ALOITTAJAN OPAS

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen?

Tanssiharrastus on helppo aloittaa, alla muutama vinkki uusille oppilaille.

Miten voin aloittaa parisalsan?

Parisalsan alkeiskurssit on tarkoitettu aikuisille vasta-alkajille. Mitään aiempaa tanssikokemusta tai osaamista ei tarvita. Parisalsan alkeiskurssit alkavat alusta aina kevät- ja syyskauden käynnistyessä. Kursseille ilmoittaudutaan koko kaudeksi. Lue lisää paritanssien alkeiskursseista.

Tarvitseeko parisalsaan oman parin?

Toistaiseksi otamme kursseille vain oman parin kanssa ilmoittautuvia.

Milloin soolotunneille voi tulla mukaan?

Soolotunneilla tanssitaan yksin ilman paria. Valitse sopivan tasoiset, kiinnostavat tunnit ja tule mukaan!

Jos olet vasta-alkaja, suosittelemme, että tulet mukaan Absolute Beginners -alkeiskursseille. Kauden mittaan pidämme lisäksi vasta-alkajille sopivia starttikursseja, joilla on helppo kokeilla lajia ja aloittaa harrastus.

Pitääkö tunneille ilmoittautua?

Parisalsan alkeiskursseille, Absolute Beginners -alkeiskursseille ja soolotanssien kursseille ilmoittaudutaan etukäteen verkkokaupassamme.

Drop-in -tunneille voi tulla milloin vain ja niillä voi käydä silloin, kun itselle sopii. Sinun ei siis tarvitse tietää, mitä edellisellä tunnilla on tehty. Drop-in -tunneille otetaan 15 osallistujaa / tunti. Paikan varaaminen ei ole välttämätöntä, mutta varaamalla varmistat, että mahdut mukaan.

Minkä ikäisiä harrastajia Salsa Housella käy?

Tunneilla käy kaiken ikäisiä aikuisia.

Tuntitasot

Tanssijana kehittyminen on hyvin yksilöllistä. Jos olet epävarma oikeasta tuntitasosta, opettajamme neuvovat mielellään sopivan tason valinnassa.

  • Absolute Beginners ja Parisalsa alkeet taso: Ei edellytä mitään aiempaa tanssitaustaa.
  • Alkeet: Absolute Beginners -kurssin käyneille tai muuta tanssilajia jo harrastaville.
  • Jatkotaso: Sopii vähintään 0,5–1 vuotta harrastaneille.

Kysyttävää

Jos et ole varma, mikä tunti sopisi juuri sinulle, asiakaspalvelumme neuvoo sinua mielellään. Kurssin voi myös vaihtaa toisen tasoiseen, jossa se tuntuu liian helpolta tai vaikealta. Parhaan suosituksen saat, kun kysyt ennen tunnin alkua suoraan opettajalta! Hän osaa parhaiten tunnin jälkeen neuvoa sinut oikealle tasolle.

Vaatetus

Pukeutuminen on salsakulttuurissa rentoa ja vapaata. Kaikille Salsa Housen tunneille sopivat mukavat sisäliikuntavaatteet. Parhaat jalkineet ovat tossut. Harrastuksen voi aloittaa millä tahansa sisäliikuntakengillä kuten jumppa- tai sisäpelikengillä. Huomaa, ettei tanssisaleihin saa tulla ulkokengillä.

Salsa Housella on pukuhuoneet ja suihkut naisille ja miehille. Kassin ja arvotavarat saa tunnin ajaksi lukolliseen lokeroon. Juomapullo kannattaa ottaa mukaan tanssisaliin.

Maksuvaihtoehdot

Tanssikurssit maksetaan erillisellä kurssimaksulla verkkokaupassamme. Drop in -tunnit voi maksaa joko kertamaksulla tai tanssikortilla. Mitä isomman tanssikortin ostat, sitä edullisemmaksi yksi tanssitunti tulee.

Salsa Housella käyvät maksuvälineenä myös seuraavat: Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Saldokortti ja SmartumPay, Tyky- ja Tyky+ -liikunta ja -kulttuurisetelit, ePassi, Eazybreak ja Edenred Virike-etu.

Salsa Housella on käytössä oma asiakastietojärjestelmä. Maksamasi kurssimaksu tai tanssikortti kirjataan järjestelmään ja jokaiselle annetaan oma pin koodi. Kirjaudut haluamillesi tunneille kätevästi omalla koodillasi, eikä erillisiä kortteja tarvita.