-->

Drop in -tunnit

Tule mukaan milloin vain!

Drop-in -tunneille voi tulla mukaan milloin vain ja niillä voi käydä silloin, kun itselle sopii. Drop-in -tunnit ovat bailutunteja parhaimmillaan, joilla tarkoitus on tanssia, hikoilla ja pitää hauskaa.

Avoin taso

Drop-in -tunnit ovat avoimen tason tunteja. Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta tunnin lajista, mutta jokin tanssi- tai ryhmäliikuntapohja on avuksi. Aivan vasta-alkajille suosittelemme alkeistason kursseja.

Hinnasto

1 tunti
15 €
5 tuntia
60 €
10 tuntia
110 €
20 tuntia
200 €

Aikataulu 6.1. alkaen

Huom! Koulu on koronavirustilanteen vuoksi suljettu 13.3.-13.4.

TIISTAI
17.45
Reggaeton aikuiset
Tiia
KESKIVIIKKO
18.00
Salsatón
Busta
TORSTAI
18.00
Latin Commercial
Tiia

Reggaeton aikuiset

tiistaisin klo 17.45-18.45

Reggaetón on uutta urbaania latinomusiikkia ja tanssia, joka on valloittanut huuman lailla tanssiklubit paitsi Latinalaisessa Amerikassa myös muualla maailmassa. Reggaetón on paitsi hauskaa, myös huikean hyvää kropan liikkuvuuden harjoittelua. Sitä on helppo soveltaa moneen eri musiikkityyliin tanssittavaksi ja se on upean näköistä.

Tunti sopii hyvin kaiken ikäisille aikuisille ja sillä tehdään paljon tekniikkaharjoituksia. Opettelemme erilaisia tapoja liikuttaa olkapäitä, rintakehää ja lantiota sekä näiden liikkeiden erilaisia aksentointeja. Myös askeleissa lähdetään perusasioista. Tällä tunnilla opit tuntemaan oman vartalosi ja sen liikemahdollisuudet. Tunnin lopuksi opituista asioista koostetaan sarja ja bailataan asenteella.

Opettaja


Salsatón

keskiviikkoisin klo 18.00-19.00

Salsatón on bailutuntien aatelia: makea fuusiotunti, jossa salsan vauhdikas askellus yhdistetään reggaetónin räheään kropan liikkeeseen! Tunnilla tehdään salsan perusaskeleita, joista yhdistetään helppoja tanssisarjoja. Tämän tunnin suola on kuitenkin reggaetónin makeat muuvit, joita yhdistellään perus salsakuvioihin.

Salsatón-tunti on vauhdikasta bailausta, jalat pysyvät liikkeessä koko tunnin ja kroppa saa taatusti liikettä! Musiikkina tunnilla soivat salsatón, timba ja reggaetón.

Opettaja


Latin Commercial

torstaisin klo 18.00-19.00

Huippu-uutuus! Latin Commercial on vastustamaton yhdistelmä kuumia lattarirytmejä ja kaupallista commercial dancea. Musiikkina tunnilla soi tämän päivän trendikäs latino pop ja muuvit ovat musavideoiden sähäkkää stailia. Latin commercial voi olla diivamaisen sensuellia tai kunnon rähinää, elegantteja poseja tai riehakasta bootyshakea. Parasta on, että tässä lajissa voidaan fuusioda kaikki upeasti yhteen!

Latin Commercial -tunti on varsin koreografia-painoitteinen. Tunnilla tehdään lämmittelyt ja harjoitellaan sarjassa tarvittavat liikkeet helpoilla, mutta monipuolisilla tekniikkaharjoituksilla. Noin puolet tunnista tehdään tanssisarjaa, joka vaihtuu muutaman viikon välein. Tunti on suunniteltu niin, että mukaan voi tulla koska vain!

Opettaja