Kuuba / Ranska

Harvoin on ketään opettajaa toivottu yhtä hartaasti takaisin kuin Pedro Ricardoa! Hänen viime kesän tuntejaan pidettiin yleisesti loistavina ja esiintyjänä tämä artisti on omaa luokkaansa.

Pedro on Kuuban kansallisesta taidekoulusta ENA:sta vuonna 2010 valmistunut kovan tason ammattitanssija, joka nykyään asuu Ranskassa ja työskentelee Le Ballet de L’Opera National du Rhin -tanssiryhmässä.

Nykytanssi ja moderni tanssi ovat Pedron päälajit, mutta ENA:n kasvattina hän hallitsee suvereenisti myös kuubalaiset populaari- ja folkloretanssit.

ENA:sta valmistuttuaan Perdo työskenteli tanssijana Danza Contemporanea De Cuba ja Compañia Ebony -ryhmissä sekä Kuuban television tanssiryhmässä, joka on yksi Kuuban maineikkaimmista showtanssiryhmistä. Hän on työskennellyt myös useiden folkloreryhmien kanssa.

Pedro on opettanut salsaa, folkloretansseja, klassista balettia ja nykytanssia sekä Kuubassa että Ranskassa. Hän on työskennellyt useita vuosia mm. entisen opettajansa María de los Angeles Sarduyn opettajaparina kansainvälisessä salsakongressissa Baila en Cubassa Havannassa.

Perdo on saanut useita tunnustuksia ja palkintoja sekä nykytanssin että populaaritanssien saralta. Hänet tunnetaan mm. virtuoosimaisena casinotanssijana.

Pedro Ricardo