-->

Ilmoittautuminen ja peruminen

Ilmoittautuminen tunneille

Valitse ohjelmasivulla haluamasi tunnit ja festaripassi ja lähetä ilmoittautumisesi. Viikon sisällä saat laskun sähköpostitse. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä vahvistat paikkasi tanssitunneilla.

Peruutukset

Festivaalin tunneille ilmoittautumisen voi peruuttaa kesäkuun loppuun mennessä, jolloin jo maksetuista suorituksista pidätetään 10 euroa toimistokuluihin. Heinäkuun aikana tehdyistä peruutuksista ei palauteta maksuja muuten kuin lääkärintodistusta vastaan. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi vaan peruutuksesta on aina ilmoitettava sähköpostitse tai puhelimitse.

Bileliput

Jos et ole osallistumassa festarin tunneille mutta haluat lippuja bileisiin, käytä tätä lomaketta. Lippuvarauksen tehtyäsi saat laskun sähköpostitse. Laskun maksettuasi saat vahvistuksen lippuostosta sähköpostiisi. Maksetut liput saat nimelläsi bilepaikan lipunmyynnistä bilepäivänä.

Bilelippuvaraukset voi peruuttaa sähköpostitse tai puhelimitse ennen laskun eräpäivää. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi. Maksettuja bilelippuja ei lunasteta takaisin.

Maksuvaihtoehdot

Liikunta- ja kulttuurisetelit

Festaripassin tai yksittäiset tanssitunnit voi maksaa myös Smartum -liikuntaseteleillä, -kulttuuriseteleillä ja Saldokortilla, Tyky-Kuntoseteleillä, Ticket Mind & Body -kortilla ja Sporttipassilla. Kerro viestikentässä, jos haluat maksaa osin tai kokonaan liikuntaseteleillä tai -passeilla.

Pelkkiä bile- ja konserttilippuja ei voi maksaa liikunta- tai kulttuuriseteleillä.

Tanssitunneista

Paritanssitunnit

Kaikki Carnaval Cubanon paritanssitunnit on tarkoitettu jatko- ja edistyneen tason parisalsaajille. Tuntien korkean tason takaamiseksi paritanssitunneille otetaan tasaparit eli yhtä paljon naisia ja miehiä. Varmimmin pääset mukaan paritunneille, kun ilmoittaudut oman parin kanssa. Kerro parisi nimi ilmoittautumislomakkeessa.

Voit ilmoittautua myös ilman omaa paria, jolloin pääset jonotuslistalle. Kerromme heti, kun niin paljon miehiä / naisia on ilmoittautunut, että pääset tunnille. Paritilannetta päivitetään myös festivaalin aikana. Ilman paikkaa mahdollisesti jäävät voivat osallistua mille tahansa muulle tunnille.

Soolotuntien tasot

Soolotunnit ovat pääsääntöisesti alkeisjatkotasoisia, joten ne sopivat hyvin monen tasoisille harrastajille. Festivaalin tarkoituksena on tarjota mahdollisuus tutustua kuubalaiseen tanssiin monipuolisesti ja kokeilla huippuopettajien johdolla myös uusia lajeja. Kokoa oma settisi, valitse rohkeasti myös uusia lajeja, innostu ja inspiroidu – nyt siihen on loistava tilaisuus!

Tuntipaikkojen täyttäminen

Tuntipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Suosituimmat tunnit saattavat tulla täyteen. Täydet tunnit merkitään aikatauluun. Jos tunneilla on tilaa, voit vapaasti vaihtaa valintojasi myös festarin kuluessa.

Passit, liput ja tuntiohjelma

Festarille tullessasi saat tanssikoulu Salsa Housen vastaanotosta nimelläsi varustetun kirjekuoren, jossa on passisi ja/tai varaamasi tunti- ja bileliput. Lisäksi kuoresta löytyy ohjelma, johon on valmiiksi merkitty valitsemasi tunnit. Sinun ei siis tarvitse itse muistaa, mille tunneille olet ilmoittautunut.

Tulkkaus

Kaikki espanjaksi pidetyt tunnit tulkataan suomeksi.