-->

CFCS 25.-26.7. – Täynnä

Reggaetonin megatrio Cuban Flex pitää kaikkien reggaetonfanien unelmakurssin kahtena päivänä juuri ennen kuin Carnavalin täysrähinä alkaa. Tule mukaan huippuhauskalle kurssille!

Cuban Flex Choreo Special

Ti-ke 25.-26.7.
Klo 17.00-19.00 (4h)
Hinta: 90 € / Carnaval Cubano -passin ostajille 70 €
Paikka: tanssikoulu Salsa House

Kurssilla nautitaan kahden illan ajan mahtavasta tanssisarjasta ja Cuban Flexin kolmen opettajan ainutlaatuisesta meinigistä. Kurssi on ehdoton ”must” kaikille reggaeton-faneille, mutta se sopii mainiosti muidenkin tanssien harrastajille, jotka pitävät reggaetonin räheästä meiningistä, urbaanista musiikista ja nauttivat tanssisarjan tekemisestä.

Kurssilla tehdään lyhyt koreografia, jonka opetteluun ehditään kahden illan aikana syventyä hyvin. Samalla treenataan tanssiin kuuluvaa asennetta sekä tietysti Flexien upeaa stailia.

Carnaval Cubano -passilla alennusta

Jos ostat lisäksi minkä tahansa Carnaval Cubano -festivaalipassin, saat Choreo-kurssista 20 euron alennuksen. Huomaa, että passiin sisältyvät myös sekä Urban Salsa Madness että La Isla Bonita -bileet, joissa molemmissa pääset näkemään Cuban Flexin huikeat showt!


Kurssi on täynnä! Ilmoittaudu varasijalle

Cuban Flex Choreo Special 25.-26.7. 90 €
Minulla on Carnaval Cubano -passi (20 € alennusta kurssihinnasta)
Mahdollinen viestisi Salsa Houselle:

Peruutukset

Ilmoittautumisen voi peruuttaa sähköpostitse tai puhelimitse viimeistään 15 päivää ennen kurssia. Jo maksetuista kurssimaksuista pidätetään silloin 10 euroa toimistokuluja ja loppu palautetaan. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ei palauteta maksuja muuten kuin lääkärintodistusta vastaan.