-->

Tony Guillén

<< Takaisin opettajiin

Parisalsa

Tony on energinen tanssija suoraan Havannan kaduilta! Hänen tunnillaan pääset nauttimaan siitä ilosta ja energiasta, jota kuubalainen tanssi parhaimmillaan tarjoaa.

Tanssilliseen perheeseen syntynyt Tony on viettänyt koko elämänsä tanssien. Nuorempana hän työskenteli oman kaupunginosansa Jaimanitasin kulttuurikeskuksessa (Casa de la Cultura) tanssien erilaisissa projekteissa ja kilpailuissa. Vuonna 2004-2005 Tony opiskeli kuubalaisia populaari- ja folkloretansseja Havannan Teatro Nacionalissa. Vuosina 2006-2012 hän työskenteli päätoimisesti tanssiparina ulkomaalaisille järjestetyillä tanssikursseilla Havannassa, osallistui erilaisiin tanssiprojekteihin ja esiintyi ahkerasti Havannan salsaelämän ytimessä.

Aitokuubalaiseen tapaan Tony osaa maustaa salsansa rumballa, afrocubanolla, reggaetónilla ja hip hopilla. Reggaetónia Tony on tanssinut siitä lähtien, kun laji saavutti räjähdysmäisen suosion Kuubassa ja hän on ajan hermolla sen uusimpien muotivirtausten suhteen. Tony on myös suuri hip hopin ystävä ja on treenannut sitä aktiivisesti vuosikausia.

Tony Guillén