-->

Tiia Tönning

<< Takaisin opettajiin

Parisalsa | Salsa | Reggaetón

Tiia on kokenut, pitkän linjan tanssinopettaja, jonka vauhdikkailla mutta selkeillä tunneilla pääset nauttimaan laatuopetuksesta ja monipuolisesta osaamisesta.

Yli 10 vuotta suosittuna streetopettajana Hip Hop Housella työskennellyt Tiia innostui vuonna 2008 kuubalaisista tansseista ja aloitti lajien aktiivisen opiskelun. Hän on tehnyt kuusi opintomatkaa Kuubaan ja opiskellut María de los Angeles Sarduyn yksityisoppilaana sekä Kuubassa että Suomessa vuodesta 2009 lähtien.

Salsa Housella Tiia on opettanut vuodesta 2012 lähtien. Vuonna 2013 Hip Hop Housen toiminnanjohtajaksi ylennetty Tiia opettaa edelleen myös Hip Hop Housella.

Tiia on kilpaillut useissa eri SM-kisoissa, parhaana saavutuksena SM-kultaa muodostelmasarjassa 2004. Lisäksi hän on itse toiminut Hip Hop Housen muodostelmaryhmän koreografina vuodesta 2007 saakka ja tehnyt useita pienryhmä- ja duokoreografioita SM-kisoihin.

Tiia on esiintynyt street-tanssijana lukuisissa eri tapahtumissa ympäri Suomea sekä tanssiryhmä Havana Clubin riveissä vuosina 2009-2013.

Tiia Tönning