Kuuba / Italia

Euroopan salsaskenen kuuma nimi, Cuban Flex, tulee jälleen Carnaval Cubanoon! Miehet vierailivat Suomessa ensimmäistä kertaa viime vuonna ja hurmasivat kaikki hauskoilla tunneillaan ja huikealla showllaan.

Kolmen kuubalaistanssijan muodostama ryhmä opettaa ja esiintyy aina yhdessä – ja saa aikaan kolmin verroin kuumemmat kipinät missä kulkeekin.

Cuban Flexin tanssituntia on mahdoton kuvailla sanoin, se on koettava itse! Samassa paketissa saa paitsi erinomaisen tanssitunnin, myös kolmen miehen energisen shown, jossa hiki virtaa, paidat lentävät päältä ja nauru raikaa.

Ryhmän showt ovat vauhdikkaita, viihdyttäviä taidonnäytteitä, jotka yhdistelevät eri tanssilajeja ja akrobaattisia temppuja.

Ryhmän jäsenet perustivat Cuban Flexin uudessa kotimaassaan Italiassa vuonna 2013. Tony Alvarado tanssi Kuubassa asuessaan Tony Menendezin tanssiryhmässä ja Yunier Aguilera Teatro Américan tanssiryhmässä. Yanni Rodriguezin tausta on break dancen ja akrobatian puolella.

Monipuolinen tausta näkyy Cuban Flexin tanssissa: He yhdistävät salsaa, reggaetonia ja kaikkia muita kuubalaistansseja vastustamattomaksi kokonaisuudeksi. Ehdottomasti kuuminta ja cooleinta menoa juuri nyt!

Cuban Flex