Kuuba / Puola

Ensimmäistä kertaa Suomessa!

Reglaa on todellinen energiapommi – täynnä rähinää ja hyvää fililistä! Samalla hän on kuitenkin ytimekäs ja määrätietoinen opettaja. Reglan tunnit ovat täydellinen yhdistelmä vauhdikasta, hauskaa ja hikistä menoa yhdistettynä selkeisiin ja sopivan haastaviin sarjoihin.

Tunneillaan Regla tempaa mukaansa sataprosenttisesti. Salsa Housen oppilaat ovat testanneet Reglan tunteja ulkomaisilla tanssifestareilla ja ihastuneet – Salsa House suosittelee!

Regla oli lupaava urheilijan alku, mutta tanssi vei hänet mennessään. Regla aloitti tanssin opiskelun afrokuubalaisten tanssien kurssilla El Ballet Folklórico de Camagüeyssa 1997-1998. Muutettuaan Varaderoon hän työskenteli ammattitanssiryhmä Danza Cuban ja Danza Arenasin riveissä ja jatkoi tanssiopintojaan.

Työskenneltyään yli 10 vuoden ajan tanssijana, vuonna 2009, Regla muutti Puolaan, jossa hän edelleen asuu ja opettaa kuubalaisia tansseja. Regla on erittäin pidetty opettaja, ja hänet kutsutaankin usein opettamaan salsa- ja reggaeton-festivaaleille eri puolille Eurooppaa.

Regla Hernández