-->

Drop in -tunnit

> Kevätkauden aloitus siirtyy!

Tule mukaan milloin vain!

Drop-in -tunneille voi tulla mukaan milloin vain ja niillä voi käydä silloin, kun itselle sopii. Sinun ei siis tarvitse tietää, mitä edellisellä tunnilla on tehty.

Avoin taso

Drop-in -tunnit ovat avoimen tason tunteja. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tunnin lajista, mutta jokin tanssi- tai ryhmäliikuntapohja on avuksi. Aivan vasta-alkajille suosittelemme alkeistason kursseja.

Varaa paikka

Drop-in -tunneille otetaan keväällä salista riippuen 15 tai 20 osallistujaa / tunti. Paikan varaaminen ei ole välttämätöntä, mutta varaamalla varmistat, että mahdut mukaan. Varausmahdollisuus avataan maaliskuun lopulla.

Hinnat

1 tunti
15 €
5 tuntia
65 €
10 tuntia
110 €

Aikataulu 31.3.-19.6.

KESKIVIIKKO
17.45
Salsatón
Busta
TORSTAI
18.00
Salsa naiset & miehet
Eija & Busta
LAUANTAI
13.30
Salsa naiset & miehet
Busta
14.30
Reggaeton
Busta

 

Salsatón

Keskiviikkoisin klo 17.45-18.45

Salsatón on bailutuntien aatelia: makea fuusiotunti, jossa salsan vauhdikas askellus yhdistetään reggaetonin räheään kropan liikkeeseen. Tunnilla tehdään salsan perusaskeleita, joista yhdistellään helppoja tanssisarjoja. Tunnin suola ovat kuitenkin reggaetonin makeat muuvit, joita yhdistellään salsakuvioihin.

Salsatón-tunti on vauhdikasta bailausta, jalat pysyvät liikkeessä koko tunnin ja kroppa saa taatusti liikettä! Musiikkina tunnilla soivat salsatón, timba ja reggaeton.

Opettaja


Salsa naiset & miehet

Torstaisin klo 18.00-19.00

Lauantaisin klo 13.30-14.30

Suosittu, parisalsaystävällinen soolotunti. Tunti sopii erinomaisesti sekä kaikille tasojen 2-4 parisalsaajille että kivaa soolosalsatuntia muuten vain hakeville. Tunti sopii yhtä hyvin naisille ja miehille.

Mukaan voi tulla milloin vain. Tunnilla bailataan uusimpien salsa- ja timbahittien tahdissa ja tehdään harjoitelluista askeleista ja liikkeistä lyhyt mutta hauska tanssisarja. Sarja vaihtuu joka viikko.

Tämä tunti sopii loistavasti myös sinulle, joka haluat korvata väliin jääneitä parisalsa-, tekniikka- tai rytmiikkatunteja.

Opettajat

Reggaeton aikuiset

Lauantaisin klo 14.30-15.30

Reggaeton on uutta urbaania latinomusiikkia ja tanssia, joka on valloittanut huuman lailla tanssiklubit paitsi Latinalaisessa Amerikassa myös muualla maailmassa. Reggaeton on paitsi hauskaa, myös huikean hyvää kropan liikkuvuuden harjoittelua. Sitä on helppo soveltaa moneen eri musiikkityyliin tanssittavaksi ja se on upean näköistä.

Tunti sopii hyvin kaiken ikäisille aikuisille. Opettelemme erilaisia tapoja liikuttaa olkapäitä, rintakehää ja lantiota sekä näiden liikkeiden erilaisia aksentointeja. Tunnin aikana koostetaan lyhyt sarja opituista asioista ja tietysti bailataan asenteella.

Opettaja