-->
SYKSY 2019
Habana Baila

Afrocubano Special:
Jennyselt Galata

Marraskuun alussa Habana Baila saa vieraakseen yhden maailman tunnetuimmista afrokuubalaisen tanssin opettajista, kun Jennyselt Galata Calvo saapuu ensimmäistä kertaa Tampereelle.

Luvassa on todellista herkkua rumbasta ja afrokuubalaisesta tanssista kiinnostuneille naisille. Tunneilla keskitytään naisten rumbaan ja jorubatanssien naispuolisiin orishoihin.

Kaikilla tunneilla on elävä säestys!

Lauantai 2.11.

13.30-14.30 Rumba naiset

14.30-15.30 Yoruba: Yemayá

tauko

16.00-17.00 Yoruba: Ochún

17.00-18.00 Yoruba: Oyá

Säestys

Brian Ramos

Geordanis Figuerola

Carlos Osniel

Kaikilla tunneilla kolmen muusikon rumpuryhmän elävä säestys.

Tuntien taso

Tunnit ovat alkeisjatkotasoisia ja sopivat parhaiten harrastajille, joilla on jo kokemusta afrokuubalaisesta tanssista tai muuten vahva tanssitausta.

Opettaja

Jennyselt Galata Calvo on maailman tämän hetken tunnetuimpia ja arvostetuimpia kuubalaisten folkloretanssien tanssijoita ja opettajia. Hän asuu yhä Kuubassa, mutta kiertää koko ajan ympäri maailmaa opettamassa ja esiintymässä.

Tanssijana Jenny tunnetaan ennen kaikkea pitkästä urastaan maailmankuulun Yoruba Andabo -ryhmän solistina. Jenny valmistui tanssijaksi Kuuban kansallisesta taidekoulusta ENA:sta ja opetti myöhemmin itse kyseisessä oppilaitoksessa. Hänellä on yli 20 vuoden opetuskokemus myös muista oppilaitoksista ja kuubalaisen tanssin festivaaleilta eri puolilta maailmaa.

Hinnat

Koko päivän passi:
4 tanssituntia 85 €

Tai valitsemasi tunnit:
1-3 tanssituntia 25 € / h

Tule kokemaan afrokuubalaisen tanssin maaginen energia huippuopetuksessa! Paikkoja on rajoitetusti.