-->

Rumba naiset la 1.2. klo 13-15

Rumba

Opettaja: Eija Nummela
Taso: Avoin
Hinta: 30 €
Kurssi on täynnä!

Makeaa movimientoa ja naisellista ilmaisua

Tule naisten omalle rumbakurssille oppimaan lantion liikkeen salaisuudet ja pitämään hauskaa!

salsa

Rumba naiset

Riehakas rumba on kuubalaisuuden syvää ydintä: aistillista hauskanpitoa ja musiikin ja tanssin ilotulitusta. Tanssin liikekieli on äärimmäisen rentoa ja nautinnollista, musiikki vastustamattoman intensiivistä.

Rumba guaguancó on paritanssi, jossa mies yrittää ”rokottaa” väistelevää mutta provosoivaa naista. Tuloksena on riemastuttava kisailu tanssivien osapuolten välillä. Rumbaa käytetään paljon myös parisalsan mausteena.

Naisten rumbakurssilla harjoitellaan ennen kaikkea sensuellia liikettä lantioon, rintakehään, olkapäihin ja käsiin ja tehdään niistä tehokkaita tekniikkaharjoituksia. Lisäksi harjoittelemme rokotuksilta suojautumista. Voit halutessasi ottaa oman huivin mukaan kurssille.

Kenelle?

Kurssi sopii kaikille naisille, jotka haluavat löytää lisää liikettä lantioon ja muuhun keskivartaloon ja oppia samalla rumban perusteita. Kurssi ei välttämättä edellytä kokemusta rumbasta, mutta emme suosittele sitä aivan vasta-alkajille.

Erityisen hyvin kurssi sopii tällä kaudella Rytmiikka 3-4 -kurssille ja Parisalsa 3 tai 4 -kurssille osallistuville naisille. Kurssin avulla saat kevätkauden tunneista kaiken irti.

Opettaja