-->

Drop in -tunnit

Tule mukaan milloin vain!

Drop-in -tunneille voi tulla mukaan milloin vain ja niillä voi käydä silloin, kun itselle sopii. Drop-in -tunnit ovat bailutunteja parhaimmillaan, joilla tarkoitus on tanssia, hikoilla ja pitää hauskaa.

Kokeile kympillä!

Uudet asiakkaat saavat kokeilla yhtä drop-in -tuntia 10 € kokeiluhintaan! Tunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla koska vain.

Avoin taso

Kaikki drop-in -tunnit ovat avoimen tason tunteja. Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta tunnin lajista, mutta jokin tanssi- tai ryhmäliikuntapohja on avuksi. Aivan vasta-alkajille suosittelemme alkeistason kursseja.

Hinnat

1 tunti
15 €
5 tuntia
60 €
10 tuntia
110 €
20 tuntia
200 €
MAANANTAI
18.00
Salsa naiset
Tiia
TIISTAI
17.45
Reggaeton aikuiset
Tiia
KESKIVIIKKO
19.00
Salsatón
Busta
TORSTAI
18.00
Latin Commercial
Tiia

Salsa naiset

12.8. alkaen maanantaisin klo 18.00-19.00

Opettaja: Tiia

Tule kokemaan aidon kuubalaistanssin vastustamaton ilo ja nautinto! Salsa on vauhdikasta, vapautunutta ja nautinnollista tanssia, jossa tärkeintä on ilo ja energia. Salsatunnit ovat täynnä hyvää fiilistä, mutta ne ovat myös todella tehokasta liikuntaa. Salsatunneilta lähdet hikisenä mutta hymyilevänä.

Salsa naiset -tunnit sopivat kaikille tanssillisesta liikuntaharrastuksesta kiinnostuneille naisille. Tunneilla tehdään salsan ja muiden kuubalaistanssien perusaskeleita ja lyhyitä, helppoja tanssisarjoja.

Reggaeton aikuiset

13.8. alkaen tiistaisin klo 17.45-18.45

Opettaja: Tiia

Reggaetón on uutta urbaania latinomusiikkia ja tanssia, joka on valloittanut huuman lailla tanssiklubit paitsi Latinalaisessa Amerikassa myös muualla maailmassa. Reggaetón on paitsi hauskaa, myös huikean hyvää kropan liikkuvuuden harjoittelua. Sitä on helppo soveltaa moneen eri musiikkityyliin tanssittavaksi ja se on upean näköistä.

Tunti sopii hyvin kaiken ikäisille aikuisille ja sillä tehdään paljon tekniikkaharjoituksia. Opettelemme erilaisia tapoja liikuttaa olkapäitä, rintakehää ja lantiota sekä näiden liikkeiden erilaisia aksentointeja. Myös askeleissa lähdetään perusasioista. Tällä tunnilla opit tuntemaan oman vartalosi ja sen liikemahdollisuudet. Tunnin lopuksi opituista asioista koostetaan sarja ja bailataan asenteella.

Salsatón

14.8. alkaen keskiviikkoisin klo 19.00-20.00

Opettaja: Busta

Salsatón on bailutuntien aatelia: makea fuusiotunti, jossa salsan vauhdikas askellus yhdistetään reggaetónin räheään kropan liikkeeseen! Tunnilla tehdään salsan perusaskeleita, joista yhdistetään helppoja tanssisarjoja. Tämän tunnin suola on kuitenkin reggaetónin makeat muuvit, joita yhdistellään perus salsakuvioihin.

Salsatón-tunti on vauhdikasta bailausta, jalat pysyvät liikkeessä koko tunnin ja kroppa saa taatusti liikettä! Musiikkina tunnilla soivat salsatón, timba ja reggaetón.

Latin Commercial

15.8. alkaen torstaisin klo 18.00-19.00

Opettaja: Tiia

Huippu-uutuus! Latin Commercial on vastustamaton yhdistelmä kuumia lattarirytmejä ja kaupallista commercial dancea. Musiikkina tunnilla soi tämän päivän trendikäs latino pop ja muuvit ovat musavideoiden sähäkkää stailia. Latin commercial voi olla diivamaisen sensuellia tai kunnon rähinää, elegantteja poseja tai riehakasta bootyshakea. Parasta on, että tässä lajissa voidaan fuusioda kaikki upeasti yhteen!

Latin Commercial -tunti on varsin koreografia-painoitteinen. Tunnilla tehdään lämmittelyt ja harjoitellaan sarjassa tarvittavat liikkeet helpoilla, mutta monipuolisilla tekniikkaharjoituksilla. Noin puolet tunnista tehdään tanssisarjaa, joka vaihtuu muutaman viikon välein. Tunti on suunniteltu niin, että mukaan voi tulla koska vain!

Opettajat