Silja

Reggaeton | Twerk | Commercial Dance

Omat opinnot

Silja on aloittanut tanssimisen 9-vuotiaana hip hopilla ja show- tanssilla.

Vuosina 2011-2018 Silja tanssi esiintyvässä ja kisaavassa tanssiryhmä Flamesissa. Tanssiryhmä tunnettiin parhaiten paikallisen koripallojoukkueen cheertanssiryhmänä. Loppuvaiheessa Silja toimi kyseisen ryhmän toisena valmentajana ja koreografina, mutta lopulta tanssielämä Tampereella vei hänet kokonaan mennessään.

Silja on käynyt sekä Suomessa että Euroopassa erilaisilla workshopeilla, tanssifestareilla ja tanssikisoissa. Hän ylläpitää omaa tanssitaitoaan osallistumalla eri opettajien tunneille ja tutustumalla eri tanssilajeihin.

Työ tanssinopettajana ja esiintyminen

Salsa- ja Hip Hop Housella Silja on aloittanut vuonna 2015, jolloin hän hurahti reggaetoniin, twerkiin ja dancehalliin. 2017 Silja aloitti tunnetun Tinze Twerkers- tanssiryhmän riveissä. Salsa- ja Hip Hop Housen virallinen opettaja Siljasta tuli vuonna 2019, vaikka olikin ennen sitä ohjannut lukuisia polttari- ja yksityistunteja sekä toiminut koululla sijaisena tarvittaessa.

Muuta

Silja hurahti aikoinaan tanssiin, sillä se on monipuolista ja hauskaa liikuntaa musiikin tahtiin. Se on yhtä aikaa sosiaalista hauskanpitoa, että luova yksilölaji, jossa voi jatkuvasti kehittää itseään. Tanssin avulla on mahdollista oppia muista kulttuureista ja avartaa omaa maailmankatsomustaan. Opettajana Silja haluaa tarjota monipuolista lajitietämystä, mutta kuitenkin myös hauskaa ja hikistä yhdessä tekemistä. Oppimisen ja itsevarmuuden kasvamisen tuoma ilo, joka näkyy oppilaissa, on opettajan työssä parasta.

Silja