehtyä varausta voi peruuttaa. Peruuttamattomista paikkavarauksista peritään koko tuntimaksu.

Jos haluat käydä säännöllisesti jollain drop-in -tunnilla, voit tehdä paikkavarauksen myös koko kaudeksi. Muista silloinkin perua varaus klo 12.00 mennessä, jos joskus et pääsekään tunnille. Peruuttamattomista varauksista peritään koko tuntimaksu. Kausivarauksia otetaan rajoitetusti.

Hinnasto

1 tunti
15 €
5 tuntia
60 €
10 tuntia
110 €
20 tuntia
200 €

Aikataulu 18.8.-10.12.

TIISTAI
17.45
Reggaeton aikuiset
Tiia
KESKIVIIKKO
17.45
Salsatón
Busta
TORSTAI
18.00
Salsa naiset & miehet
Eija & Busta
18.15
Latin Commercial
Tiia

 

Reggaeton aikuiset

tiistaisin klo 17.45-18.45

Reggaetón on uutta urbaania latinomusiikkia ja tanssia, joka on valloittanut huuman lailla tanssiklubit paitsi Latinalaisessa Amerikassa myös muualla maailmassa. Reggaetón on paitsi hauskaa, myös huikean hyvää kropan liikkuvuuden harjoittelua. Sitä on helppo soveltaa moneen eri musiikkityyliin tanssittavaksi ja se on upean näköistä.

Tunti sopii hyvin kaiken ikäisille aikuisille ja sillä tehdään paljon tekniikkaharjoituksia. Opettelemme erilaisia tapoja liikuttaa olkapäitä, rintakehää ja lantiota sekä näiden liikkeiden erilaisia aksentointeja. Myös askeleissa lähdetään perusasioista. Tällä tunnilla opit tuntemaan oman vartalosi ja sen liikemahdollisuudet. Tunnin lopuksi opituista asioista koostetaan sarja ja bailataan asenteella.

Opettaja


Salsatón

keskiviikkoisin klo 17.45-18.45

Salsatón on bailutuntien aatelia: makea fuusiotunti, jossa salsan vauhdikas askellus yhdistetään reggaetónin räheään kropan liikkeeseen! Tunnilla tehdään salsan perusaskeleita, joista yhdistetään helppoja tanssisarjoja. Tämän tunnin suola on kuitenkin reggaetónin makeat muuvit, joita yhdistellään perus salsakuvioihin.

Salsatón-tunti on vauhdikasta bailausta, jalat pysyvät liikkeessä koko tunnin ja kroppa saa taatusti liikettä! Musiikkina tunnilla soivat salsatón, timba ja reggaetón.

Opettaja


Salsa naiset & miehet

torstaisin klo 18.00-19.00

Uusi parisalsaajaystävällinen soolotunti! Tunti sopii erinomaisesti sekä kaikille tasojen 2-4 parisalsaajille että kivaa soolosalsatuntia muuten vain hakeville. Tunnin opettavat Eija ja Busta yhdessä, joten tunti sopii yhtä hyvin naisille ja miehille. Kaksi opettajaa takaa myös tuplaenergiat.

Harjoitukset ja tanssisarjat ovat joka kerta uusia, joten mukaan voi tulla milloin vain.

Tämä tunti sopii loistavasti myös sinulle, joka olet vaihtanut parisalsakurssisi drop-in -tunniksi ja sinulle, joka haluat korvata väliin jääneitä parisalsa-, tekniikka- tai rytmiikkatunteja.

Opettajat

Latin Commercial

torstaisin klo 18.15-19.15

Latin Commercial on vastustamaton yhdistelmä kuumia lattarirytmejä ja kaupallista commercial dancea. Musiikkina tunnilla soi tämän päivän trendikäs latino pop ja muuvit ovat musavideoiden sähäkkää stailia. Latin commercial voi olla diivamaisen sensuellia tai kunnon rähinää, elegantteja poseja tai riehakasta bootyshakea. Parasta on, että tässä lajissa voidaan fuusioda kaikki upeasti yhteen!

Latin Commercial -tunti on varsin koreografia-painoitteinen. Tunnilla tehdään lämmittelyt ja harjoitellaan sarjassa tarvittavat liikkeet helpoilla, mutta monipuolisilla tekniikkaharjoituksilla. Noin puolet tunnista tehdään tanssisarjaa, joka vaihtuu muutaman viikon välein. Tunti on suunniteltu niin, että mukaan voi tulla koska vain!

Opettaja